هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra.tg
من خیلی چیزا رو به صورت تجربی و حسی بلدم.
بعد مواجه میشم با این نظریهها و اینا، میبینم عه من از قبل بلد بودم، بهش فکر کرده بودم.
من مثلا وقتی وارد یه جمعی میشم، اگه به بقیه معرفیم نکنن، صبر میکنم و به گفتگوهای بقیه گوش میدم و از بین گفتگوها اسامی بقیه رو یاد میگیرم و وقتی بخوام باهاشون صحبت کنم، اسمشون رو میگم... و اون شوکه میشه که اسم منو بلده و معمولا این روند باعث میشه اون طرف حس بهتری نسبت بهت پیدا کنه چون انگار تو داری بهش اهمیتی میدی.S.daniyal hosseiny خیلییییی موافقم با این حرکت طرف مقابل ناخوداگاه احساس صمیمیت میکنه باهاتون
اگه بخواین میتونم نظریه ها رو دربیارم براتون -
S.daniyal hosseiny خیلییییی موافقم با این حرکت طرف مقابل ناخوداگاه احساس صمیمیت میکنه باهاتون
اگه بخواین میتونم نظریه ها رو دربیارم براتونZahra.tg
نه یه روز جدا داداشم اومد گفت دانیال این کاری که تو میکنی یه نظریهس و توی یوتیوب فلانی میگفت.
من اینجوری بودم که عاو
میدونی، وقتی به سمت علم میره جنبهٔ علمی پیدا میکنه درحالی که یه رفتار معاشرتیه. یه جوریه برام...
وقتی علمی میشه، انگار تو برای اغوای بقیه داری استفاده میکنی. ولی وقتی حسیه، نه... تو و رفتار توئه که این شکلیه. -
نظریه ها خیلی کمک میکنن به ادم برای حداقل ارتباط گرفتن…
-
Zahra.tg
اما هیچچیز تجربه نمیشه. کما اینکه نظریهها هم از دل تجربیات بیرون میان. مسیر رو برعکس طی کردن گاهی لطمه وارد میکنه. -
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ببین با چه درسی اوکی هستی چه درسی باعث میشه گذر زمانو نفهمی
خیلی عجیبه ولی هیچ درسی هیچ درسی نیست که زمانی حس نکنم و بخوام بینهایت بخونمش یا بخوام کلی اطلاعات اضافه درموردش داشته باشم یا توی تایم استراحتم مطالب جالب در موردشون بخونم
مثلا توی تایم استراحتم بشینم در مورد چیزای جالب فیزیک و ریاضی یا لپتاپ و کامپیوتر و پیشرفت هاش در این مورد بخونم و من حس میکنم علاقه یعنی اینکه به غیر از اون چارت درسیش به یادگیری مطالب دیگه اش هم علاقه مند باشی
البته من دو ساله زیست نخوندم و خیلی یادم رفته که چه جوری بود ولی نهم که بودم بازم جوری نبود که بگم ایول زیست
ولی کلا با درس خوندن اوکیمم نمراتمم همیشه بالا بوده._.Zahra.K
نهم رو بزار کنار کلا سبک زیست خوندن نهم با دبیرستان قابل قیاس نیست
خب ببین توی ریاضی مثلا رشته ای مثل مهندسی کامپیوتر دانشجوها میگن کع دانشگاه تئوری محوره و مهارت تو این رشته حرف اول رو میزنه
یعنی تو رشته های ریاضی در کل مهارت خیلی شرطه
ولی خب مگه میشه به هیچ موضوعی علاقه نداشته باشی؟
منظورک صرفا درس نیست
کلا چه کاری هست که دوستش داشته باشی؟
بعد بیا ببین اون کاری که دوست داری درساش چیان و ببین با درساش ارتباط میگیری یا نه
یعنی میتونی قبول کنی الان و چندسال دیگه برای اینکه به اون کار و اون شغل برسی این درس رو بخونی یاد بگیری؟
داستان من این بود که
به هیییچ وجه نمیتونستم هم الان زیست بخونم هم در اینده زیست بخونم
کلا زیست تو تجربی حرف اولو میزنه
یعنی داروسازی ام بری با اینکه خیلی درساشون سخته و خیلی حفظی جات دارن
اما اوناهم کم زیست ندارن
پرستاری هم همینطور و... -
Zahra.tg
نه یه روز جدا داداشم اومد گفت دانیال این کاری که تو میکنی یه نظریهس و توی یوتیوب فلانی میگفت.
من اینجوری بودم که عاو
میدونی، وقتی به سمت علم میره جنبهٔ علمی پیدا میکنه درحالی که یه رفتار معاشرتیه. یه جوریه برام...
وقتی علمی میشه، انگار تو برای اغوای بقیه داری استفاده میکنی. ولی وقتی حسیه، نه... تو و رفتار توئه که این شکلیه.S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.tg
من اینجوری بودم که عاو
وقتی علمی میشه، انگار تو برای اغوای بقیه داری استفاده میکنی. ولی وقتی حسیه، نه... تو و رفتار تو این شکلیه.دقیقا بخاطر همین عاشق روانشناسی ام
حسیه ولی علمیه…
رفتار ادما رو میشه پیش بینی کرد و فهمید و خود ادم راحت کنار میاد با این دنیا
و نه صرفا برای شغل اینده تو هر چیزی به کار ادم میاد
ادم یهو میبینه حتی یه رفتار رو تو خودش داشته دلیلش این بوده و درمانش کرده -
Zahra.tg
اما هیچچیز تجربه نمیشه. کما اینکه نظریهها هم از دل تجربیات بیرون میان. مسیر رو برعکس طی کردن گاهی لطمه وارد میکنه.S.daniyal hosseiny اره خب بدون تجربه نمیشه
مثلا من یه اتفاقی نمیوفتاد من یکی از نظریه های فروید یا جان لاک رو نمی فهمیدم چند روز دیگه هم یادم میرفت کلا
هم تجربه هم علم کنار هم مفیدن در غیر این صورت هیچکدوم به درد نمیخوره -
ولی حذف یازدهم احتمالش خیلی خیلی کمه
شورای عالی انقلاب زیر بار نمیره
میخواد هرجووور شده این یازدهم باشه
اصلا نمیپذیره که اشتباه کرده -
_ Reza _
یه افطاری دعوتمون کردن از طرف دانشگاه، عنوانش بود دورهمی فعالان فرهنگی. یه کسایی اومده بودن که ما اونجا میگفتیم اینا بیشتر غیرفعالان بیفرهنگن تا هرچیز دیگه.
یاد این افتادمS.daniyal hosseiny ارع واقعا
همش بخور بخواب خیلی بی کفایت
-
يجا
باید
بدجور
تو
ذوقت
بخوره
تا
بزرگ
بشی