هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زندگی بدون قند
First day -
واقعا خوش نداشتم بیام ولی متاسفم برای اون شخص بی خانواده و بدون تمدنی که ناشناسمو به لجن کشیده بود ...
بابا تو پس فردا پدر یه خانواده ای خودت بچه دار میشی قراره تو جامعه زندگی کنی
چرا یه پدر باید حرفایی رو از کارایی بزنه که فکر کردن بهش بعضا باعث شرم میشه .چه برسه به گفتنش ...
مرتیکه منحرف رفتار و گفتار تو در ناشناس من باعث این شده که اون بنده خدایی که واقعا نظر محترمی داره دیگه از ابراز نظرش بصورت ناشناس محروم بشه .
ولی مهم نیست برام .من از روش رد میشم ولی با حرفات ذهن و کردار خودتو خراب نکن ....
دلت برای خودت بسوزه ،برای فکرت ،ایندت ،مسیر زندگیت ...به کجا داری میری؟
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mr.vinyzo تولدتون مبارک ان شاء الله همیشه سلامت باشید و تو زندگی موفق باشید
️
بسیار سپاسگذارم ازتون .امیدوارم شما نیز به اهداف والاتون برسین
در ضمن اگر جایی بیخودی رو پیامتون ریپ زدم عذر خواهم
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mr.vinyzo
تولدت مبارک پسرمرسی گل پسر....
نیستی تو چتام نمیبینمت .؟
-
قلهٔ کوه اورست بالاترین نقطه از سطح دریا است اما قلهٔ چیمبورازو دورترین نقطهٔ سطح از مرکز زمین است.پس از چیمبورازو، اوآسکاران با فاصلهٔ اندکی در رتبهٔ دوم قرار دارد. این پدیده به دلیل شکل خاص کرهٔ زمین است که در ناحیهٔ استوا، ضخیمتر است (دارای شکم دادگی است).
به دلیل شکل خاص کره زمین، شعاع کره زمین در استوا بیشترین مقدار است. چیمبورازو فقط یک درجه با استوا فاصله دارد در حالیکه این مقدار برای اورست (بلندترین قله جهان) ۲۸ درجه است. فاصله قله چیمبورازو از مرکز زمین ۶٬۳۸۴٫۴ کیلومتر است و این فاصله برای اورست ۶٬۳۸۲٫۳ کیلومتر است که دقیقاً ۲٬۱۶۸ متر از اورست بیشتر است.
-
منم ازون لینک ناشناسا
-
اون دوستیایی که پایه اش به این شکل باشه که من یبار پیام دادم نوبت توعه و دیرسین کنم گنگ بنظر برسم و ... دو قرون نمیرزه ...
دوستی که تبدیل به حساب و کتاب و نوبتی پیام دادن بشه، بیشتر شبیه معاملهست تا رابطهی واقعی. وقتی یه رابطه ارزشمند باشه، خود به خود جریان داره، نه اینکه بخوای برای هر پیام یا تأخیر، استراتژی بچینی ... دوست واقعی اگه دیر جواب بدی، درکت میکنه، اگه چند بار پشت هم پیام بدی، حس نمیکنه داری خودتو تحمیل میکنی. خلاصه، دوستی که توش راحت نباشی، ارزش نگه داشتن نداره ...
خلاصه که خیلیا حتی دوستت هم نیستن صرفا میخوان جبران کنن کاریو اگه حالشو پرسیدی حالتو بپرسه و اگه نپرسی براش مهم نیستی ... منم خوب بلدم با اینطور آدما چطور رفتار کنم -
الله اکبر
-
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه مشکل از اینترتته
اره نیازهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه اره فیلتر شکن میخواد
فیلتر شکنتو عوض کن
یا سرور تونستی یه کشور دیگه بزن، با بعضی فیلتر شکن ها سازگار نیس معمولادرست شد ممنونم
-
-
ی نفر بوس فرستاده
بوس بهت -
نقطه
وقتی عجیب بودن برای جلب توجه باشه، مسخرهست.
وقتی هم مسخره بودن برای عجیب به نظر رسیدن باشه، بازم مسخرهست.
اونی که عجیب باشه، تلاشی برای عجیب بودن نمیکنه. چون عجیبه، خود به خود متفاوته.
در غیر این صورت، مسخره و مضحکه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه
وقتی عجیب بودن برای جلب توجه باشه، مسخرهست.
وقتی هم مسخره بودن برای عجیب به نظر رسیدن باشه، بازم مسخرهست.
اونی که عجیب باشه، تلاشی برای عجیب بودن نمیکنه. چون عجیبه، خود به خود متفاوته.
در غیر این صورت، مسخره و مضحکه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای ثانیههایی جواد خیابانی شدم
-
هویججج
کمرنگ عشق منه ها
اصلا این که با توعه خیانته -
-
lO_Ol
من بودم -
برا تعطیلی هم بنده ب شخصه خوشحالم
-
هویججج
خب راحتتر میبوسمت️