هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش دانشگاه تعطیل نمیشد
دلم دانشگاه میخواد -
امروز تعطیل شد فردا هم میشه
پس فردا هم ک بود
میمونه سشنبه و چهارشنبه
ک بازم قشنگگ میزارن شب اطلاع بدن ک تعطیله مبادا ما بریم خونه هامون -
فرزانه دیشب از یه جا فهمیده بود ما میخوایم خانوم دکتر رو سوپرایز کنیم بعد پیام داده بود به خانوم دکتر که تولدت مبارک و اگه ما رو هم دعوت کرده بودید ما هم میومدیم
خب اولش که اعصابمون خورد شد نکنه سوپرایزمون خراب بشه ولی بعد همه چی طبق برنامه پیش رفت و آخر شب هم هممون عکس و فیلمهای تولد رو استوری کردیم
بوی سوختنی میاد -
معدلم ۱۹/۳۹شد و نفر پنجم کلاس...
آز باکتری۱۸/۷۵
باکتری۱۸/۲۶
آزهماتو۱۷/۲۵
زبان۱۸/۵
بقیهشون کامل بود🥴
ترم بعد ان شاءالله در طول ترم میخونم که مجبورم نشم با تقلب رتبهی کلاسیِ بهتری داشته باشم...
هرچند همیناهم(به جز زبان که فقط من داشتم و استاد ۱۹و۲۰نمیداد و حتی اگه اون نمرههامم بهتر بود، نهایتا هم نفر پنجم میشدم)بقیه رو میشد تنبلی نکرد و نمرهی بهتری گرفت... -
هعییییی
-
نفر اول پایه ما هم همچین معدلی نداره
زهرا بنده خدا 2 -
ملت معدلشون و نفر اول کلاسشون مشخص شده
ما الان وارد دومین هفته از ترم شدیم اما هنوز ۲ تا نمرمون نیومده -
بعد دلیلشون چیه؟
میگن ب علت تعداد زیاد دانشجو :|اره پس لابد تهران اینا با اون همه دانشجو تا سال بعد میدن نمره هاشونو
-
الان من هوس کردم برم یجا کار کنم کی گردن میگیره
@_-Bardia-_ -
الان من هوس کردم برم یجا کار کنم کی گردن میگیره
@_-Bardia-_Michael Vey
خب اگه کار پاره وقت جایی گیر آوردی و دیدی همزمان با دانشگاه میتونی هندلش کنی برو -
البته چندین ساله میگم میخوام برم کار کنم
اما کو گوش شنوا
کاش پسر بودم با کله منو میفرستادن -
Michael Vey
خب اگه کار پاره وقت جایی گیر آوردی و دیدی همزمان با دانشگاه میتونی هندلش کنی برو@_-Bardia-_ تو دانشگاهمون اتفاقا کار دانشجویی با حقوق خیلی کم هس (در حد ترمی ۳ تومن)
ب مامانم گفتم گف ن
️
-
البته چندین ساله میگم میخوام برم کار کنم
اما کو گوش شنوا
کاش پسر بودم با کله منو میفرستادنMichael Vey من از تابستون سال 98 تا 1401 کارهای مختلفی رو امتحان کردم
از برقکاری تا کار تو کافه
بعد دیگه 1402 مسیرم به داروخونه خورد