هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

قشنگه :) :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :relieved_face: :upside-down_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Omid Asia
از کی شروع میشه و چن تاس؟
انصراف ینی کل ازموناشو باید انصراف بدیم؟ نمیشه یکی دو ازمون؟Mashlab313 گفتم که
-
باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمیدانیم !
#پروفسور محمود حسابی
۳ اسفند زادروز پروفسور حسابی پدر علم فیزیک ایران را گرامی میداریم. یاد و نامش جاودان 🌹@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمیدانیم !
#پروفسور محمود حسابی
۳ اسفند زادروز پروفسور حسابی پدر علم فیزیک ایران را گرامی میداریم. یاد و نامش جاودان 🌹
تنها یک استاد فیزیک نبود؛انسان بود،انسانی فوق العاده؛الگویی نمونه.
خیلی دوسشون دارم 👌
برای شادی روحشون صلوات........ -
يه سرى بابام بهم گفت رمزت چيه؟
گفتم ايستاده مردن !
جورى زد تو سرم كه برگشتم تنظيمات كارخانه
چهارتا صفر شدم :face_with_tears_of_joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
يه سرى بابام بهم گفت رمزت چيه؟
گفتم ايستاده مردن !
جورى زد تو سرم كه برگشتم تنظيمات كارخانه
چهارتا صفر شدم :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-

*) -
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: امضاتون چ باحال و خوشمزس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کجاس اینجا؟ دیلمانه؟:face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: امضاتون چ باحال و خوشمزس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کجاس اینجا؟ دیلمانه؟:face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay یجای خوبه :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمیدونین کجا :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay یجای خوبه :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمیدونین کجا :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: اگه میفهمیدم که خودم میرفتم با روح و روانم بازی شد با این کلیپ منم گذاشتم
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: اگه میفهمیدم که خودم میرفتم با روح و روانم بازی شد با این کلیپ منم گذاشتم
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کنم دیلمانه :/ اخه خیلی شبیه اونجاس من بودم تابستون اونجا دقیقا این شکلیه بعضی از قسمتهاش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فک کنم دیلمانه :/ اخه خیلی شبیه اونجاس من بودم تابستون اونجا دقیقا این شکلیه بعضی از قسمتهاش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay بله بله :face_with_tears_of_joy: دیدم دیلمانو ولی اینجا رو دقیق نمیدونم اره شبیهه
@faezeh-lay بله بله :face_with_tears_of_joy: دیدم دیلمانو ولی اینجا رو دقیق نمیدونم اره شبیهه
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face: منم قبلا ازش عکس گرفتم محشره اگه پیدا شدن میزارمش تودلی حتما ببینینش :):smiling_face_with_smiling_eyes:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face: منم قبلا ازش عکس گرفتم محشره اگه پیدا شدن میزارمش تودلی حتما ببینینش :):smiling_face_with_smiling_eyes:
-
_MILAD_ :smiling_face: :smiling_face: خواهش میکنم:smiling_face_with_smiling_eyes: