هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo چه عالیی عجب منظره ایی
شبیه کوه ها کرمان هیت اکثرا اینجا هم روشون برفه
واقعاا خیلی خوبه نگاه کردن بهشون
️
-
هیچی️
️
-
انقدر خسته بودم دیگه شب غذا مو تو سلف نخوردم برداشتم اوردم خوابگاه فقط می خواستم استراحت کنم
و چقدر خفن و وحشتناک بود فیزیک️
و چقددررررر خفن بود اینمی در آزمایشگاه و استادش
و البته اون کد هایی که نفهمدیمدرست
و باید 10 تا مواد 3 تا کد رو برشون در بیاریم اطلاعت و...و بعله فهمیدم بلندمدت کار کردنمون تو آزمایشگاه و کلا اون محیط چقدر می تونه خطرناک باشه
️
️
️
چقدر استادش خوب بود گرایش هم شیمی معدنی بود
اصلا استاد ها شیمی مون یک طرف درس ها دیگه هم یک طرف البته فاکتور بگیرم از ریاضی 1.
-
شب همگی بخیر و آروم
-
(حق ترمیم برای تمام داوطلبان به شرط ثبت نام در تمام دروس داده شده است)
بچه ها احتمالا الان همتون رفتین ولی اگه کسی آنلاینه میتونه اینو توضیح بده؟ -
Ramos9248 نمیدونم حالا برای امساله یا سال دیگه ولی توی کانال سیب ترش میگه نمیتونی صرفا یک درس رو ترمیم کنید فقط نمرات جدید لحاظ میشه و همه رو باید امتحان بدید
یعنی هرسال باید ۱۶ تا درس رو امتحان بدیمNasrinsani حق ترمیم که میگه برای دوازدهمه؟
-
اگر کسی بار اولش که ترمیم میکنه که هیچی هم میتونه همه رو ترمیم کنه هم فقط یکدرس رو اما اگه بار دوم و سوم و... هستش باید همه دروس اون پایه (دوازدهم) رو ترمیم کنه میتونه فقط ثبت نام کنه و نره سر جلسه برای اونایی که نمیخواد ولی باید حتما همه رو ثبت نام کنه.
فکر کنم اینطوریه
-
Nasrinsani حق ترمیم که میگه برای دوازدهمه؟
-
وااااااای چقدر داری فشار میخوری
حسود
همون جمله ای که گفتی....
ادامه میدم
صدای ناله ات رو دوست دارم
#ناشناس -
اگر کسی بار اولش که ترمیم میکنه که هیچی هم میتونه همه رو ترمیم کنه هم فقط یکدرس رو اما اگه بار دوم و سوم و... هستش باید همه دروس اون پایه (دوازدهم) رو ترمیم کنه میتونه فقط ثبت نام کنه و نره سر جلسه برای اونایی که نمیخواد ولی باید حتما همه رو ثبت نام کنه.
فکر کنم اینطوریه