هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
Omid Asia بله میشه من اول راهنمایی ۴ بیدارمیشدم،اما الان متاسفانه اون آدم قبلی رو گم کردم؛مگه اینکه خدا بهم کمک کنه
-
این پست پاک شده!
-
Omid Asia بله میشه من اول راهنمایی ۴ بیدارمیشدم،اما الان متاسفانه اون آدم قبلی رو گم کردم؛مگه اینکه خدا بهم کمک کنه
-
MohammadH در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اون وقت باید برنامتو تنظیم کنی منکه ساعت 5 بیدار میشم تقریبا بعد از نماز صبح صبحانه میخورم تا انرژی بگیرم ساعت 12 ظهر هم میخوابم تا ست 2 بعدش ساعت 3 شروع مکینم تا 11 تقریبا.
-
mahoor اینجاست که شاعر میگه:کجای زندگیمی تو که هرجا رو بگی گشتم به جای زندگی کردن پی دیوونگی گشتم
#خطاب به خود -
Omid Asia
اون وقت باید برنامتو تنظیم کنی منکه ساعت 5 بیدار میشم تقریبا بعد از نکاز صبح صبحانه میخورم تا انرژی بگیرم ساعت 12 ظهر هم میخوابم تا ست 2 بعدش ساعت 3 شروع مکینم تا 11 تقریبا.اینجوری که پیشمیری 9 سال ذیگه باید بری سربازی نه ساله دیگه ایول
-
اون وقت باید برنامتو تنظیم کنی منکه ساعت 5 بیدار میشم تقریبا بعد از نماز صبح صبحانه میخورم تا انرژی بگیرم ساعت 12 ظهر هم میخوابم تا ست 2 بعدش ساعت 3 شروع مکینم تا 11 تقریبا.
-
اگه ازت میپرسیدم تا همه چیزایی که دوستشون داری رو اسم ببری، چقدر طول میکشید تا "خودت" رو بگی???
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه ازت میپرسیدم تا همه چیزایی که دوستشون داری رو اسم ببری، چقدر طول میکشید تا "خودت" رو بگی???
خیلی ... خیلی ... خیلی !!!
-