هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Maaaah
برای تنوع دوست داری بری یه جای دیگه یا کلا از مشهد خوشت نمیاد ؟
اشکان شادکامی مشهدی که صحبت میکنه خیلی بامزه است
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸والا منم خیلی تعصب دارم
ولی دلم میخواد تو یه شهر دیگه مشهدی باشم. نمیدونم شایدم از این تصمیم احساسیهای بچگونهس 🥲
-
@Maaaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب اینا که واجب نیست، بجاش پولشو میریزم تو اون حسابه
از وقتی اینو گفتم پول مثل آبشار نیاگارا داره میریزه از در و دیوار البته اینکه الان عید و عیدی میدن هم بیتاثیر نبست
-
Aqua دلم برای اون دورانی تنگ شده
که تنها دغدغه ام این بود سریع از مدرسه بیام خونه که سریع تر ناهار بخورم برم تو کوچه بازی کنم آخر شبم برم وار کلنمو بزنم :)) بی دغدغه و
زندگی واقعی -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah
خیلی هم غیرت داره روی غذاهای مشهد چطوری مشهد رو دوست نداری 🥸والا منم خیلی تعصب دارم
ولی دلم میخواد تو یه شهر دیگه مشهدی باشم. نمیدونم شایدم از این تصمیم احساسیهای بچگونهس 🥲
@Maaaah از این مشهدی های لهجه داری یا نه ؟
-
یه روز یه ماهی جوونه به یه ماهی پیره میگه
من هر چی دنبال اقیانوس میگردم پیداش نمیکنم اقیانوس کجاست
ماهی پیره میگه : اقیانوس ؟ اقیانوس همینجاست... !
ماهی جوونه هم میگه : همینجا !؟ اینجا که همش آبهاین یه دیالوگ داخل انیمیشن soul بود وقتی کاراکتر اصلی فیلم میپرسه زندگی فقط این شد هر روز بیاییم اینجا اجرا کنیم ؟
بعد یه دست داخل جیبش میکنه که اون روح کوچیکه اون زمان محدودی که داخل بدن این بوده از چه چیزای ساده زندگی لذت برده و اون موقع میفهمه زندگی همین لذتای ساده ایه که بهش بی اهمیتیم -
Saghia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia
سلاااممم ساقی چطوریییی؟سلااام قربونت خوبم🥲
تو چطوری؟خوبم
️
هیچ خبر مبر نگیریاSharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sharllot در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia
سلاااممم ساقی چطوریییی؟سلااام قربونت خوبم🥲
تو چطوری؟خوبم
️
هیچ خبر مبر نگیریاراس میگی ببخشید🥲
-
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کاش الان مشهد بودم...
من مشهدم
پاشو بیا
بدوای ای خوشا یه سعادتت🥲
کاش میتونستم بیام
صد در صد میومدم🥲 -
یه روز یه ماهی جوونه به یه ماهی پیره میگه
من هر چی دنبال اقیانوس میگردم پیداش نمیکنم اقیانوس کجاست
ماهی پیره میگه : اقیانوس ؟ اقیانوس همینجاست... !
ماهی جوونه هم میگه : همینجا !؟ اینجا که همش آبهاین یه دیالوگ داخل انیمیشن soul بود وقتی کاراکتر اصلی فیلم میپرسه زندگی فقط این شد هر روز بیاییم اینجا اجرا کنیم ؟
بعد یه دست داخل جیبش میکنه که اون روح کوچیکه اون زمان محدودی که داخل بدن این بوده از چه چیزای ساده زندگی لذت برده و اون موقع میفهمه زندگی همین لذتای ساده ایه که بهش بی اهمیتیم -
سال 1403 که دیگه کاملا تموم شد
سالی که آروم شروع شد واسم و اون اتفاقات سیزده به در و 20 فروردین همه چیو تغییر داد و اون اشتباهات رو بارها و بارها تا قبل از کنکور تکرار کردم و خب روز کنکور دقیقا مث کنکور های 1402 حرفی واسه گفتن نداشتم
بعد از اون فضای نسبتا آروم داروخونه باعث دور نگهداشتن من از اون حواشی شد و رفته رفته اوضاعم بهتر شد و در نهایت کار بزرگی که تا همین جا هم به خوبی از پسش براومدم و از لحاظ مالی باری روی دوش خانواده نبودم و این روزای آخر از سال 1403 هم سعی کردم بیشترین لذت رو ازش ببرم و قطعا در آینده یکی از سال هاییه که زیاد از خوبیاش یاد میکنم و با همه خوبی ها و بدی هاش دوستش دارم
امیدوارم که سال 1404 بهتر از اینا بگذره و از اونم به خوبی یاد کنم -
@Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah از این مشهدی های لهجه داری یا نه ؟
بلدم ولی معمولی حرف میزنم
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah حالا شما پولداری خسیس نباش
من خودم قبول ندارمش ولی همهی آدمای اطرافم میگن تو خسیسی. من فقط عاشق پساندازم همین
@Maaaah آقای خرچنگم عاشق پس انداز بود
حقیقت تلخیه