هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaaah
مهدیه حالا که از آکادمیک بودن خوشت میاد درس بخون که ماکس بشی
منظورم اینه نمره کامل
مثلا استاده بگه او خدای من تاحالا هیچکی نمره کامل از من نگرفته -
امروز رفتم یه سوا بپرسم ازش رفتم تو کلاس پر از بچه های هفتم بود اقا من سوالمو پرسیدم بعد این ازم تعریف کرد همه اینطوری بودن که چرا تعریفش میکنی مگه دانشگاه تهران میخونه و استادم هه نه یازدهمه ولی مثل دختر خودم دوسش دارم من اینطوری بودم که ااتنبمیسنیتدذتئنم
شوخی میکنیییییییییی -
هویججج دیگه در این حد نیستم بخدا
یه پسرهای هست اون معدلش ۱۹/۸۵ شد
دام آزاد تهران آورده ولی نرفته -
بعدشم که با استاد اکبری کلاس داشتم الان ایشون جای اوشونو گرفته
خدایااااااااااااااااااا خیلی این بشر خوبههههههههههههههههههههه
تازگیا ازم تعریف میکنه ک اره درس میخونه از هوشش استفاده میکنه قبلنا مثبل گاو میرفت میومد الان داره تبدیل میشه به نیرومند -
f.nalist
داشتم چک میکردم دیدم سمنان فقط به ترمینال جنوب داره
ولی با این حال بلیطاش کم نبود -
دختره ازش یه سوال پرسید توضیح داد دختره گفت کلاس بزارین برا رفع اشکال منم اینطوریم که اره
بعد یه نگا بهم کرد یه لبخند بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ و گفت اگه تو هندسه یا امار یا حسابان مشکل داشتی از عسل بپرس میتونه توضیح بده بهت
و اینطوری بودم که شوخی نکن مرد من حسابانو نمیتنوم تستای ساده شو بزنم یا هندسه خودم یا امارم لنگه
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنی -
دختره ازش یه سوال پرسید توضیح داد دختره گفت کلاس بزارین برا رفع اشکال منم اینطوریم که اره
بعد یه نگا بهم کرد یه لبخند بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ و گفت اگه تو هندسه یا امار یا حسابان مشکل داشتی از عسل بپرس میتونه توضیح بده بهت
و اینطوری بودم که شوخی نکن مرد من حسابانو نمیتنوم تستای ساده شو بزنم یا هندسه خودم یا امارم لنگه
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنی