هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ادمین سلام ....
انجمن برای من خیلی بهم ریخته اصلا باز نمیشه برام نمیتونم پیام بدم الانم نمیدونم چطوری اومدمشما فک کنم 20 روزی میشه که نیستینا
سلامسلام...
اره نمیتونستم وارد بشم الانم یهویی شد@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ادمین سلام ....
انجمن برای من خیلی بهم ریخته اصلا باز نمیشه برام نمیتونم پیام بدم الانم نمیدونم چطوری اومدمشما فک کنم 20 روزی میشه که نیستینا
سلامسلام...
اره نمیتونستم وارد بشم الانم یهویی شددر دست بررسیه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@mahtab77 من فقط تک جلدیش رو دارم
ینی کدومش؟
همونی که جامع هست
-
@mahtab77 منظورتون چیه نمیتونستین وارد بشین؟ چه پیغامی میداد مگه موقع وارد شدن؟
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصلا تاپیک ها برام باز نمیشه اگاه سازی ها رو هم نمیتونم ببینم روشون کلیک میکنم ولی باز نمیشه
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصلا تاپیک ها برام باز نمیشه اگاه سازی ها رو هم نمیتونم ببینم روشون کلیک میکنم ولی باز نمیشه
@mahtab77
این مشکل برا منم بود ولی نه به این شدتی که شما گفتین -
@mahtab77
این مشکل برا منم بود ولی نه به این شدتی که شما گفتینmohammadhassan سلام.با گوشی مرتب باید صفحه رو رفرش کنیم تو تاپیک ها که باز بشن
-
@mahtab77
این مشکل برا منم بود ولی نه به این شدتی که شما گفتینmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mahtab77
این مشکل برا منم بود ولی نه به این شدتی که شما گفتین
این شکلی
الانم دوباره قطع شد .... -
mohammadhassan سلام.با گوشی مرتب باید صفحه رو رفرش کنیم تو تاپیک ها که باز بشن
-
@marzi-m قبول دارم این چن روزه اثبات شد بهم که فروم کند شده. من بازم میگم بهشون و متذکر میشم
-
@marzi-m قبول دارم این چن روزه اثبات شد بهم که فروم کند شده. من بازم میگم بهشون و متذکر میشم
mohammadhassan مرسی لطف میکنید
-
کسی هست کتاب ۴جلدی فیزیک خیلی سبز رو داشته باشه میخوام ببینم برای فصل مدار این ازمون تا کجاشو باید بخونم خیلی قاطی کرده همه رو با کتاب مطابقت نداره
کسی هست کتاب ۴جلدی فیزیک خیلی سبز رو داشته باشه میخوام ببینم برای فصل مدار این ازمون تا کجاشو باید بخونم خیلی قاطی کرده همه رو با کتاب مطابقت نداره
؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
-
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از دوستم پرسیدم.اون داره
حالا بینم جواب میدهمرسی
فقط میترسم دیگه نتونم بیام انجمن اخه خیلی برای من هنگه اگه فهمیدی تو پی وی بهم پیام بده لطفا -
از دوستم پرسیدم.اون داره
حالا بینم جواب میدهمرسی
فقط میترسم دیگه نتونم بیام انجمن اخه خیلی برای من هنگه اگه فهمیدی تو پی وی بهم پیام بده لطفا@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
از دوستم پرسیدم.اون داره
حالا بینم جواب میدهمرسی
فقط میترسم دیگه نتونم بیام انجمن اخه خیلی برای من هنگه اگه فهمیدی تو پی وی بهم پیام بده لطفاخواوهش
چشم عزیزم ^^ -
از دوستم پرسیدم.اون داره
حالا بینم جواب میدهمرسی
فقط میترسم دیگه نتونم بیام انجمن اخه خیلی برای من هنگه اگه فهمیدی تو پی وی بهم پیام بده لطفاخواوهش
چشم عزیزم ^^ -
-
mohammadhassan سلام....
یه نفر گفت شما کتاب ۴ جلدی فیزیک خیلی سبز رو دارید
میخواستم بدونم فصل مدار این ازمون کانون تا کجای این کتاب رو باید بخونم؟؟ خیلی قاطی مباحث رو بیان کرده نمیتونم با بودجه بندی این ازمون مطابقت بدم