هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Maaaah
خواهش میکنم -
بعدشم که با استاد اکبری کلاس داشتم الان ایشون جای اوشونو گرفته
خدایااااااااااااااااااا خیلی این بشر خوبههههههههههههههههههههه
تازگیا ازم تعریف میکنه ک اره درس میخونه از هوشش استفاده میکنه قبلنا مثبل گاو میرفت میومد الان داره تبدیل میشه به نیرومند -
از لج بعضیا هم که شده این ترم میشینم درس میخونم
-
واقعا این ترم از سگ کمترم اگه معدلم الف نشه
-
نمیخواستم درس بخونم
ولی بالاخره یه بار باید از این مغز عزیزم استفاده کنم -
f.nalist
داشتم چک میکردم دیدم سمنان فقط به ترمینال جنوب داره
ولی با این حال بلیطاش کم نبود -
دختره ازش یه سوال پرسید توضیح داد دختره گفت کلاس بزارین برا رفع اشکال منم اینطوریم که اره
بعد یه نگا بهم کرد یه لبخند بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ و گفت اگه تو هندسه یا امار یا حسابان مشکل داشتی از عسل بپرس میتونه توضیح بده بهت
و اینطوری بودم که شوخی نکن مرد من حسابانو نمیتنوم تستای ساده شو بزنم یا هندسه خودم یا امارم لنگه
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنی -
دختره ازش یه سوال پرسید توضیح داد دختره گفت کلاس بزارین برا رفع اشکال منم اینطوریم که اره
بعد یه نگا بهم کرد یه لبخند بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ و گفت اگه تو هندسه یا امار یا حسابان مشکل داشتی از عسل بپرس میتونه توضیح بده بهت
و اینطوری بودم که شوخی نکن مرد من حسابانو نمیتنوم تستای ساده شو بزنم یا هندسه خودم یا امارم لنگه
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنیHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنی
وای من خیلی اینو تجربه کردم
-
عسل بیا گاو نباشیم
بیا یه بارم که شدم از مغزمون استفاده کنیم -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینطوری بود که وقتی نمیخنی اینطوریی الان که به قول خودت دیشب کتابو جوییدی میبینم این سوالای کنکور که میدمو حل میکنی
وای من خیلی اینو تجربه کردم
-
عسل بیا گاو نباشیم
بیا یه بارم که شدم از مغزمون استفاده کنیم -
میدونی به چی فکر میکنم طرف روزی 5 ساعت میخونه معدلش مثل من میشه
اگه من اندازه اون اراده داشتم و درس بخونم چی میشه؟
بمولا از همین امروز شروع میکنم
حالا ببین -
Hako
بخداااا -
Hako
پایه ام