هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Pr.Gh.ir دقیییقااااااا
یدور رفتم مراحلشو تا آخر نگاه کردم
دیدم این تله ها ک تو مراحل اوله در برابر اون چیزایی که تو مراحل اواسط به بعد در انتظارمه هیییچه هییچMichael Vey چه مریضی اینکارو میکنیم دقیقا منم اول میرم مراحل بازی میبینم باید چطور بازی کنم بعد خودم میرم امتحان میکنم
-
-
Aqua
منم همچنین شرایطی داشتم
هدایت تحصیلی اول برام ریاضی اومده بود بعد انسانی بعد تجربییه تستی بود داخل سایت آموزش پرورش میزدیم برای رغبت اینا ؟ اونو همه تجربیا کمترین امتیاز زدم
-
Pr.Gh.ir
ممنونم
سوالم خیلی عجیبه ولی تعریف علاقه به رشته چیه؟
یعنی اینکه از خوندن درسای مربوط بهش شاد بشم یا خوشم بیاد؟ یا مثلاً ذوق کنم که ایول فلان درسو داریم؟ یا برام جالب باشه که ۱۵ ساعت بشینم پشت کامپیوتر و فلان کارو انجام بدم؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء._.Zahra.K
علاقه واقعی یعنی اینکه
اگه به شرایط شغلی که دوست داشتی داخل رشتت رسیدی هر روز که مشغولشی برات از صد تا تفریح انرژی بخش تر باشه
درس دانشگاه که نه ربطی به اون نداره تئوری دلیل بر علاقه نیست
ممکنه درست تو دانشگاه خوب باشه ها ولی رشتتو دوست نداشته باشی !! -
Michael Vey چه مریضی اینکارو میکنیم دقیقا منم اول میرم مراحل بازی میبینم باید چطور بازی کنم بعد خودم میرم امتحان میکنم
Pr.Gh.ir آدم عاقل همینکارو میکنهه
عنکبوتای غول آسا و اره های گنده چی میگن اخه -
Pr.Gh.ir آدم عاقل همینکارو میکنهه
عنکبوتای غول آسا و اره های گنده چی میگن اخه -
._.Zahra.K
علاقه واقعی یعنی اینکه
اگه به شرایط شغلی که دوست داشتی داخل رشتت رسیدی هر روز که مشغولشی برات از صد تا تفریح انرژی بخش تر باشه
درس دانشگاه که نه ربطی به اون نداره تئوری دلیل بر علاقه نیست
ممکنه درست تو دانشگاه خوب باشه ها ولی رشتتو دوست نداشته باشی !!Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آها
مثلا از اینکه ساعتها بشینم پشت کامپیوتر و کد بزنم برام لذت بخش باشه؟
لذت بخش بودن شغل در مکانیک و صنایع و برق چه جوری تعریف میشه؟
ببخشید خیلی سوال میپرسم -
آیم وری تایرد
-
وری وری تایرد
-
قطعا ساعت ۱ شب نباید اینو بازی کرد
باید گذاشت روز د آدم حسابی
چرا تو کارایی که یه نمه جنایی و ترسناکن رو میزاری برا شب
هم سر سریال bad and crazy میزاشتم شب میدیدم میگرخیدم
هم سر اسکوئید گیم خصووصا فصل اولش که ی نمه ترسناک تر بود و خواب به چشمم نمیومد میترسیدم هر لحظه یکی با تفنگ بیاد منو بکشه
الانم ک این بازی
آدم نمیشم من -
._.Zahra.K خب من از اول تو درست کردن چیزا و وسائل علاقه داشتم
اینکه یه چیزی خراب میشد خوشم میومد ور برم و خودم درست کنم، نمیدونم واقعا خب علاقه قلبیمه نمیدونم چطور توضیح بدم -
شاید خیلی عجیب باشه ولی من وقتی زیست میخوندم همون حسی رو داشتم که ریاضی و فیزیک میخوندم
نه ذوق زده میشم و برام فوقالعاده جالبه نه حوصله سر بر و معمولی
یه چیزی بین این دو تاس._.Zahra.K من بهت گفتم ربطی به درس نداره تو ممکنه نمره درسه رو بگیری ولی علاقه نداشته باشی...
راجب این موضوع نمیتونم کمک کنم چون من اصلا با زیست حال نمیکردم فقط یه طوطی بودم که حفظ کنم برماونم که ماشالا حجم مطالب بالا دارن اونا به شغلشم علاقه نداشتم ، منو اگه بذارن جراح اول ایران هیچ کاری ازم بر نمیاد میرم داخل اتاق عمل به کاراموزا میگم خودتون عمل کنید من دلشو ندارم
-
هلپپپ
-
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آها
مثلا از اینکه ساعتها بشینم پشت کامپیوتر و کد بزنم برام لذت بخش باشه؟
لذت بخش بودن شغل در مکانیک و صنایع و برق چه جوری تعریف میشه؟
ببخشید خیلی سوال میپرسم -
دارم به سن رویاهام نزدیک میشم ولی اماده اش نیستم ولی چیز خاصی هم نیست مثل الان خواهد بود
کم مونده ۲۰ سالم بشه -
ینی برگام ریخته از همه چی ... ولی دوس دارم فقط سرم تو کتاب و تست باشه از صبح ک پا میشم تا شب ک میخوابم فکر و ذهنم همینه از خیلی چیزا براش زدم خیلیم پاش موندم خیلی سرش زجر کشیدم ولی مث روز اول میخوامش خدایا دیگ امسال شرمنده پدر و مادرمون نکن شرمنده خودمون نکن خدایا مام دل داریم ما سهمیه نداریم داشتیمم استفاده نمیکردیم ما نون تلاشمونو میخوریم خدایا امسالو دیگ دکمه سبز مارم بزن راحت شیم بریم پی زندگیمون
-
یه منبع خوبی که بتونم در مورد رشته ها و گرایش هاش و اصل مطلب که فرصت شغلیس هست مطالعه کنم که کامل و جامع باشه میشه بهم معرفی کنین
چت جی پی تی اطلاعاتش کلیه من جزئی تر و عملی تر میخوام
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
این پست پاک شده!
-
دیگ به ته خط میرسی هیچی برات مهم نیست چشام دیگ کور شدن ولی حتی شده چشامم رفته من باید این بازیو ببرم اصن هیچجوره نمیخوام جا بزنم