هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ainoor چی؟ کجا؟
-
ولی خوشم میاد مث زندگی های عادی درست شده تو سفرشون دعوا هس همه چی هس همه چی گلوبلبل نشون ندادن
@د-ژ-م اوهوم بزرگترین ویژگیش همینه
حتی شخصیت ها هم شخصیت های کاملین
امیرعلی نبویان می گفت سریال پایتخت از این جهت برای من مازندرانی جذابیت داره که ضمن اینکه به خردهفرهنگهای مازندرانی اشاراتی دارد، آدم میسازه. ببین یه آدمی مثل نقی معمولی، نماز میخونه، روزه میگیره، در عین حال حسادتم میکنه، زورم میگه، ولی شرافتمنده، دزدی نمیکنه، ولی چشم دیدن یه عدهای رو نداره، آدمه، یک آدم با تمام محاسن و معایبش و من فراوان از این آدمها دور و برم دیدم و باهاشون بزرگ شدم و شناختمشون -
@د-ژ-م
طنزش ضعیفه
موضوعش تکراریه -
دیدم تاپیکو
خب امروز هیچ کار مفیدی نداشتم://
تنها کار مفید تقسیم بندی صفحات برای ارائه بین بچه های گروه بود -
دیدم تاپیکو
خب امروز هیچ کار مفیدی نداشتم://
تنها کار مفید تقسیم بندی صفحات برای ارائه بین بچه های گروه بودبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تقسیم بندی صفحات برای ارائه بین بچه های گروه بود
همینم خوبه
همینو بنویس -
@د-ژ-م اوهوم بزرگترین ویژگیش همینه
حتی شخصیت ها هم شخصیت های کاملین
امیرعلی نبویان می گفت سریال پایتخت از این جهت برای من مازندرانی جذابیت داره که ضمن اینکه به خردهفرهنگهای مازندرانی اشاراتی دارد، آدم میسازه. ببین یه آدمی مثل نقی معمولی، نماز میخونه، روزه میگیره، در عین حال حسادتم میکنه، زورم میگه، ولی شرافتمنده، دزدی نمیکنه، ولی چشم دیدن یه عدهای رو نداره، آدمه، یک آدم با تمام محاسن و معایبش و من فراوان از این آدمها دور و برم دیدم و باهاشون بزرگ شدم و شناختمشون -
Anzw 18
دقیقن
از ادما ی قهرمان نساختن ک باور کردنی نباشه
ی آدم معمولی مث ماها ک هم خوبی داریم هم بدی چه بسا خیلی وقتا بدی هامون بیشتر از خوبی هامون میشه نقیم همینطوره -
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تقسیم بندی صفحات برای ارائه بین بچه های گروه بود
همینم خوبه
همینو بنویسAnzw 18 از فردا یه کار مثبت میکنم که بیام بنویسم
این خیلی داغونه -
S.daniyal hosseiny
کم پیدایی آقای حسینی...Anzw 18
من که هستم واللا -
@د-ژ-م بابا نمک و زردچوبه ام خوبه
-
Anzw 18 از فردا یه کار مثبت میکنم که بیام بنویسم
این خیلی داغونه