هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سال 1403 که دیگه کاملا تموم شد
سالی که آروم شروع شد واسم و اون اتفاقات سیزده به در و 20 فروردین همه چیو تغییر داد و اون اشتباهات رو بارها و بارها تا قبل از کنکور تکرار کردم و خب روز کنکور دقیقا مث کنکور های 1402 حرفی واسه گفتن نداشتم
بعد از اون فضای نسبتا آروم داروخونه باعث دور نگهداشتن من از اون حواشی شد و رفته رفته اوضاعم بهتر شد و در نهایت کار بزرگی که تا همین جا هم به خوبی از پسش براومدم و از لحاظ مالی باری روی دوش خانواده نبودم و این روزای آخر از سال 1403 هم سعی کردم بیشترین لذت رو ازش ببرم و قطعا در آینده یکی از سال هاییه که زیاد از خوبیاش یاد میکنم و با همه خوبی ها و بدی هاش دوستش دارم
امیدوارم که سال 1404 بهتر از اینا بگذره و از اونم به خوبی یاد کنم -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Maaaah حالا شما پولداری خسیس نباش
من خودم قبول ندارمش ولی همهی آدمای اطرافم میگن تو خسیسی. من فقط عاشق پساندازم همین
-
قطعا این منم که مث راموس در دنیای فوتبال به زندگی کامبک زدم
تموم اون لحظه هایی که سال 1401 زیر دوش مینشستم و به تیغ تو دستم نگاه میکردم و در فکر این بودم که انجام بدم یا انجام ندمش
در نهایت فهمیدم اونی که جرئت داره زندگی میکنه نه خودکشی و بین تموم اون اتفاقات عجیب من الان به این مرحله رسیدم که به چیزی که الان هستم افتخار میکنم و سعی میکنم بهتر بشم -
اگه تو سال 1403 کسی رو خواسته یا ناخواسته اذیت کردم
اگه حرفی زدم که نباید میزدم و حرفی رو نزدم که باید میزدم
اگه هر رفتاری که ازم سر زده که باعث ناراحتی کسی شد
همگی به بزرگی خودتون ببخشید و اگه چیزی بوده که تو دلتون مونده بهم بگید در رابطه با این موضوعات و سوءتفاهمی هنوز وجود داره چت من بازه -
حالا همش هم از خوبی ها نگم
قطعا دلهایی رو شکستم و حرفایی رو زدم که نباید میزدم
تا همون 20 مرداد که خیلی هم بهش اشاره کردم باعث رنجش کسایی شدم که یه روزی برام عزیز بودن و الان فقط در قالب یه آشنای سابق میشناسمشون
دیگه دم خودتون و بزرگیتون گرم
ببخشید دیگه به بزرگی خودتون -
حالا همش هم از خوبی ها نگم
قطعا دلهایی رو شکستم و حرفایی رو زدم که نباید میزدم
تا همون 20 مرداد که خیلی هم بهش اشاره کردم باعث رنجش کسایی شدم که یه روزی برام عزیز بودن و الان فقط در قالب یه آشنای سابق میشناسمشون
دیگه دم خودتون و بزرگیتون گرم
ببخشید دیگه به بزرگی خودتون