هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey نه بابا بگووو
به من چه آخه
تودلی خودته@AmirBarsam انسان موجودیست اجتماعی پس نباید ب هم نوعاش ب هر نحوی و ب هر اندازه ای ازار و اذیت برسونه
-
jahad_121
ببخشید دیر جواب دادم
در مسیر خونه و خوتهی این و اون بودم و کمبود خواب...
و اون شب یهویی رفتم -
هعی خدا
دو تا نمره مونده فقط
ایشالله ک خیره -
ولی از این یکی دو تا حرفش خوشم اومد...
و از اون یکی بدم...
البته که هیچ کدوم رو به من نگفتن... -
-
فقط اون لحظه ک در حالی ک بیصبرانه منتظر نمره مقدمات، درسی ک بنظرم خوب داده بودمش بودم، بعد نمرهش اومد و دیدم شد چند؟
۶ و مردود
اولین مردودی دوران دانشجوییم
ک البته بعدش فهمیدیم نمرات بعضیامون کامل وارد نشده و با پیگیری نماینده خفنمون، استاد نمراتو درست کرد و شد ۱۷.۵
-
داداشم کنکور داره و الان تازه میخواد بخوابه...
عزیزم... -
فقط اون لحظه ک در حالی ک بیصبرانه منتظر نمره مقدمات، درسی ک بنظرم خوب داده بودمش بودم، بعد نمرهش اومد و دیدم شد چند؟
۶ و مردود
ک البته بعدش فهمیدیم نمرات بعضیامون کامل وارد نشده و با پیگیری نماینده خفنمون، استاد نمراتو درست کرد و شد ۱۷.۵
Michael Vey
واییی
مقدمات یا مقرراتتت؟؟ -
@AmirBarsam انسان موجودیست اجتماعی پس نباید ب هم نوعاش ب هر نحوی و ب هر اندازه ای ازار و اذیت برسونه
Michael Vey نه بابا من که قصدم این نبود که بخوام بگم نگو
اون شب هم من اون متن آهنگ جدو و رویا هیچکس رو نوشتم تو بدت اومد ولی خودتم گفتی طوری نی بنویسی و من بازم نوشتمش
پس تو هم هر جور دوست داشتی تودلی بنویس -
Michael Vey
واییی
مقدمات یا مقرراتتت؟؟زهرا بنده خدا 2 مقدمات علوم تشریح ک شامل درس جنین شناسی و بافت شناسیه
ولی واقعا نمرمو ک دیدم اون روز کلااا خودمو باختم خییلی بد بود اینجوری از درسی ک ازش مطمئن بودم ضربه خوردم -
۶ و مردود
-
Michael Vey نه بابا من که قصدم این نبود که بخوام بگم نگو
اون شب هم من اون متن آهنگ جدو و رویا هیچکس رو نوشتم تو بدت اومد ولی خودتم گفتی طوری نی بنویسی و من بازم نوشتمش
پس تو هم هر جور دوست داشتی تودلی بنویس@AmirBarsam کدوم اهنگ
اونی ک یوری میشد تف میکرد زمین؟
اگه اینه ک اهنگش ک مشکلی نداشت خود اکت تف کردنو میگم لطفا فرهنگ سازی کنین و انجامش ندینچشم
-
@AmirBarsam کدوم اهنگ
اونی ک یوری میشد تف میکرد زمین؟
اگه اینه ک اهنگش ک مشکلی نداشت خود اکت تف کردنو میگم لطفا فرهنگ سازی کنین و انجامش ندینچشم
Michael Vey
آره همون
نه اونو که اصلا انجام نمیدیم
چشمت بی بلا -
@هویججج چااکرییییمممم
بجاش اناتومیو شدم ۱۳.۷۵پایین ترین نمرم
خدایی تو اناتومی خیلی لنگ میزنم نمیدونم باید کی جبرانش کنم.. -
نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه شماها الف میشین
Maaah
Blue28
Michael Vey
اگه شدین کوفتتون بشه من ۰/۸ تا الف فاصله دارم
🥲@هویججج لطف داری
ایشالله این ترم سوپر اولترا الف پلاس میشی
اصن نفر اول کلاس با معدل ۲۰ خالص بی ارفاق -
Michael Vey
آره همون
نه اونو که اصلا انجام نمیدیم
چشمت بی بلا@AmirBarsam آفریننن ب تو ای مشتی خفن
-
زهرا بنده خدا 2 مقدمات علوم تشریح ک شامل درس جنین شناسی و بافت شناسیه
ولی واقعا نمرمو ک دیدم اون روز کلااا خودمو باختم خییلی بد بود اینجوری از درسی ک ازش مطمئن بودم ضربه خوردمMichael Vey
و منی که مقررات رو ۱۰وخوردی شدم
کمترین نمرهی عمرم
باز شما تشریح بوده