هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Maaaah
برای تنوع دوست داری بری یه جای دیگه یا کلا از مشهد خوشت نمیاد ؟
اشکان شادکامی مشهدی که صحبت میکنه خیلی بامزه است
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸والا منم خیلی تعصب دارم
ولی دلم میخواد تو یه شهر دیگه مشهدی باشم. نمیدونم شایدم از این تصمیم احساسیهای بچگونهس 🥲
-
Aqua
جمله ات رو یه بار دیگه تکرار کن عزیزم -
@Maaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب اینا که واجب نیست، بجاش پولشو میریزم تو اون حسابه
از وقتی اینو گفتم پول مثل آبشار نیاگارا داره میریزه از در و دیوار البته اینکه الان عید و عیدی میدن هم بیتاثیر نبست
-
@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸والا منم خیلی تعصب دارم
ولی دلم میخواد تو یه شهر دیگه مشهدی باشم. نمیدونم شایدم از این تصمیم احساسیهای بچگونهس 🥲
-
یه روز یه ماهی جوونه به یه ماهی پیره میگه
من هر چی دنبال اقیانوس میگردم پیداش نمیکنم اقیانوس کجاست
ماهی پیره میگه : اقیانوس ؟ اقیانوس همینجاست... !
ماهی جوونه هم میگه : همینجا !؟ اینجا که همش آبهاین یه دیالوگ داخل انیمیشن soul بود وقتی کاراکتر اصلی فیلم میپرسه زندگی فقط این شد هر روز بیاییم اینجا اجرا کنیم ؟
بعد یه دست داخل جیبش میکنه که اون روح کوچیکه اون زمان محدودی که داخل بدن این بوده از چه چیزای ساده زندگی لذت برده و اون موقع میفهمه زندگی همین لذتای ساده ایه که بهش بی اهمیتیم -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia
سلاااممم ساقی چطوریییی؟سلااام قربونت خوبم🥲
تو چطوری؟خوبم
️
هیچ خبر مبر نگیریاSharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia
سلاااممم ساقی چطوریییی؟سلااام قربونت خوبم🥲
تو چطوری؟خوبم
️
هیچ خبر مبر نگیریاراس میگی ببخشید🥲
-
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کاش الان مشهد بودم...
من مشهدم
پاشو بیا
بدوای ای خوشا یه سعادتت🥲
کاش میتونستم بیام
صد در صد میومدم🥲 -
یه روز یه ماهی جوونه به یه ماهی پیره میگه
من هر چی دنبال اقیانوس میگردم پیداش نمیکنم اقیانوس کجاست
ماهی پیره میگه : اقیانوس ؟ اقیانوس همینجاست... !
ماهی جوونه هم میگه : همینجا !؟ اینجا که همش آبهاین یه دیالوگ داخل انیمیشن soul بود وقتی کاراکتر اصلی فیلم میپرسه زندگی فقط این شد هر روز بیاییم اینجا اجرا کنیم ؟
بعد یه دست داخل جیبش میکنه که اون روح کوچیکه اون زمان محدودی که داخل بدن این بوده از چه چیزای ساده زندگی لذت برده و اون موقع میفهمه زندگی همین لذتای ساده ایه که بهش بی اهمیتیم -
سال 1403 که دیگه کاملا تموم شد
سالی که آروم شروع شد واسم و اون اتفاقات سیزده به در و 20 فروردین همه چیو تغییر داد و اون اشتباهات رو بارها و بارها تا قبل از کنکور تکرار کردم و خب روز کنکور دقیقا مث کنکور های 1402 حرفی واسه گفتن نداشتم
بعد از اون فضای نسبتا آروم داروخونه باعث دور نگهداشتن من از اون حواشی شد و رفته رفته اوضاعم بهتر شد و در نهایت کار بزرگی که تا همین جا هم به خوبی از پسش براومدم و از لحاظ مالی باری روی دوش خانواده نبودم و این روزای آخر از سال 1403 هم سعی کردم بیشترین لذت رو ازش ببرم و قطعا در آینده یکی از سال هاییه که زیاد از خوبیاش یاد میکنم و با همه خوبی ها و بدی هاش دوستش دارم
امیدوارم که سال 1404 بهتر از اینا بگذره و از اونم به خوبی یاد کنم -
@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah از این مشهدی های لهجه داری یا نه ؟
بلدم ولی معمولی حرف میزنم
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah حالا شما پولداری خسیس نباش
من خودم قبول ندارمش ولی همهی آدمای اطرافم میگن تو خسیسی. من فقط عاشق پساندازم همین
@Maaaah آقای خرچنگم عاشق پس انداز بود
حقیقت تلخیه