هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همیشه ی جور بدبختی هس
منی ک جمع بندیو زود شروع کردم الان حس میکنم دهم یادم رفته دوباره
عالیه -
خیلی وقته واسه کسی اشپزی نکردم:)
چون اونایی که براشون با عشق ساعتها پای اجاق وایمیستادم ظرفارو پر میکردم میبردم مدرسه میدادم کوفت میکردن و اونام چهار انگشتی میلومبیدن و منم حال میکردم هم از تعریفاشون هم خوردناشون ولم کردن و از پشت خنجر که نه برج ایفلو به کمرم زدن هعی -
چون اونایی که براشون با عشق ساعتها پای اجاق وایمیستادم ظرفارو پر میکردم میبردم مدرسه میدادم کوفت میکردن و اونام چهار انگشتی میلومبیدن و منم حال میکردم هم از تعریفاشون هم خوردناشون ولم کردن و از پشت خنجر که نه برج ایفلو به کمرم زدن هعیHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون اونایی که براشون با عشق ساعتها پای اجاق وایمیستادم ظرفارو پر میکردم میبردم مدرسه میدادم کوفت میکردن و اونام چهار انگشتی میلومبیدن و منم حال میکردم هم از تعریفاشون هم خوردناشون ولم کردن و از پشت خنجر که نه برج ایفلو به کمرم زدن هعیباز میکنم دست یاری به سویت دراز
-
چون اونایی که براشون با عشق ساعتها پای اجاق وایمیستادم ظرفارو پر میکردم میبردم مدرسه میدادم کوفت میکردن و اونام چهار انگشتی میلومبیدن و منم حال میکردم هم از تعریفاشون هم خوردناشون ولم کردن و از پشت خنجر که نه برج ایفلو به کمرم زدن هعیHako
مگ تو چن سالته ک وایسمتادی پای اجاق اشپزی میکردی ظرفارو پر میکردی مگ 16 سالت نیست؟ -
Hako
مگ تو چن سالته ک وایسمتادی پای اجاق اشپزی میکردی ظرفارو پر میکردی مگ 16 سالت نیست؟ -
@د-ژ-م
من از بچگی عاشق اشپزی بودم و وایستادم اشپزی کردم و منظورممم از این حرف پارسال بود که اشپزیی میکردم یا یچی میپختم میبردم مدرسه تو دیس یا قابلمه میخوردیمHako
امان از بچهای الان
یجوری حرف میزنین که بزرگترا اندازه شما بدبختی ندارن
درحالیکه منظورت دوستای مدرست بود -
@Mournful در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Mournful در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من...
اینجوری حس میکنم همه اون اشعار رو برای غذا میخونین
-
Hako
امان از بچهای الان
یجوری حرف میزنین که بزرگترا اندازه شما بدبختی ندارن
درحالیکه منظورت دوستای مدرست بود -