هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
S.daniyal hosseiny الان من با هرکسی صحبت میکنم میگن عه مواظب باشم روانشناسی میخونی میگم هنوز حداقل چهار سال مونده برای ترسیدنتون من ترم دوعم هنوز
Zahra.tg
بگو بابا روانشناسی میخونم هیپنوتیزمت که نمیکنم دیگه -
Zahra.tg
بگو بابا روانشناسی میخونم هیپنوتیزمت که نمیکنم دیگهS.daniyal hosseiny همین
-
حالا باز خوبه مثلا از تو میترسن.
مثلا تا بفهمن معماری میخونی میگن یه باغ هست میای برای ما بکشی نقشهشو؟ (پول هم نمیخوان بدن)
یا تا بفهمن دوربین عکاسی داری دیگه هرجا بخوان برن میگن بیا دوربینتم بیار -
امروز رفتم بیمارستان عیادت یه نفر کسیو راه نمیدادن من ترمکی گفتم از طرف فلانیم رام دادن
خیلی چسبید
-
@د-ژ-م عزیزی
یازدهم یدور خوندی ینی ؟
یازدهم من برنامشو چیدم اگه بیاد از ۲۶ ام میخونمش ولی کاش نیاد چون واقعا سنگین میشه_ Reza _
نه ی دور ک نه
مثلن عربی هیچ کدوم از پایه ها رو دست نزدم هنوز
ولی خونده بودم باقی درسا رو کم کم
یازدهم قطعی شه باید از چنتا چیز برای کنکورم بزنم
درسای دوازدهم ک موندن هنوز اونام -
من حتی به روانشناسی هم علاقه دارم
🫡
-
Zahra.tg
قربونت میگذره -
فوقش من الان بخونم اینه که روانشناسان قدیم هشیاری رو معادل ذهن میدونستن و جان لاک ذهن نوزاد رو مثل لوح سفید میدونست و این مکتب و اون مکتب
-
_ Reza _
نه ی دور ک نه
مثلن عربی هیچ کدوم از پایه ها رو دست نزدم هنوز
ولی خونده بودم باقی درسا رو کم کم
یازدهم قطعی شه باید از چنتا چیز برای کنکورم بزنم
درسای دوازدهم ک موندن هنوز اونام@د-ژ-م بنظرم حذف میشه البته اینش بده هر خبری میاد بیرون نیاز به تایید نهایی داره نمیدونم اون تایید نهایی رو کی قراره بدن دیگ راحت شیم خیلی یزیدن
-
حالا باز خوبه مثلا از تو میترسن.
مثلا تا بفهمن معماری میخونی میگن یه باغ هست میای برای ما بکشی نقشهشو؟ (پول هم نمیخوان بدن)
یا تا بفهمن دوربین عکاسی داری دیگه هرجا بخوان برن میگن بیا دوربینتم بیارS.daniyal hosseiny
مخصوصا اگه دوست و فامیل باشه ...
مخصوصا اگه نه گفتن بلد نباشه
️
...
-
من حتی به روانشناسی هم علاقه دارم
🫡
S.daniyal hosseiny خیلیییییی خوبهه
الان مثلا نظریه ها رو خوندیم یه چیزی میشه سریع میگم عه پس طبق فلان نظریه فلان ادم فلان رفتار طرف بخاطر همینه
خداروشکر اتفاق کم نمیوفته -
@د-ژ-م بنظرم حذف میشه البته اینش بده هر خبری میاد بیرون نیاز به تایید نهایی داره نمیدونم اون تایید نهایی رو کی قراره بدن دیگ راحت شیم خیلی یزیدن
_ Reza _
گاهی اوقات به این فکر میکنم اگه یزید زنده بود واقعا ناراحت میشد از اینکه ما به اینا میگیم یزید. -
_ Reza _
گاهی اوقات به این فکر میکنم اگه یزید زنده بود واقعا ناراحت میشد از اینکه ما به اینا میگیم یزید.S.daniyal hosseiny +++ همون سازمان سنجش بگیم فکر کنم ترسناک تر باشه
-
S.daniyal hosseiny خیلیییییی خوبهه
الان مثلا نظریه ها رو خوندیم یه چیزی میشه سریع میگم عه پس طبق فلان نظریه فلان ادم فلان رفتار طرف بخاطر همینه
خداروشکر اتفاق کم نمیوفتهZahra.tg
من خیلی چیزا رو به صورت تجربی و حسی بلدم.
بعد مواجه میشم با این نظریهها و اینا، میبینم عه من از قبل بلد بودم، بهش فکر کرده بودم.
من مثلا وقتی وارد یه جمعی میشم، اگه به بقیه معرفیم نکنن، صبر میکنم و به گفتگوهای بقیه گوش میدم و از بین گفتگوها اسامی بقیه رو یاد میگیرم و وقتی بخوام باهاشون صحبت کنم، اسمشون رو میگم... و اون شوکه میشه که اسم منو بلده و معمولا این روند باعث میشه اون طرف حس بهتری نسبت بهت پیدا کنه چون انگار تو داری بهش اهمیتی میدی. -
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی با زیست ارتباط نگرفتم
این ارتباط نگرفتن یعنی چی؟
یعنی یاد نمیگرفتی یا نمیتونستی آزمون بزنی یا تست بزنی یا کلا با یادگرفتن و حفظ این مطالب مشکل داشتی؟._.Zahra.K
ببین یاد میگرفتم ولی ازش خسته میشدم
من فکر میکردم این تحملش فقط واسهی دبیرستانه و دانشگاه اینطوری نیست ولی با تحقیق بیشتر فهمیدم اصلا اینطور نیست و دانشگاه خیلی بیشتر زیست خواهیم داشت
بعد مثلا داشتم زیست میخوندم هی زمانو چک میکردم هی میگفتم خداااا چرا نمیگذره چرا تموم نمیشه
سر کلاس زیست که همش خوابم میگرفت
کلا اینجوری بود دیگه
بعد درکشم سخت بود
مثلا همون فصل اعصاب ما رفتیم ازمایشگاه مدرسه معلم مغز گاو رو اورد خب این یه مغز بیشتر نبود ولی هر نقطه اش یه اسمی داشت
قشر مخ
چه میدونم کرمینه
مخ
مخچه
نخاع
بعد کار اینارو قاطی میکردم چقدر تست زدم چقدر تست زدم البته خب علاقه هم نداشتم و این خودشم دلیلی برای این موضوع بود که دیر بگیرم
کلا کشش زیست خوندن نداشتم
من زیست رو در حد اطلاعات عمومی دوست دارم
البته اعتراف میکنم زیست دوازدهم شیرین ترین و روون ترین زیست این سه سال بود واسم
ولی یا باید میرفتم ژنتیک یا بیوتکنولوژی که اینا بازار کارشون تو کارشناسی خیلی بده بعد داستانای خودشو داره دیگه -
S.daniyal hosseiny +++ همون سازمان سنجش بگیم فکر کنم ترسناک تر باشه
_ Reza _
یه افطاری دعوتمون کردن از طرف دانشگاه، عنوانش بود دورهمی فعالان فرهنگی. یه کسایی اومده بودن که ما اونجا میگفتیم اینا بیشتر غیرفعالان بیفرهنگن تا هرچیز دیگه.
یاد این افتادم