تو وقتی بچه بودی..؟
-
هویججج سلام
من هم خیلی کوچولو بودم دوست داشتم متخصص قلب بشم چون مامان بزرگم بیماری قلبی داشت
بعد که بزرگتر شدم دلم میخواست یه موسسه خیریه خیلی بزرگ داشته باشم واسه بچه ها
این چند سال هم عمیقا دوست داشتم معلم بشم ولی خوب قسمت نشد
البته همین الان هم وقتی با بچه ها میرم کارآموزی براشون معلم بازی در میارم خیلی باحاله_..Parisa_ در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
من هم خیلی کوچولو بودم دوست داشتم متخصص قلب بشم چون مامان بزرگم بیماری قلبی داشت
چه قلب پاکی
-
هویججج سلام
بعد که بزرگتر شدم دلم میخواست یه موسسه خیریه خیلی بزرگ داشته باشم واسه بچه ها
این چند سال هم عمیقا دوست داشتم معلم بشم ولی خوب قسمت نشد
البته همین الان هم وقتی با بچه ها میرم کارآموزی براشون معلم بازی در میارم خیلی باحاله_..Parisa_ در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
البته همین الان هم وقتی با بچه ها میرم کارآموزی براشون معلم بازی در میارم خیلی باحاله
کیوتتتتتت
حتما نباید معلم باشی تا بتونی به بقیه یه چیز جدید یاد بدی -
هویججج در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
Zahra.HD
حتما تجربه اش کن
شاید یه استعداد کشف نشده باشیعلاقه زیادی ندارم
-
هویججج در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
Zahra.HD
حتما تجربه اش کن
شاید یه استعداد کشف نشده باشیعلاقه زیادی ندارم
-
_..Parisa_ در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
البته همین الان هم وقتی با بچه ها میرم کارآموزی براشون معلم بازی در میارم خیلی باحاله
کیوتتتتتت
حتما نباید معلم باشی تا بتونی به بقیه یه چیز جدید یاد بدیهویججج آره راست میگی
همین الان هم این کار رو میکنم ولی حسرتش روی دلم بود که معلم نشدم
البته از روش های دیگه قصد دارم اقدام کنم
انشالله که در آینده بشه
پرستاری خیلی خوبه ولی احساس میکنم یک سری ویژگی ها میخواد که همه شو من ندارم خیلی از این میترسم که یه کاری انجام بدم و اشتباه باشه و باعث آسیب به یک انسان دیگه بشه با این که درسامو خوب میخونم و سعی میکنم همه چیز رو اصولی انجام بدم اما ، این احساس من از بین نمیره از موقعی که رفتم کارآموزی قشنگ درکش میکنم ولی خوب نمیدونم هم چه حکمتی درش بوده که خدا دوباره منو توی این مسیر قرار داد
ببخشید زیاد شد دیگه -
هویججج آره راست میگی
همین الان هم این کار رو میکنم ولی حسرتش روی دلم بود که معلم نشدم
البته از روش های دیگه قصد دارم اقدام کنم
انشالله که در آینده بشه
پرستاری خیلی خوبه ولی احساس میکنم یک سری ویژگی ها میخواد که همه شو من ندارم خیلی از این میترسم که یه کاری انجام بدم و اشتباه باشه و باعث آسیب به یک انسان دیگه بشه با این که درسامو خوب میخونم و سعی میکنم همه چیز رو اصولی انجام بدم اما ، این احساس من از بین نمیره از موقعی که رفتم کارآموزی قشنگ درکش میکنم ولی خوب نمیدونم هم چه حکمتی درش بوده که خدا دوباره منو توی این مسیر قرار داد
ببخشید زیاد شد دیگه_..Parisa_
دوستم پرستاره و البته الان همکلاسی ماست
گفت زمان کرونا مجازی بودن و همه درسا رو با تقلب پاس کرده
گفت پرستاری زیاد به علم نیاز نداره فقط دستور پزشک رو اجرا میکنی و بقیه اش مهارت و تجربه است
یه چیزی دیگه خیلی درمورد این رشته قشنگه
تو مثل یه مادر میمونی و یه حس شیرینی رو تجربه میکنی مراقبت کردن و...
تو بیشتر از یه پزشک با بیمارا در ارتباطی مثلا همین دوستم من رو با ماشینش رسوند یه آهنگی رو ده بار گذاشت گفت اینو یکی از بیمارا برام گذاشته و منم معتادش شدم
میاد خاطره تعریف میکنه از بیمارا ، خیلی باحاله -
_..Parisa_
دوستم پرستاره و البته الان همکلاسی ماست
گفت زمان کرونا مجازی بودن و همه درسا رو با تقلب پاس کرده
گفت پرستاری زیاد به علم نیاز نداره فقط دستور پزشک رو اجرا میکنی و بقیه اش مهارت و تجربه است
یه چیزی دیگه خیلی درمورد این رشته قشنگه
تو مثل یه مادر میمونی و یه حس شیرینی رو تجربه میکنی مراقبت کردن و...
تو بیشتر از یه پزشک با بیمارا در ارتباطی مثلا همین دوستم من رو با ماشینش رسوند یه آهنگی رو ده بار گذاشت گفت اینو یکی از بیمارا برام گذاشته و منم معتادش شدم
میاد خاطره تعریف میکنه از بیمارا ، خیلی باحالههویججج نه به نظرم بین یک پرستار با سواد و با تجربه و یک پرستار بی سواد خیلی تفاوت هست من اینو حتی بین استادای کارآموزی که پرستار هستن میبینم
قشنگی زیاد داره ولی خوب سختی هم زیاد داره در کل احساس میکنم دلشو ندارم من حتی میترسم به یه بچه امپول بزنم حالا چیزای دیگه بماند -
هویججج نه به نظرم بین یک پرستار با سواد و با تجربه و یک پرستار بی سواد خیلی تفاوت هست من اینو حتی بین استادای کارآموزی که پرستار هستن میبینم
قشنگی زیاد داره ولی خوب سختی هم زیاد داره در کل احساس میکنم دلشو ندارم من حتی میترسم به یه بچه امپول بزنم حالا چیزای دیگه بماند_..Parisa_
خی دکتری بگیر که استاد دانشگاه بشی -
اول دوست داشتم ریاضیدان شم با بابام رفتم دانشگاه علوم پایه زنجان. بابام رفت به استاد دانشگاهی بود برای ریاضی صحبت می کرد آره این استعداد داره اینا می گفت براش خیلی زوده
(کلا پنجم ششم بودم)
خلاصه ریاضی ول شد رفت تا خرتلاق رفتم توی کامپیوتر و از تابستون کلاس هفتم رفتم کلاس برنامه نویسی اصلا باهاش حال نکردم چون ساده بودبعدش کلاس دهم به یه پژوهشسرا دعوت شدم یه پروفسوری بود پیشنهاد داد پایتون یاد بگیرم که از اون موقع برنامه نویسی رو خود خوان می رم جلو
-
اول دوست داشتم ریاضیدان شم با بابام رفتم دانشگاه علوم پایه زنجان. بابام رفت به استاد دانشگاهی بود برای ریاضی صحبت می کرد آره این استعداد داره اینا می گفت براش خیلی زوده
(کلا پنجم ششم بودم)
خلاصه ریاضی ول شد رفت تا خرتلاق رفتم توی کامپیوتر و از تابستون کلاس هفتم رفتم کلاس برنامه نویسی اصلا باهاش حال نکردم چون ساده بودبعدش کلاس دهم به یه پژوهشسرا دعوت شدم یه پروفسوری بود پیشنهاد داد پایتون یاد بگیرم که از اون موقع برنامه نویسی رو خود خوان می رم جلو
Kourosh Mousavi در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
اول دوست داشتم ریاضیدان شم با بابام رفتم دانشگاه علوم پایه زنجان.
وااااااااااااااای بهترین حس دینا اینه که بری دانشگاه یا به آدم باسواد صحبت کنی
الگو -
(کلا پنجم ششم بودم)
Kourosh Mousavi در تو وقتی بچه بودی..؟
گفته است:
ساده
خاله من تهران برنامه نویسی دوره اش رو کامل شرکت کرده بود وقتی رفته بود هلند متوجه شده بود این چیزی که توی ایران یاد گرفته یه چیز ساده و ابتدایی بوده
خوبه که بین الملی از طریق اینترنت یادبگیری -
_..Parisa_
خی دکتری بگیر که استاد دانشگاه بشیهویججج خودمم تو فکر همینم هویج جونم
انشالله که بشه
برام دعا کن دعای بنده در حق بنده قبول میشه -
هویججج خودمم تو فکر همینم هویج جونم
انشالله که بشه
برام دعا کن دعای بنده در حق بنده قبول میشه_..Parisa_
چشم انشالله