هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فعلا تا یک ساعت دیگه هم بیدارم تا این تموم بشه.
-
3:40
-
واقعا انتظار داری چیزی جز گفته هات اتفاق بیفته؟
آره. -
کاش پیام نداده بود
-
کاش اصلا من جواب نمیدادم
-
فقط ذهنم رو بهم ریخت
-
یعتی چی تو مغز اون نفر سوم گذشته بود که این چرندیات رو بهش گفته بود
-
Ramos9248
اتفاقا بیشتر کنجکاو و مشکوک میشن -
زهرا بنده خدا 2
قربانت زهرا جان
ولی دل شکستن با محترمانه جواب دادن یا از خودمون دفاع کردن فرق داره
از لحاظ همین دینی هم نگاه کنی میبینی ائمه بارها حتی با یارهاشون در احادیث به صورت توبیخ گرانه یه مسئله ای رو گوشزد کردن
شما هم نمیخواستی بی احترامی و بی ادبی بکنی که
اگر حرف نزنی فکر میکنن برات مهم نیست یا بلانسبت نمیفهمی
من خودمو مثال میزنم
بارهاااا شده رفتم کتابخونه بعد دو سه نفر میان انگار اومدن پیک نیک هی پچ پچ هی سر و صدا اکثرا ناراضی ان ولی حرف نمیزنن ولی خب من خیلی در کمال ارامش میگم اگه میخواین صحبت کنید لطفا بفرمایید بیرون
یا میری صف نونوایی بعد میان نوبتتو میگیرن حالا تو شهرای بزرگتر یا وقتایی که تو شهرمون مسافر میاد اینطوری نیست بگی خب این یه نفره اشکال نداره
اصلا نمیفهمن همینجوری میان جلو
من الان حرف نزنم که دل طرفو نشکنم نمیشه که بعضیا هم انقدر رو دارن میگی اقا صف انگار نه انگار
منم میدونم سخته ها من خودمم اعتماد به نفسشو از درون ندارم ولی میدونم باید انجامش بدم
یعنی از درون عملا استرس میگیرم احتمالا تو هم بارها شده بخوای چیزی رو بگی ولی نتونی استرس بگیری اما اشکال نداره تمرین کنی بعد یه مدت حتی اگه از درون اعتماد به نفس نداشته باشی از بیرون میتونی ظاهر سازی کنی که داریش بعد یه مدتم بخشی از وجودت میشهGharibe Gomnam
آره اینم هست...
بهش فکر میکنم...
ممنونم از وقتی که گذاشتی -
همه بگین شقاقل
-
Michael Vey در انجمن انیمه ای :> گفته است:
@هویججج از روش باید اسکرین شات بگیری
@هویججج
یا میتونه؛ اون عکس رو تو پیام های ذخیره شده تلگرام ارسال و بعد برای خودش ذخیره کنه و اون عکس رو قرار بده. -
_ Reza _
سلام چون خاصیت خورنده داره و جز اون گروه که کتاب گفته میشه حسابش کرده
رسبو ها مثل کلسیم کربنات و چیزای معدنی
با اینا واکنش می ده و باعث خورندگی شون میشه
و بعضی فلزات آسیب بزنهمثلا شاید دیده باشید مادرا داخل مایع ظرف شوی یکمی سرکه می ریزند این چون با آلاینده وامنش میده بهتر تمیز میشه و..
اوو قسمت کتاب که در باره خورنده ها گفته سرکه هم می تونه این طور اثری بزاره حالا هرچند استیک اسید اسید ضعیف ولی ph پایینه و می تونه خاصیت خورندگی داشته باشه
-
یعنی انقدر که من مقاومت می کنم چیزای براب من نزارند
من هیچیییی نمی خوام با همون چیزای که اومدم بر می گردم
نه جا دارم نه توان اینکه 3 تا طبقه این چمدون و ساک دسته ببرم بالا
خیلی هاشم اصلا وقت نمی کنم بخورم من شبااا خوابگاه هم که شب از خستگی بیهوشم️
-
حقا که یارِ خوب تمام ماجراست
-
حقا که یارِ خوب تمام ماجراست