هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شما بگین شما بگین توی این خواستگارا کی میشه دوماد ایشالا
-
یکیشون خیلی خوبه همگی بگین ماشالا
-
این دو جمله تو سراسری 400 خارج اومده .چرا درستن ؟
#کروم با از دست دادن 6 الکترون به ارایش گاز ارگون میرسد !
پ .ن : اما اخه مگه کتاب نگفته بعضی اتم ها به ارایش گاز نجیب نمیرسن و کرومم فقط یون دو بار مثبت و سه بار مثبت میده .پس چجوری میرسه ؟؟
#تمایل از دست دادن الکترون در اتم برم از کلر بیشتر است پس در رقابت اندی اتم برم از کلر پیشی میگیرد .!
پ.ن: مگه کلر خاصیت نافلزیش بیشتر نبود ؟
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تمایل از دست دادن الکترون در اتم برم از کلر بیشتر است پس در رقابت اندی اتم برم از کلر پیشی میگیرد
اگه میتونی تاپیک بزن برا سوالات
راجب اینم بگم که خصلت نافلزی کلر بیشتر از برمه
پس کلر از برم بیشتر دوست داره الکترون بگیره . خب اینو برعکس کنی میشه برم بیشتر از کلر دوست داره الکترون از دست بده
جمله بالا هم نظری ندارم، لابد منظورش بوده به فرض اگه 6 تا از دست بده میرسه یا نه که خب در این حالت میرسه -
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تمایل از دست دادن الکترون در اتم برم از کلر بیشتر است پس در رقابت اندی اتم برم از کلر پیشی میگیرد
اگه میتونی تاپیک بزن برا سوالات
راجب اینم بگم که خصلت نافلزی کلر بیشتر از برمه
پس کلر از برم بیشتر دوست داره الکترون بگیره . خب اینو برعکس کنی میشه برم بیشتر از کلر دوست داره الکترون از دست بده
جمله بالا هم نظری ندارم، لابد منظورش بوده به فرض اگه 6 تا از دست بده میرسه یا نه که خب در این حالت میرسه -
-
پسر پیروز خانوم چ نازه خدا حفظش کنه نمیدونستم آلاخونه مامان داره. چن سالشه چی میخونه کسی میدونه
-
هویججج
من و رفیقام تو جمع خودمون به هم میگیم خیلی. حالا سر اون گی بودن هم خیلی شوخی میکنیم
ولی کسای دیگه باشن که صمیمی نباشن یا غریبه نمیگیمدیگه پسرای کلاس شما نچسب بازی در میارن جلو شما میگن
-
Ramos9248 سلااام بر دیجی راموس بزرگوار
چطوری خوبی
دادا چند تا سوال دارم
کلاسای دارو چجوریه قضیش؟ چقدر طول میکشه و معمولا هزینش چجوریه؟
بعد اینکه با مدرکی ک بهم میون هر شهری میشه کار کرد؟
بعد از نظر اصلا با مدرکش دیگه این روزا کار پیدا کردن راحته؟ اشباع نشده؟
سختی کارش چطوره؟ کاری هست ک بشه پاره وقت کار کرد؟ تو اونجا کار میکردی از کی تا کی میرفتی؟Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چطوری خوبی
دادا چند تا سوال دارم
سختی کارش چطوره؟ کاری هست ک بشه پاره وقت کار کرد؟ تو اونجا کار میکردی از کی تا کی میرفتی؟سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
.
من کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشه
.
مدرکش از فنی حرفهای هست و معتبره از این بابت خیالت راحت
.
کار داروخونه یکم دیربازده هستش و البته بستگی به خودتم داره
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردم
.
درمورد اشباع شدنش هم فکر نکنم اونقدر پر شده باشه
چون کار داروخونه یه کاریه که هیچوقت تمومی نداره و اون بحث فروش دارو یه قسمتشه فقط
بازم باید سوال بپرسید از داروخونه های شهر خودتون که نیرو میخوان یا نه
.
سختی کارش معمولا بیشتر بخاطر سرپا وایسادنه و تو همش باید تحرک داشته باشی و یه کار سختش هم بار چیدنش هست که لازمهش اینه که خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو سرش اذیت نکنی
.
من سال 1402 که رفتم همشو نصفه روز میرفتم معمولا از ساعت 4 بعدازظهر تا 10-11 شب ولی رفته رفته کمش کردم بخاطر کنکور و شد از ساعت 6 تا 10-11
سال 1403 که رفتم از 23 تیر تا هفته اول آبان همشو دوشیفت میرفتم، از ساعت 8 صبح تا 1 و از ساعت 4 تا ۱۱ شب ولی از اون به بعدش و باز نصفه روز رفتم
اینم با همون صاحبکار هماهنگ میشه معمولا
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهر -
Michael Vey البته یه چیز دیگه هم که هست اگه اون داروخونه قبول کنه میتونی همزمان که داروخونه میری کلاساشو هم بری
من اول رفتم داروخونه بعد گذشت دوهفته کلاساشو شروع کردم و همزمان با داروخونه بردمش جلو -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چطوری خوبی
دادا چند تا سوال دارم
سختی کارش چطوره؟ کاری هست ک بشه پاره وقت کار کرد؟ تو اونجا کار میکردی از کی تا کی میرفتی؟سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
.
من کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشه
.
.
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردم
.
چون کار داروخونه یه کاریه که هیچوقت تمومی نداره و اون بحث فروش دارو یه قسمتشه فقط
.
سختی کارش معمولا بیشتر بخاطر سرپا وایسادنه و تو همش باید تحرک داشته باشی و یه کار سختش هم بار چیدنش هست که لازمهش اینه که خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو سرش اذیت نکنی
.
من سال 1402 که رفتم همشو نصفه روز میرفتم معمولا از ساعت 4 بعدازظهر تا 10-11 شب ولی رفته رفته کمش کردم بخاطر کنکور و شد از ساعت 6 تا 10-11
سال 1403 که رفتم از 23 تیر تا هفته اول آبان همشو دوشیفت میرفتم، از ساعت 8 صبح تا 1 و از ساعت 4 تا ۱۱ شب ولی از اون به بعدش و باز نصفه روز رفتم
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهرRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
مرسیی ممنون. بلی بلی رواله
شما چطورمن کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشهوالا جهاد دانشگاهی شهرمون میگه ۴۳۰۰..
.
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردمتو ۵ ماه بهت حقوقی ندادن؟
.
.
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهراها پس که اینطور
من بخاطر دانشگاهم مثلا نمیتونم هر روز برم.. بعد الان اینجوریم ک اقا فوقش من برم کلاساش و مدرکم بگیرم
با این تایمای دانشگاه و اینا و مخصوصا اینکه کلا از جمعه تا چهارشنبه ظهر گرگانم کی بهم کار میدهدمتتت گرم که انقدر کامل توضیح دادیی
-
Michael Vey البته یه چیز دیگه هم که هست اگه اون داروخونه قبول کنه میتونی همزمان که داروخونه میری کلاساشو هم بری
من اول رفتم داروخونه بعد گذشت دوهفته کلاساشو شروع کردم و همزمان با داروخونه بردمش جلوRamos9248 واو چه جالبب
-
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
مرسیی ممنون. بلی بلی رواله
شما چطورمن کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشهوالا جهاد دانشگاهی شهرمون میگه ۴۳۰۰..
.
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردمتو ۵ ماه بهت حقوقی ندادن؟
.
.
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهراها پس که اینطور
من بخاطر دانشگاهم مثلا نمیتونم هر روز برم.. بعد الان اینجوریم ک اقا فوقش من برم کلاساش و مدرکم بگیرم
با این تایمای دانشگاه و اینا و مخصوصا اینکه کلا از جمعه تا چهارشنبه ظهر گرگانم کی بهم کار میدهدمتتت گرم که انقدر کامل توضیح دادیی
Michael Vey فوتوشاپ و کارای گرافیکی هم خوبه هاا اگه میخوای مشغول بشی
مهارت بهتریه، محتواهاش هم تلگرام عین کلاسای کنکور هست
بشینی یاد بگیری