هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Matin Mousavi 1
انتخاب نبود...
اعتمادم صفره پس دیگه برام رابطه معنی نداره
چون پسرا رو ی چیزایی میبینم ک نمیتونم بگمدُژَم مجبورت که نکردن خو باید انتخاب کنی دیه که با کی باشی یا با کی ازدواج کنی
-
میتانی تا ابد ازدواج نکنی یا با کسی نباشی، انتخاب خودمانه! کسی رو مجبور نکردن. الان خیلیا هستن تا ابد مجرد میمانن و لذتم میبرن عه تنهایشان
-
خو مگه مجبوری لاشیاشو انتخاب مکنی؟؟ اول طرف بشناس بعد وارد رابطه شو
Matin Mousavi 1
فاصله سنی 12 سال برات مث معامله س ؟
ولی بنظر من اینجوری نیس
تا 12 13 خوبه و لازمه
این پسری ک میگم پارسال خواستگارم بود خیلیم خر پول بود 32 سالش بود خودمم 21 ینی 11 سال تفاوت داشتیم بدم نبود از نظرم -
اینا چیه میگی برگام
-
Matin Mousavi 1
ولی بنظر من اینجوری نیس
تا 12 13 خوبه و لازمه
این پسری ک میگم پارسال خواستگارم بود خیلیم خر پول بود 32 سالش بود خودمم 21 ینی 11 سال تفاوت داشتیم بدم نبود از نظرمدُژَم نه معامله نیست! مه گفتم فاصله سنی معاملهاس؟؟ میگم بعضیا با شرایطی هم که هست و طرف رو هم دوس ندارن ولی باز ازدواج مکنن چون طرف پولداره
-
دُژَم مجبورت که نکردن خو باید انتخاب کنی دیه که با کی باشی یا با کی ازدواج کنی
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره خب ولی رنج میکشی از اینکه دیگه اعتماد نداری دیگه اون حس هیجانو تجربه نمیکنی چون همش فک میکنی همه چیز ی دروغ مسخره س
نمیتونم توضیح بدم امیدوارم بفهمی -
Matin Mousavi 1
ولی بنظر من اینجوری نیس
تا 12 13 خوبه و لازمه
این پسری ک میگم پارسال خواستگارم بود خیلیم خر پول بود 32 سالش بود خودمم 21 ینی 11 سال تفاوت داشتیم بدم نبود از نظرم -
دُژَم نه معامله نیست! مه گفتم فاصله سنی معاملهاس؟؟ میگم بعضیا با شرایطی هم که هست و طرف رو هم دوس ندارن ولی باز ازدواج مکنن چون طرف پولداره
مه گفتم
وایی محشر حرف میزنیی
میگم بعضیا با شرایطی هم که هست و طرف رو هم دوس ندارن ولی باز ازدواج مکنن چون طرف پولداره
اره ولی خب برای من اینطور نبود ینی ازدواجم میکردم باهاش بخاطر پولش نبود
-
عشقی که بنظرم بعد از ازدواجم بوجود میاد بنظرم صرفا یه حس وابستگیه یا اینکه اوه این چه ادم خوبیه که باهاش زندگی میکنم خداروشکر باهم سازش داریم بچه های سالم داریم و...
همچین چیزی اون عشق عمقی و... نیستهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عشقی که بنظرم بعد از ازدواجم بوجود میاد بنظرم صرفا یه حس وابستگیه یا اینکه اوه این چه ادم خوبیه که باهاش زندگی میکنم خداروشکر باهم سازش داریم بچه های سالم داریم و...
همچین چیزی اون عشق عمقی و... نیستببخشید رو تودلیت ریپ میزنم
اما میتونم بدونم تعریف شما از عشق چیه!؟ -
دُژَم
دو تا دنیای متفاوت....
اصلا پسر 30 ساله دنیاش متفاوته
اون ذوق و هیجانات تو رو نداره
من نمیگم
کلا روانشاسا میگن عشق جوون 20 ساله با جوونه 30 ساله دو نوع عشق کاملا متفاوتههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا پسر 30 ساله دنیاش متفاوته
اون ذوق و هیجانات تو رو ندارهاره بنظر خودمم دیگه همه دوراشو زده دوری نداره ک بزنه ارامش میخاد فقط
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کلا روانشاسا میگن عشق جوون 20 ساله با جوونه 30 ساله دو نوع عشق کاملا متفاوته
میگن هرچی سن پایین تر اتفاق بیوفته عمیق تره وقتی سنت بالاس با درکو عقل انتخاب میکنی اون عشق نیس
هرچند گفتم ک کلن اعتقادی ندارم -
آره خب ولی رنج میکشی از اینکه دیگه اعتماد نداری دیگه اون حس هیجانو تجربه نمیکنی چون همش فک میکنی همه چیز ی دروغ مسخره س
نمیتونم توضیح بدم امیدوارم بفهمیدُژَم همینه میگم باید تو انتخاب اولت دقت کنی دیه! تا بدبین نشی. همیشع اولین ها مهمن خیلی
یه فکت هس میگه دخترا وقتی یه پسر واقعا عاشقشانه و یکی هم هس که زبان باز و لاشیه به قول خودت، او عاشقه رو اصن نمیبینن و لاشیع رو انتخاب مکنن بعد که رکب خوردن، پشیمان میشن و میفهمن چه کردن. ولی اگه تو انتخاب اول دقت کنی ایجو نمیشه
ایجو مواردی انقد دور و ورم اتفاق افتادا هزاران تا نمونه میتانم برات بگم
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همچین چیزی اون عشق عمقی و... نیستببخشید رو تودلیت ریپ میزنم
اما میتونم بدونم تعریف شما از عشق چیه!؟