هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من یه بار تو اتاقمون از یکی از بچهها خیلییییی ناراحت شدم، تو سالن مطالعه بود اومد بالای سرم یه لبخند زدم پاشدم بغلش کردم آشتی کردیم، همین
Maaaah ببین منم بوده یکی از دوستای دانشگام باهاش قهر بودم دو هفته بعد امتحان بدون هیچ مقدمه ای اومد بهم گفت بیا تا باهم بریم ... منم نزدم تو ذوقشو رفتیم و دوست شدیم ولی خب کسی برام مغرور بشه منم مغرور تر میشم :)) و اینکه اگه با خودم فکر کنم و اشتباه از من باشه میرم معذرت خواهی میکنم امااا اگه اشتباهی از خودم نباشه دیگ همون داستان سنگ بودنه ...
-
همیشه ۱۵ ام اسفند برام گندم خیس میکرد برای سبزه عید
الان ۱۷ امه ولی حالش بده و نیستش کنارم
-
من دیگه طاقت ندارم
من دلم براش تنگ شده -
Maaaah ببین منم بوده یکی از دوستای دانشگام باهاش قهر بودم دو هفته بعد امتحان بدون هیچ مقدمه ای اومد بهم گفت بیا تا باهم بریم ... منم نزدم تو ذوقشو رفتیم و دوست شدیم ولی خب کسی برام مغرور بشه منم مغرور تر میشم :)) و اینکه اگه با خودم فکر کنم و اشتباه از من باشه میرم معذرت خواهی میکنم امااا اگه اشتباهی از خودم نباشه دیگ همون داستان سنگ بودنه ...
-
چقدر عجیبه بعد نتایج کلا حداقل من باهمه ارتباطم قطع شد
حالا نمی دونم از طرف من بوده از طرف اونا یا چی -
_ Reza _ نه رفتار شما درسته قطعا
من تو این مورد نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و اشتباهه کارم، ولی خب آخه من تو یه اتاقم با ۵ نفر دیگه و با اون ۵ نفر همکلاسی هم هستم اصلن نمیشه قهر موند -
بی ریا صادقانه رک
اینکه دانشجو یه شهر دیگه باشی
خیلی روی مهارت ها زندگیت و مستقل شدنت تاثیر گذاره
ولی قرار نیست داخل خوابگاه خیلی راحت درس بخونی و اصلا بنظرم محیط جالبی برای کسی که خیلی هدفش درسه نیست
اینکه دانشجو یه شهر دیگه باشی تو یه دغدغه زندگی داری یه دغدغه درسرک و رو راست هم بخوام بگم همه از بیرون میگن خوابگاه خیلی باحاله و خوش میگذره و اینا ، ولی واقعا اگه بخواد خیلی بهت خوش بگذره معدل و وضعیت تحصیلی قشنگی نخواهی داشت اگه دانشگاه معتبری داشته باشی اگه خوب نمره بگیری با این شرایط باید به دانشگاهت شک کنی اصلا
در مجموع خیلی وقتا دوست داری بری شهرت نمیتونی ، ممکنه هم اتاقی بد گیرت بیفته و خوابگاه کلی تلف وقتم داره ، و کل مسئولیت های زندگیت در صورتی که تا قبل از دانشجو شدنت اینجوری نبود دیگه کلش گردن خودته این از نظر اینکه مستقل میشی عالیه ها ولی من دارم برای رفاه و درست میگم ، بازم میگم دانشجو شهر دیگه شدن هم خوبی داره و هم بدی ، اینجا من صرفا به دید اینکه داخل شهر خودت راحت تری و بهتر درس دانشگاهتو میخونی نگاه کردم ، نوع دید اینجوری بوده