هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18
هوش مصنوعی هایدس
محشر شدهه -
نمیدونم برای شما هم اینطوریه یا نه ولی از اینکه این ازمون افت تراز 1000 تایی داشتم واقعا اعصابم خورده و با خودم کنار نیومدم...
mr.vinyzo
تروخدا آزمونو ول کن دیگه این بازه وقت فک کردن به تراز نیس
فقط تحلیل کن رد شو -
mr.vinyzo
تروخدا آزمونو ول کن دیگه این بازه وقت فک کردن به تراز نیس
فقط تحلیل کن رد شو -
@د-ژ-م تحلیل میکنم ولی نمیدونم سبک تحلیلم درسته یا نه ...یکم فکر میکنم ازم زیاد وقت میگیره ..نمیدونم...
mr.vinyzo
باور میکنی من عملا دیگه درس نمیخونم فقط تحلیله
همه تایمم کاری به جز تحیلیل نیس -
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قمار سنگینم
سنگین نه هااااا سنگین....
مثل اینه که از وزنه 100 کیلویی بری رو 400 تابعد از اینکه افت داشت ترازم با یکی بستم که 1700 تا رشدش بدم تو یه هفته ....
و بلهههه
عملا پااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررهههههههههههههههه شدممممممممممممممممم
-
میخام هایده رو تا ته بلند کنم پاشم برقصم ولی نات شرایط
-
mr.vinyzo
باور میکنی من عملا دیگه درس نمیخونم فقط تحلیله
همه تایمم کاری به جز تحیلیل نیس -
قمار سنگینم
مثل اینه که از وزنه 100 کیلویی بری رو 400 تابعد از اینکه افت داشت ترازم با یکی بستم که 1700 تا رشدش بدم تو یه هفته ....
و بلهههه
عملا پااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررهههههههههههههههه شدممممممممممممممممم
قمار سنگینم
و بلهههه
به هیچکس بدهکار نیستی خودتو پاره نکن
-
قمار سنگینم
و بلهههه
به هیچکس بدهکار نیستی خودتو پاره نکن
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خودتو پاره نکن
بهش عادت کردم دیگه ...به نتیجشم می ارزه فکر میکنم...
-
@د-ژ-م نمیدونم درسته یا نه ولی خودم به شخصه اینو نمیپسندم ....اصلا مگه میشه تست نزد؟؟
ینی تست نزنی چیو میخوای تحلیل کنی؟mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@د-ژ-م نمیدونم درسته یا نه ولی خودم به شخصه اینو نمیپسندم ....اصلا مگه میشه تست نزد؟؟
ینی تست نزنی چیو میخوای تحلیل کنی؟
خب بشر منظورم اینه تست میزنی تحلیل میکنی -
ینی تست نزنی چیو میخوای تحلیل کنی؟
خب بشر منظورم اینه تست میزنی تحلیل میکنی -
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خودتو پاره نکن
بهش عادت کردم دیگه ...به نتیجشم می ارزه فکر میکنم...
mr.vinyzo
نه از این لحاظ پاره کن
منظورم ی چی دیگه بود