هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش زودتر دوشنبه بشه و تکلیفمونو روشن کنن
._.Zahra.K
نمیخام دلتو خالی کنم ولی امیدوار نباش به اینا
ما الان دو هفته مونده به آزمون تازه معلوم شدیم دیگه الان ک خیلی زوده بخان تکلیف 405 معلوم بشه
ولی من 100 درصد مطمئنم یازدهم برای همیشه تا ابد مثبت میمونه -
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تمایل از دست دادن الکترون در اتم برم از کلر بیشتر است پس در رقابت اندی اتم برم از کلر پیشی میگیرد
اگه میتونی تاپیک بزن برا سوالات
راجب اینم بگم که خصلت نافلزی کلر بیشتر از برمه
پس کلر از برم بیشتر دوست داره الکترون بگیره . خب اینو برعکس کنی میشه برم بیشتر از کلر دوست داره الکترون از دست بده
جمله بالا هم نظری ندارم، لابد منظورش بوده به فرض اگه 6 تا از دست بده میرسه یا نه که خب در این حالت میرسه -
این دو جمله تو سراسری 400 خارج اومده .چرا درستن ؟
#کروم با از دست دادن 6 الکترون به ارایش گاز ارگون میرسد !
پ .ن : اما اخه مگه کتاب نگفته بعضی اتم ها به ارایش گاز نجیب نمیرسن و کرومم فقط یون دو بار مثبت و سه بار مثبت میده .پس چجوری میرسه ؟؟
#تمایل از دست دادن الکترون در اتم برم از کلر بیشتر است پس در رقابت اندی اتم برم از کلر پیشی میگیرد .!
پ.ن: مگه کلر خاصیت نافلزیش بیشتر نبود ؟
-
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
مرسیی ممنون. بلی بلی رواله
شما چطورمن کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشهوالا جهاد دانشگاهی شهرمون میگه ۴۳۰۰..
مدرکش از فنی حرفهای هست و معتبره از این بابت خیالت راحت
.
کار داروخونه یکم دیربازده هستش و البته بستگی به خودتم داره
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردمتو ۵ ماه بهت حقوقی ندادن؟
درمورد اشباع شدنش هم فکر نکنم اونقدر پر شده باشه
چون کار داروخونه یه کاریه که هیچوقت تمومی نداره و اون بحث فروش دارو یه قسمتشه فقط
بازم باید سوال بپرسید از داروخونه های شهر خودتون که نیرو میخوان یا نه
.
سختی کارش معمولا بیشتر بخاطر سرپا وایسادنه و تو همش باید تحرک داشته باشی و یه کار سختش هم بار چیدنش هست که لازمهش اینه که خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو سرش اذیت نکنی
.
من سال 1402 که رفتم همشو نصفه روز میرفتم معمولا از ساعت 4 بعدازظهر تا 10-11 شب ولی رفته رفته کمش کردم بخاطر کنکور و شد از ساعت 6 تا 10-11
سال 1403 که رفتم از 23 تیر تا هفته اول آبان همشو دوشیفت میرفتم، از ساعت 8 صبح تا 1 و از ساعت 4 تا ۱۱ شب ولی از اون به بعدش و باز نصفه روز رفتم
اینم با همون صاحبکار هماهنگ میشه معمولا
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهراها پس که اینطور
من بخاطر دانشگاهم مثلا نمیتونم هر روز برم.. بعد الان اینجوریم ک اقا فوقش من برم کلاساش و مدرکم بگیرم
با این تایمای دانشگاه و اینا و مخصوصا اینکه کلا از جمعه تا چهارشنبه ظهر گرگانم کی بهم کار میدهدمتتت گرم که انقدر کامل توضیح دادیی
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
مرسیی ممنون. بلی بلی رواله
شما چطورممنون منم خوبم
من کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشهوالا جهاد دانشگاهی شهرمون میگه ۴۳۰۰..
یکی از بچه های سابق داروخونه علاوه بر اون کلاس فنی حرفهای تو جهاد دانشگاهی اصفهان هم کلاس رفت ولی خب میگفت هردوتاشون یه چیزو میگفتن فقط اون کلاس جهاد دانشگاهی یکم بیشتر توضیح میداد
حالا تعریف از خود نباشه ولی فکر میکرد چون دو تا کلاس رفته و اطلاعاتش درمورد یه سری داروها بیشتره باید بالاتر از من قرار بگیرهمدرکش از فنی حرفهای هست و معتبره از این بابت خیالت راحت
.
کار داروخونه یکم دیربازده هستش و البته بستگی به خودتم داره
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردمتو ۵ ماه بهت حقوقی ندادن؟
نه تو 5 ماه اول حقوقی نگرفتم
بازم کارآموزی بستگی به مهارت خودت داره
هر چی زودتر راه بیفتی زودتر نیروی اصلی به حساب میاییدرمورد اشباع شدنش هم فکر نکنم اونقدر پر شده باشه
چون کار داروخونه یه کاریه که هیچوقت تمومی نداره و اون بحث فروش دارو یه قسمتشه فقط
بازم باید سوال بپرسید از داروخونه های شهر خودتون که نیرو میخوان یا نه
.
سختی کارش معمولا بیشتر بخاطر سرپا وایسادنه و تو همش باید تحرک داشته باشی و یه کار سختش هم بار چیدنش هست که لازمهش اینه که خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو سرش اذیت نکنی
.
من سال 1402 که رفتم همشو نصفه روز میرفتم معمولا از ساعت 4 بعدازظهر تا 10-11 شب ولی رفته رفته کمش کردم بخاطر کنکور و شد از ساعت 6 تا 10-11
سال 1403 که رفتم از 23 تیر تا هفته اول آبان همشو دوشیفت میرفتم، از ساعت 8 صبح تا 1 و از ساعت 4 تا ۱۱ شب ولی از اون به بعدش و باز نصفه روز رفتم
اینم با همون صاحبکار هماهنگ میشه معمولا
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهراها پس که اینطور
من بخاطر دانشگاهم مثلا نمیتونم هر روز برم.. بعد الان اینجوریم ک اقا فوقش من برم کلاساش و مدرکم بگیرم
با این تایمای دانشگاه و اینا و مخصوصا اینکه کلا از جمعه تا چهارشنبه ظهر گرگانم کی بهم کار میدهدمتتت گرم که انقدر کامل توضیح دادیی
داروخونه که اگه طرف آدم خوبی باشه راه میاد با شرایط
کلاس ها رو هم ایشالا هماهنگ کنی که وقت داشته باشی بری
خواهش میکنم کاری نکردم -
ای کاش زمین شناسی هیچوقت وجود نداشت باورم نمیشه یه درس میتونه اینقدر بد و عذاب آور و سخت و غیر قابل فهم باشه
._.Zahra.K زمین شناسی یازدهم نوبت اول رو انقدر خوب خونده بودم که نظرم رو 18,19 بود ولی رفتم سر جلسه و 3 شدم
نوبت دوم اما شانس آوردم و 11 گرفتم
معلم یه جوری همه چیو چیده بود که تو زیست و زمین هر کدومش، 10 نفر رو با نمره 9/75 انداخت و منم جزو کسایی بودم که خطر از بیخ گوشم رد شد -
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کروم با از دست دادن 6 الکترون به ارایش گاز ارگون میرسد !
دلیل درستی این جمله اینه که کروم ظرفیتاش 2 ،3و 6 هس
سوالت دومت ک هم افتادی تو دله ی بار دیگه دقیق بخون میفهمی -
خیلی دلم میخواد امشب پاشم برم داروخونه ولی چون فرداشب هم باید برم خیلی زیاد میشه
یکم منو نبینن دلشون برام تنگ شه