هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli
قربانت. سلامتی. خودت چیطوری؟ -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli توقع که نه ولی عادت به این چیزا هم نداشتم
دیگه داشته باش
خدارو شکر که خوبی
ممنونم
داداشتم که دیگه ایشالا مشکلی نداره؟سربازیش تموم شد؟
آره خداروشکر خوبه الان، تموم شدن که شد
اما خب درگیر غرامت و اینجور چیزانمنم درگیر درس و داروخونه
ایشالا هرچه زودتر به اون چیزی که میخوای برسی
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli توقع که نه ولی عادت به این چیزا هم نداشتم
دیگه داشته باش
چشم
خدارو شکر که خوبی
ممنونم
داداشتم که دیگه ایشالا مشکلی نداره؟سربازیش تموم شد؟
آره خداروشکر خوبه الان، تموم شدن که شد
اما خب درگیر غرامت و اینجور چیزانایشالا که همیشه خوب باشه
منم درگیر درس و داروخونه
ایشالا هرچه زودتر به اون چیزی که میخوای برسی
ممنون همچنین واسه خودت
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Zahra-HD
مدل موهاش رو که اینجوری کرد فهمیدممتاسفم برات
از هزار فرسخی ام قشنگی بچه م تابلوعه
بعد میگی تازه شناختی -
ساعت دیواری واقعا قطعهٔ ضعیفیه
و همهشم به خاطر ترانهٔ ضعیفه. -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Zahra-HD
مدل موهاش رو که اینجوری کرد فهمیدممتاسفم برات
از هزار فرسخی ام قشنگی بچه م تابلوعه
بعد میگی تازه شناختی -
هویججج
من معمولا تلاش میکنم یک سری چیزها رو نادیده بگیرم... مگر اینکه به ستوه بیام که واکنش نشون بدم... شاید تو صرفا در موقعیت بد، در زمان بدی، پیام بدی گذاشته باشی. نمیدونم.
اما در کل، چیزی که خصوصیه، (من فارسی زبانم و ترجیحا به جای "پرایوت" از خصوصی، شخصی و امثالهم استفاده میکنم) جای پرسش و پاسخش هم در یک جای خصوصیه.
نه توی یک محیط عمومی با خط بولد و درشت شده! که هرکی رد شد قطعا چشمش بیوفته و همون پیام رو بخونه... و بعد هرکسی که درخواستش رو مطرح کرد، براش جالب شد، یا به هر دلیل دیگری دوست داشت یا به تو نزدیکتر بشه یا حتی ببینه محتوایی که منتشر میکنی و بقیه دارن بهت بازخورد میدن چیه رو با یه جملهٔ خیلی بیرمق و زنندهای پس بزنی. افرادی که دوستانت محسوب میشن.
با این کنش و واکنشهایی که راه میندازی، حتی اگر نگی، خیلی حرفها به دیگران میزنی... من به اون مفاهیم پس پردهٔ جملاتت ورودی نمیکنم.
کلیت کاری که انجام میدی، دلایل واضح و مبرهن و مشخصی میتونه داشته باشه، و من حتی به این هم ورود نمیکنم. میذارم به عهدهٔ خودت که به درونیاتت توجه کنی و ببین دقیقا چرا یه همچین کارایی میکنی... نیت و قصد و میل باطنیت از این کارای عجیب غریب دقیقا چیه و چرا یه چیز خصوصی رو، همون سؤالاتش رو داخل همون کانال نمیپرسی!!! چرا توی پیوی تلگرام نمیپرسی!!! چرا توی پیوی انجمن نمیپرسی!!!
یحتمل که آخرین و دورترین گزینه برای یه کار خصوصی، یه مجمع عمومیه =))))
خیلی از ماها کانال داریم. خود من دارم. اما تو میدونی؟ شاید بدونی. اما بعید میدونم. با اینکه خصوصی هم نیست. ولی جار نمیزنم. چون لزومی به جار زدن نیست. =))))کارای اینچنینیت وقیحن... و گاهاً پیامهای دوست نداشتنی و حتی منزجرکنندهای رو به افرادی که دور و برتن متبادر میکنن.
بازنگری کن توی خودت. -
هویججج
من معمولا تلاش میکنم یک سری چیزها رو نادیده بگیرم... مگر اینکه به ستوه بیام که واکنش نشون بدم... شاید تو صرفا در موقعیت بد، در زمان بدی، پیام بدی گذاشته باشی. نمیدونم.
اما در کل، چیزی که خصوصیه، (من فارسی زبانم و ترجیحا به جای "پرایوت" از خصوصی، شخصی و امثالهم استفاده میکنم) جای پرسش و پاسخش هم در یک جای خصوصیه.
نه توی یک محیط عمومی با خط بولد و درشت شده! که هرکی رد شد قطعا چشمش بیوفته و همون پیام رو بخونه... و بعد هرکسی که درخواستش رو مطرح کرد، براش جالب شد، یا به هر دلیل دیگری دوست داشت یا به تو نزدیکتر بشه یا حتی ببینه محتوایی که منتشر میکنی و بقیه دارن بهت بازخورد میدن چیه رو با یه جملهٔ خیلی بیرمق و زنندهای پس بزنی. افرادی که دوستانت محسوب میشن.
با این کنش و واکنشهایی که راه میندازی، حتی اگر نگی، خیلی حرفها به دیگران میزنی... من به اون مفاهیم پس پردهٔ جملاتت ورودی نمیکنم.
کلیت کاری که انجام میدی، دلایل واضح و مبرهن و مشخصی میتونه داشته باشه، و من حتی به این هم ورود نمیکنم. میذارم به عهدهٔ خودت که به درونیاتت توجه کنی و ببین دقیقا چرا یه همچین کارایی میکنی... نیت و قصد و میل باطنیت از این کارای عجیب غریب دقیقا چیه و چرا یه چیز خصوصی رو، همون سؤالاتش رو داخل همون کانال نمیپرسی!!! چرا توی پیوی تلگرام نمیپرسی!!! چرا توی پیوی انجمن نمیپرسی!!!
یحتمل که آخرین و دورترین گزینه برای یه کار خصوصی، یه مجمع عمومیه =))))
خیلی از ماها کانال داریم. خود من دارم. اما تو میدونی؟ شاید بدونی. اما بعید میدونم. با اینکه خصوصی هم نیست. ولی جار نمیزنم. چون لزومی به جار زدن نیست. =))))کارای اینچنینیت وقیحن... و گاهاً پیامهای دوست نداشتنی و حتی منزجرکنندهای رو به افرادی که دور و برتن متبادر میکنن.
بازنگری کن توی خودت.@danial-hosseiny
توی زبان انگلیسی هم یه سری کلمات فارسی وجود داره مثل همون paradise
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
منم باهمون تنظیمات تلگرام صحبت کردم که میگه پرایوت
اتفاقا خیلی تلاش میکنم که که کلمه فارسی استفاده کنم ولی خب گاهی آدم از دهنش میپره
یه سری کلمات مثل همون اوکی مرسی پرایوت دیگه نرمالن حتی خود کلمه نرمال هم انگلیسیه
شما به زبان فازسی 200 سال پیش حرف بزنید
دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارم -
@danial-hosseiny
توی زبان انگلیسی هم یه سری کلمات فارسی وجود داره مثل همون paradise
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
منم باهمون تنظیمات تلگرام صحبت کردم که میگه پرایوت
اتفاقا خیلی تلاش میکنم که که کلمه فارسی استفاده کنم ولی خب گاهی آدم از دهنش میپره
یه سری کلمات مثل همون اوکی مرسی پرایوت دیگه نرمالن حتی خود کلمه نرمال هم انگلیسیه
شما به زبان فازسی 200 سال پیش حرف بزنید
دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارم