هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Alireza-Bagheri-0
این عشق و ارادت پاکتون آفرین داره️
انشاءالله اشکهاتون نورانی و مقبول درگاه خدا باشد.
همونطور که میدونید، خوبه که ما نهتنها در گریه و عزاداری، بلکه در اخلاق، رفتار و سبک زندگی هم پیرو واقعی امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) باشیم. چرا که حقیقت محبت، تبعیت عملی از اوناست.
امیدوارم با الگوگیری از صبر، عدالت، شجاعت و مهربانی هاشون، هر روز به اونها نزدیکتر بشیم -
تنها چیزی که از مایکروسافت دارم و به درد بخوره کیبردشه
اون از هوش مصنوعی اش که همش هنگ میکنه اون اوایل که coplite خود بینگ بود کمتر هنگ میکرد
حالا هم پی دی اف خوان داغونش
One drive خیلی بهتره
یک ساعته منتظرم فایل گسسته رو باز کنه لامصب -
من برای شب ها که برمی گردم از دانشگاه نیاز دارم پاهامو بزارم تو یک چی مثل دستگاه ویبره ای یا ماساژو ها
بسیااار زیاد درد می کنند
-
-
مقصد ما جدا نیست
غم
در مختصات دنیا -
بابونــــه
واییی🥲
یادش بخیرر -
بابونــــه
واییی🥲
یادش بخیررHhh Hh من خیلی به این کفشا علاقه داشتم
-
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زخمی کردن تنت به بهونه عذاداری
این تو تلوزیون بود؟
بهش میگن قمه زنی
که علما کلا حرام اعلامش کردن و کلا مورد تایید هیچکس نیست(ولی بازم بعضی انجام میدن متاسفانه ...) ولی اصل دین چنین چیزی نگفته ...پیامبر 4تا پسرش فوت شد یک قطره اشک نریخت چون تو دین ما نهی شده از عذاداری
ولی اینجا...نصف سالو مردم رخت مشکی میپوشن هر روز ب ی بهونه...۱. در ایام سال؛ متاسفانه اون عزاداری ها بولد شده تو چشم مردم(بدلیل جو رسانه ای و بعضی از مذهبیون
️) ولی بخوایم منصف باشیم؛ میبینیم که مناسبت های شاد هم کم نداریم اصلااا
۲. درباره نصف سال؛ اگر منظورت ماه محرم و صفره
این موضوع نمیتونم دقیق صحبت کنم
چون عقایدمون تا حدی متفاوته=)
ولی همینو بگم؛ اون گریه ای که فقط ظاهرش رو میبینی عزاداری عادی نیستخلاصه اینطوری=)))
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهش میگن قمه زنی
که علما کلا حرام اعلامش کردن و کلا مورد تایید هیچکس نیست(ولی بازم بعضی انجام میدن متاسفانه ...) ولی اصل دین چنین چیزی نگفته ...نه عزیز جان
خداروشکر این مراسما اینجا نیس که از زیاد برخورد داشته باشم
ولی دیدم هم از نزدیک هم تو تلویزیون
پیارسال رفتیم سفر تازه وقتی از شهرای کورد نشین خارج شدیم با هزاران پرچم سیاه مواجه شدیم تازه فهمیدیم محرمه و کلن سفر کوفتمون شد چون هر شهری رفتیم حس بدی داشت
من کاری به کسی ندارم و این نظر خودمه. ما به عنوان انسان هایی که عقل داریم چرا باید برای اتفاقات 1400 سال قبل هر سال خودمونو عذاب بدیم؟ واقعن درکش برام سختهHhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی همینو بگم؛ اون گریه ای که فقط ظاهرش رو میبینی عزاداری عادی نیست
میفهمم
مهم ترین چیز احترام به عقاید همدیگس
من کل ماه رمضون امسالو عصرا اومدم محفلو دیدم با این همه درسی ک رو سرم ریخته بود فارغ از ترویج شیعه گری که تو این برنامه س ( نمیگم بده چون مذهب رسمی کشوره)
ولی میدونی زهرا روز اخر دقیقن روز اخر ی پسریو آوردن به حضرت عمر توهین کرد.
خب این چ معنی داره؟
تا حالا دیدی ما بیایم پرچمای سیاه شماها رو بکشیم پایین یا بی احترامی کرده باشیم؟
نه هیچوقت ولی اصلن خوشایند نیست تو برنامه جهانی مثل محفل به مسلمانان دنیا توهین شد
جای این حرفا اینجا نیست ولی جواب دادی مجبور به جواب شدم -
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ما هنوز اونقدر زندگی نکردیم که همدممون بشه فاموتیدین و امپرازول
حق پلاس
-
من خودمو با مسکن خفه کردم و رسما دارم میبینم روم تاثیر گذاشته
-
Hhh Hh من خیلی به این کفشا علاقه داشتم
بابونــــه
منم همینطور؛ منم همینطورر🥲
بهش میگفتم کفش تَلَق تلَقی -
لعنت به پلی کیستیک