هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@د-ژ-م عالی که هست این کار
ولی مشکل میدونی چیه؟
تو رشته های پر کار و حجیم، اصلا وقت کار کردن تیست هیچ جوره
رو هیچ جورش تاکید میکنم
واسه همین بهترین کار در حد کارای دور کاری مثل کارای مربوط ب موسسات کنکوره
مثل من ک مصحح ماز شدم و هر برگه رو ۵ هزار تومن میگیرم در ازا ی تصحیحش..
تهشم اخر ماه چندرغاز میشه
اما خب کارای مشاوره بهتره ک من اعصابشو ندارم
اما تو این فکرم برم پشتیبان سایتایی مثل ماز یا تام لند شم
چون اینجور کارا بیمه و پورسانت و حقوق ثابت دارهMichael Vey
وای میشه یکم توضیح بدی چجوری برگه تصحیح میکنی هر برگه چقد طول میکشه که میشه 5 تومن در کل ماهی چقد میشه
اره مشاور کنکور بشی خیلی خوبه ولی باید اعصاب برنامه نوشتنو گاهو بیگاه حرف زدن با کنکوریا رو داشته باشی من اینم خیلی دوس دارم -
_ Reza _
ممنون جالبه نمیدونستم@د-ژ-م چون آب و چربی و صابون و غیر صابون توده هایی با اندازه های متفاوت میشن که تعریف کلوئیده
خواهش میکنم -
Hhh Hh ما تو اتاقمون مامایی داریم این بنده خداها از ترم اول میرن کارآموزی تو بهداشت
بعد مثلا از ترم ۴ اینا دیگه میرن خود زایشگاه و دیگه واویلاست
همینجوریشم سخته
چ برسه همزمان کارم کنن باهاش -
Hhh Hh اوهوم حق با توعه
ولی واقعا برام سواله ک بیرون چند تومن میگیرن برا دارو ک جهاد اینقدر میگیره😭😂
بعد میگم زهرا
چجوری میشه تو این کلاسا شرکت کرد؟ با کی باید حرف زد؟Michael Vey
از تو نت شماره جهاد دانشگاهی شهر یا استانی که میخوای تو کلاساش شرکت کنی رو پیدا کن؛ و باهاشون تماس بگیر✅️ -
Hhh Hh
اره خب اون ی شیفت میرفت نصف دیگه روزم دانشگا بود از بعضی کلاسای دانشگاهم میزد ولی دیگه نتونس
کلن کار بیرونی برای دانشجوی رشته های علوم پزشکی خوب نیس نمیتونن درسا سنگین خستگی زیاد داره
ی کاری باشه با گوشی مث مشاور کنکور یا ارز -
Hhh Hh ما تو اتاقمون مامایی داریم این بنده خداها از ترم اول میرن کارآموزی تو بهداشت
بعد مثلا از ترم ۴ اینا دیگه میرن خود زایشگاه و دیگه واویلاست
همینجوریشم سخته
چ برسه همزمان کارم کنن باهاشMichael Vey
که اینطور😮🥲👌🏻 -
هویججج
مشروط چرا -
Michael Vey
وای میشه یکم توضیح بدی چجوری برگه تصحیح میکنی هر برگه چقد طول میکشه که میشه 5 تومن در کل ماهی چقد میشه
اره مشاور کنکور بشی خیلی خوبه ولی باید اعصاب برنامه نوشتنو گاهو بیگاه حرف زدن با کنکوریا رو داشته باشی من اینم خیلی دوس دارم@د-ژ-م من مشاوره کنکور رو دوست دارماا
اما ب صورت رایگاندرمورد تصحیح برگه که خب نمیدونم.. شاید هر برگه ۳ ۴ دقیقه ای وقت ببره بازم مطمئن نیستم
اما اعصاب میخواد پشت سر هم بشینی تصحیح کنی
من خودم فکککر کنم ۵۰ یا ۶۰ تایی تصحیح کردم بهم ۲۸۵ هزار تومن دادن😐😂😂 -
Hhh Hh
اره خب اون ی شیفت میرفت نصف دیگه روزم دانشگا بود از بعضی کلاسای دانشگاهم میزد ولی دیگه نتونس
کلن کار بیرونی برای دانشجوی رشته های علوم پزشکی خوب نیس نمیتونن درسا سنگین خستگی زیاد داره
ی کاری باشه با گوشی مث مشاور کنکور یا ارز -
آبروم رفتتتتتتتتتتتتتتتت
نمیدونستم مهمونا هنوز نرفتن
مهمون یعنی فامیلو آشنا نیستن امروز بابام خونه س از صب مردم دارن میانو میرن منم بالا بودم فک کردم رفتن الان همینجوری با تیپ خونگی و موهای آشفته و باز رفتم تو هال سرمو برگردونم چنتا مردو زن نشسته بودن منم سلام نکردم فرار کردم اومدم بالا:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: -
Michael Vey
از تو نت شماره جهاد دانشگاهی شهر یا استانی که میخوای تو کلاساش شرکت کنی رو پیدا کن؛ و باهاشون تماس بگیر✅️Hhh Hh مهمه تو شهری باشه ک خودم درس میخونم؟
نمیتونم شهر خودمو بزنم؟ -
@د-ژ-م
منم امروز پشت سر یکی از بچه های کلاسمون داشتم حرف میزدم یهو برگشت گفت سارا شنیدم چی گفتی🫤 -
پسر پیروز خانوم چ نازه خدا حفظش کنه نمیدونستم آلاخونه مامان داره. چن سالشه چی میخونه کسی میدونه
-
@د-ژ-م من مشاوره کنکور رو دوست دارماا
اما ب صورت رایگاندرمورد تصحیح برگه که خب نمیدونم.. شاید هر برگه ۳ ۴ دقیقه ای وقت ببره بازم مطمئن نیستم
اما اعصاب میخواد پشت سر هم بشینی تصحیح کنی
من خودم فکککر کنم ۵۰ یا ۶۰ تایی تصحیح کردم بهم ۲۸۵ هزار تومن دادن😐😂😂Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما ب صورت رایگان
این ک نمیشه درامد داشت
هرچند من خودم نذر کردم اگ قبول شدم اولاش کلن رایگان مشاور میشمMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من خودم فکککر کنم ۵۰ یا ۶۰ تایی تصحیح کردم بهم ۲۸۵ هزار تومن دادن
وای تروخدا دیگه انجام نده مسخره کردن اینا بری سوپری دوسه تا چیپسو پفک برداری میشه 300 تومن
-
@د-ژ-م
منم امروز پشت سر یکی از بچه های کلاسمون داشتم حرف میزدم یهو برگشت گفت سارا شنیدم چی گفتی🫤هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@د-ژ-م
منم امروز پشت سر یکی از بچه های کلاسمون داشتم حرف میزدم یهو برگشت گفت سارا شنیدم چی گفتی🫤بدددد شدد کهه
حرفای زشتی میدادی فوشو اینا؟ -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما ب صورت رایگان
این ک نمیشه درامد داشت
هرچند من خودم نذر کردم اگ قبول شدم اولاش کلن رایگان مشاور میشمMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من خودم فکککر کنم ۵۰ یا ۶۰ تایی تصحیح کردم بهم ۲۸۵ هزار تومن دادن
وای تروخدا دیگه انجام نده مسخره کردن اینا بری سوپری دوسه تا چیپسو پفک برداری میشه 300 تومن
@د-ژ-م میگم دیگه با دانشگاه که انقدر وقت ازاد ادم کمه، نمیشه آدم کاری کنه ک حقوق مناسبی هم داشته باشه😂😂
-
Hhh Hh مهمه تو شهری باشه ک خودم درس میخونم؟
نمیتونم شهر خودمو بزنم؟Michael Vey
هر شهری که دوست داری👌🏻
ببین با رفت و آمدش مشکل نداری؟
درضمن
فکر کنم کلاس های آنلاین هم داشته باشن(برای هر شهر متفاوته. سوال کنی بهتره) -
Michael Vey
هر شهری که دوست داری👌🏻
ببین با رفت و آمدش مشکل نداری؟
درضمن
فکر کنم کلاس های آنلاین هم داشته باشن(برای هر شهر متفاوته. سوال کنی بهتره)Hhh Hh مررررررسییییی زهرااااای عزیزممم
-
@د-ژ-م میگم دیگه با دانشگاه که انقدر وقت ازاد ادم کمه، نمیشه آدم کاری کنه ک حقوق مناسبی هم داشته باشه😂😂
Michael Vey به ارزم فک کن