هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پول به آدم اعتماد به نفس میده؛ قدرت آزمون و خطا میده؛ میتونی خودتو کشف کنی! میتونی تجربه های مختلف کسب کنی و مهم تر از همه آرامش روانی داشته باشی! گه میخوره هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره!
-
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هویججج پول خوبه پول دوست دارم
به شرطی که ازش استفاده کنی و دلت بیاد برای خودتو اطرافیانت خرج کنی وگرنه پول خوشبختی نمیاره
-
به شرطی که ازش استفاده کنی و دلت بیاد برای خودتو اطرافیانت خرج کنی وگرنه پول خوشبختی نمیاره
-
هویججج
ادم خسیس پیرت میکنه
اطرافیانم دارم
غرق پول ولی زندگیشون اصلا تعریف نداره -
هویججج
ماهی 150 تومن درامد به نظرت یعنی پولدار یا متوسط؟ -
@د-ژ-م آره دقیقا!
ثروت درست! که هم از راه درست به دست اومده باشه و هم درست استفاده کنید! برا خودت درست خرج کنی، برای خونوادهت درست خرج کنی، یه بخشیش رو برای کار خیر و کمک به بقیه بذاری، تو رو به سمت فخر فروشی و یه جاهایی ریخت و پاش خیلی اضافی و دائم نبره و بهت نگاه از بالا به پایین نده... این پول خوبه این ثروت خوبه عالیه محشره بی نظیره -
هویججج
ادم خسیس پیرت میکنه
اطرافیانم دارم
غرق پول ولی زندگیشون اصلا تعریف نداره -
@د-ژ-م آره دقیقا!
ثروت درست! که هم از راه درست به دست اومده باشه و هم درست استفاده کنید! برا خودت درست خرج کنی، برای خونوادهت درست خرج کنی، یه بخشیش رو برای کار خیر و کمک به بقیه بذاری، تو رو به سمت فخر فروشی و یه جاهایی ریخت و پاش خیلی اضافی و دائم نبره و بهت نگاه از بالا به پایین نده... این پول خوبه این ثروت خوبه عالیه محشره بی نظیرهAnzw 18
منم همینو میگم
باید ازش استفاده کنی وگرنه به چه درد میخوره -
هویججج
ماهی 150 تومن درامد به نظرت یعنی پولدار یا متوسط؟ -
@د-ژ-م آره دقیقا!
ثروت درست! که هم از راه درست به دست اومده باشه و هم درست استفاده کنید! برا خودت درست خرج کنی، برای خونوادهت درست خرج کنی، یه بخشیش رو برای کار خیر و کمک به بقیه بذاری، تو رو به سمت فخر فروشی و یه جاهایی ریخت و پاش خیلی اضافی و دائم نبره و بهت نگاه از بالا به پایین نده... این پول خوبه این ثروت خوبه عالیه محشره بی نظیره -
هویججج
ادم خسیس پیرت میکنه
اطرافیانم دارم
غرق پول ولی زندگیشون اصلا تعریف نداره@د-ژ-م وای آره منم دیدم
قطره ای از دستش نمی چکه
نه برای بقیه ها حتی برای خودشم خرج نمی کنه:))))))
نه که بگم چرا لباسای گرون گرون نمی پوشه یا چرا هر روز یه مدل لباس نمی پوشه... نه خیر... به ساده ترین لباس پوشیدنی که آراستهش کنه هم نمی رسه!