هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
آدم یه خیانتکار رو دوست نداره
(خیانت کرد به 456 )
خودتم میدونی آدم بده است پس الکی خودت رو به اون راه نزنهویججج کجا یارو خیانت کرد از اولم طرفش مشخص بود و داشت ۴۵۶ رو بازی میداد
ولی کلیم جونشو نجات داد
-
Michael Vey
اقاااا من همیشه عاشق قاتلا و شخصیت های منفی فیلما میشم
خدا آخر عاقبتم رو بخیر کنههویججج خو پس چرا عاشق ۱ نیستی
-
Michael Vey
دقیقا من قسمتای آخر ازش خوشم،اومد خیلییی زیاد ببین یه سری ترنس های یهجورین انگار کمبود توجه و کمبود محبت دارن ولی این خیلی خفن بوپ کلا آدم قوی بود کلا با شخصیتش حال میکردم
اون رپره شخصیت مزخرفی داشت ولی خب فان بود اون سکانسی که فرستادم رو خیلی دوست داشتمهویججج درمورد رپره باهات موافقم منم اون سکانسو دوست داشتم ولی خب آخر عاقبتشو هم همینطور
وای موافقم.. روحیه قویش و جوری ک بدون توجه ب تغییراتی ک کرده بازم حاضر شد مثل زمانی ک تو ارتش بود باشه>>>>>
-
شوخی شوخی ترم دومم
به خودم و جامعه ورزشی این افتخار بزرگ رو تبریک میگم
تبریک به وپ تبریک به تو به تبریک به همههههههویججج تببریییک
چن واحد شد براتون؟
برا ما شد ۱۷.۶۳ اگه اشتب نکنم
اوف ترم قبل ۲۰.۳ بود اونم تو دو ماه.. پاره شدیم -
همچنان دو تا نمره نیومده
ی ۳ واحدی و ی ۲ واحدی
عاااححححبسلسححسب -
Aqua ادامه بده پسر نبینم غمتو
-
Aqua ادامه بده پسر نبینم غمتو
Michael Vey چشم، مرسی خانوم دکتر
-
انگار لباس باله تنشه
-
Michael Vey چشم، مرسی خانوم دکتر
Aqua باریک اقای مَندس
-
باح باح چ دمنوشی درست کردم
به
هل
و ی تیکه خیلی کوچولو لبو برای خوشرنگ شدناوفییی
-
Aqua باریک اقای مَندس
Michael Vey
یه سوال، پارسال چه منبع و ازمونی مخصوصا دوران جمع بندی زدی که بنظرت رو رشد درصد تاثیر داشت ؟ کلا برگردی عقب کدوم میزنی ؟ -
Michael Vey
یه سوال، پارسال چه منبع و ازمونی مخصوصا دوران جمع بندی زدی که بنظرت رو رشد درصد تاثیر داشت ؟ کلا برگردی عقب کدوم میزنی ؟Aqua فصل آزمون شیمیو دوست داشتم
و از همه مهم تر آزمونای جنعبندی موسسات>>>>>>>
ببین واقعا مهمه ها
تا میتونی از موسسات مختلف آزمون جمعبندی بگیر حل کن
و وقت زیادی برای تحلیلش بزار
هر جا دیدی اون سوالو کلا لنگ میزنی با خوندن پاسخنامه هم برات درست نمیشه، ی مرور ریز کن و بعد از اون مبحث برو از کتاب تستات تست کار کن.. اگ تستی نمونده برات تو اون مبحث باز برو سراغ آزمونای طول سال موسسات بگرد ببین تو کدوم بودجه بندیش از اون مبحث سوال داده -
Michael Vey
یه سوال، پارسال چه منبع و ازمونی مخصوصا دوران جمع بندی زدی که بنظرت رو رشد درصد تاثیر داشت ؟ کلا برگردی عقب کدوم میزنی ؟Aqua اگه برگردم عقب واقعا بجای چند منبعی بودن ی منبع میگرفتم بقیش فقط و فقط آزمون...
-
Michael Vey
یه سوال، پارسال چه منبع و ازمونی مخصوصا دوران جمع بندی زدی که بنظرت رو رشد درصد تاثیر داشت ؟ کلا برگردی عقب کدوم میزنی ؟Aqua برای فیزیک و ریاضی کلا از هر جا تست دیدی بدون فکر فقط شروع کن ب حل کردن
هیچی مثل این روش برای فیزیک و ریاضی جواب نمیدهمن برای فیزیک همینکارو کردم واقعا تو کنکورم از درصدش راضی بودم
برای ریاضی در طول سال ک اینکارو میکردم، درصدم میرفت بالا.. بعد سر جمعبندی مغرور شدم دیگه سمتش نرفتم تو کنکور منی ک ریاضیم خوب بود، بد دادم ریاضیو -
Aqua فصل آزمون شیمیو دوست داشتم
و از همه مهم تر آزمونای جنعبندی موسسات>>>>>>>
ببین واقعا مهمه ها
تا میتونی از موسسات مختلف آزمون جمعبندی بگیر حل کن
و وقت زیادی برای تحلیلش بزار
هر جا دیدی اون سوالو کلا لنگ میزنی با خوندن پاسخنامه هم برات درست نمیشه، ی مرور ریز کن و بعد از اون مبحث برو از کتاب تستات تست کار کن.. اگ تستی نمونده برات تو اون مبحث باز برو سراغ آزمونای طول سال موسسات بگرد ببین تو کدوم بودجه بندیش از اون مبحث سوال دادهMichael Vey
مرسییی
هر موسسه ای بود بزنم ؟اولویتی چیزی نداری تو ذهنت مثلا ؟ -
Aqua برای فیزیک و ریاضی کلا از هر جا تست دیدی بدون فکر فقط شروع کن ب حل کردن
هیچی مثل این روش برای فیزیک و ریاضی جواب نمیدهمن برای فیزیک همینکارو کردم واقعا تو کنکورم از درصدش راضی بودم
برای ریاضی در طول سال ک اینکارو میکردم، درصدم میرفت بالا.. بعد سر جمعبندی مغرور شدم دیگه سمتش نرفتم تو کنکور منی ک ریاضیم خوب بود، بد دادم ریاضیوMichael Vey اره همینکارو میکنم دقیقا الان
ممنون از کمکت