هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی اون دوستایی که هیچی تو دلشون نیست و خیلی زود میان دلتو بدست میارن یچیز دیگه ان :)) افسوس که از اینا نیستم و اینطور رفیقایی هم ندارم تقریبا
اینجوری خوف نیست، من از اون ادمام که دلم نمیخواد زیاد قهر بمونم زود پیشقدم میشم. اینجوری دوستام فکر میکنن همیشه وظیفهی منه بیام برای آشتی یا براشون مهم نیست ناراحت بشم ازشون چون میدونن زود آشتی میکنم. غرور خوبه
-
Maaaah اینقدر سنگ بودنم خوب نیست ... من سنگم و خورد هم بشم نمیبخشم کسیو تا ازم عذرخواهی نکنه یا یجوری بهم بفهمونه اشتباهشو قبول کرده :)) الانم دارم خورد میشم
-
ولی اون دوستایی که هیچی تو دلشون نیست و خیلی زود میان دلتو بدست میارن یچیز دیگه ان :)) افسوس که از اینا نیستم و اینطور رفیقایی هم ندارم تقریبا
-
خدایا چقدر دلم براش تنگ شده
چرا خوب نمیشه
چرا برنمیگرده -
شبا خوابشومیبینمصبح بیدار میشم میبینم همش خواب بوده دلم میترکه
-
سلام ملت
-
من یه بار تو اتاقمون از یکی از بچهها خیلییییی ناراحت شدم، تو سالن مطالعه بود اومد بالای سرم یه لبخند زدم پاشدم بغلش کردم آشتی کردیم، همین
Maaaah ببین منم بوده یکی از دوستای دانشگام باهاش قهر بودم دو هفته بعد امتحان بدون هیچ مقدمه ای اومد بهم گفت بیا تا باهم بریم ... منم نزدم تو ذوقشو رفتیم و دوست شدیم ولی خب کسی برام مغرور بشه منم مغرور تر میشم :)) و اینکه اگه با خودم فکر کنم و اشتباه از من باشه میرم معذرت خواهی میکنم امااا اگه اشتباهی از خودم نباشه دیگ همون داستان سنگ بودنه ...
-
همیشه ۱۵ ام اسفند برام گندم خیس میکرد برای سبزه عید
الان ۱۷ امه ولی حالش بده و نیستش کنارم
-
من دیگه طاقت ندارم
من دلم براش تنگ شده