هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وقتی میام انجمن دلم میگیره حس غروب جمعه بم دس میده...
آخرین بازدیدا بعضیا زده ۳ سال پیش بعضیا ۵ سال پیش ۲ سال پیش... باخودم میگم ینی الان صاحب این اکانت کجاس که اکانتش داره خاک مخوره؟؟ کجای ای دنیاس؟ داره چه مکنه؟؟ یه زمانی اینجا برا خودش دوستایی داشته، تا وقت گیرش میامده آمده اینجا پیش دوستاش ولی الان ای چند ساله که نیست... یه حس دلگیری بم دس میده
دنیای عجیبیه..
Matin Mousavi 1
متاسفانه -
وقتی میام انجمن دلم میگیره حس غروب جمعه بم دس میده...
آخرین بازدیدا بعضیا زده ۳ سال پیش بعضیا ۵ سال پیش ۲ سال پیش... باخودم میگم ینی الان صاحب این اکانت کجاس که اکانتش داره خاک مخوره؟؟ کجای ای دنیاس؟ داره چه مکنه؟؟ یه زمانی اینجا برا خودش دوستایی داشته، تا وقت گیرش میامده آمده اینجا پیش دوستاش ولی الان ای چند ساله که نیست... یه حس دلگیری بم دس میده
دنیای عجیبیه..
-
jahad_121
وای ذهن پوچم غلط کردههه باید کشش داشته باشه خیر سرش دم کنکوری میشه سال بعد
اره یه اسپند مشتییییی زیادم بنداز تو ذغال دودش الاخونه رو پر کنه -
jahad_121
واهاییییی مرسیییییییی تا الان کسی با هلیکوپتر و موشک و هواپیما برام اسپند دود نکرده بود -
Matin Mousavi 1
ماهم یروزی مثل اونا میشیم...میریم و فراموش میکنم شاید یه روزی با دیدن یا شنیدن چیزایی یاد اینجا و ادماش بی افتیمHako امسال فک کنم چهارمین ساله که اینجام.
یه زمان خیلی اینجا میامدم خیلی بودم تو هربحثی شرکت میکردم تاپیک میزدم.. ولی الان هرچندوقت یکبار صرفا اونم چون یجوری عادت شده برام چون انجمن تو سرچ گوگلمه وقتی کاری با گوگل دارم میام یه سری هم اینجا میزنم و تاپیکا رو رد مکنم تا صفحه تاپیکای جدید خالی شه بعد میرم باز. شاید کلا چند دیقه هرچندوقت یکبار
-
Hako امسال فک کنم چهارمین ساله که اینجام.
یه زمان خیلی اینجا میامدم خیلی بودم تو هربحثی شرکت میکردم تاپیک میزدم.. ولی الان هرچندوقت یکبار صرفا اونم چون یجوری عادت شده برام چون انجمن تو سرچ گوگلمه وقتی کاری با گوگل دارم میام یه سری هم اینجا میزنم و تاپیکا رو رد مکنم تا صفحه تاپیکای جدید خالی شه بعد میرم باز. شاید کلا چند دیقه هرچندوقت یکبار
-
کلن همیشه یاد قدیم کردن دردناکه
من حتی دوست ندارم عکس بگیرم ک اگه پیر شدم نگاش کنم غصه بخورم -
کلن همیشه یاد قدیم کردن دردناکه
من حتی دوست ندارم عکس بگیرم ک اگه پیر شدم نگاش کنم غصه بخورم@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من حتی دوست ندارم عکس بگیرم
+++++++++++++
ولی دردناک اونجا که اون عزیزت از پیشت میره و تو فقط با مرگ میتونی دوباره اونو ببینی و حتی ازش یه عکس نداری یا یه صدا و ویس نداری مغزت به مرور سال ها فراموشش نکنه -
@Homayoun همون پیچک رو تصور کن پیچیده دور پات و نمیذاره حرکت کنی
ما همیشه عادت داریم تو یه لحظه میخوایم همه چیو حل کنیم
تو باید دونه دونه ساقه های اون پیچک ها رو قطع کنی، اگه همشو با هم خواستی قطع کنی قیچی نمیتونه همه رو هندل کنه
یه سری قوانین نانوشته تو زندگی هست که همه جا صدق میکنه
پله پله جلو رفتن تو زندگی همیشه جوابه -
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من حتی دوست ندارم عکس بگیرم
+++++++++++++
ولی دردناک اونجا که اون عزیزت از پیشت میره و تو فقط با مرگ میتونی دوباره اونو ببینی و حتی ازش یه عکس نداری یا یه صدا و ویس نداری مغزت به مرور سال ها فراموشش نکنهHako
حتی برای اونم دوس ندارم
هر ثانیه ای ک عکسشو ببینم یا ویسشو گوش بدم مرگ تدریجی میبینم
بهترین چیز اینه نشانه ای ازش دیگه نباشه و این خیلی سخته ولی درستش اینه
یکی از فامیلامون تازه پسرش فوت کرده شبو روز عکسشو میذاره هر لحظه
خب غم این مادر اینجوری هیچوقت سرد نمیشه