هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بیبی یودا بهم گفت
سارا تو تا الان خیلی قوی بودی
#تودلی -
به نظرم من هیچ کار نکنم بهتره
.
-
______
اصل کنکور ؛ آزمون درستیه درواقع(همونطور که میدونی؛ این آزمون در کشور های مختلف وجود داره)
به صورت کلی؛ فیلتر خیلی خوبیه برای ورود به دانشگاه
ولی نحوه اجرا و وجود مافیای کنکوری که در اینجا وجود دارن؛ باعث شده یکی از مهم ترین اهدافش به درستی(عدالت آموزشی) محقق نشه ... -
______
اصل کنکور ؛ آزمون درستیه درواقع(همونطور که میدونی؛ این آزمون در کشور های مختلف وجود داره)
به صورت کلی؛ فیلتر خیلی خوبیه برای ورود به دانشگاه
ولی نحوه اجرا و وجود مافیای کنکوری که در اینجا وجود دارن؛ باعث شده یکی از مهم ترین اهدافش به درستی(عدالت آموزشی) محقق نشه ... -
من دیگه چشام خسته شدن
من از بدنم معذرت میخام که این همه ساله عذابش میدم -
من دیگه چشام خسته شدن
من از بدنم معذرت میخام که این همه ساله عذابش میدم@د-ژ-م
منم از مغزم که ازش استفاده نمیکنم -
قول داده بودم 1404 بیشتر ازش استفاده کنم
-
قول داده بودم 1404 بیشتر ازش استفاده کنم
@هویججج
ولی مثل اینکه بازم درسام موندن شب امتحان -
@د-ژ-م
منم از مغزم که ازش استفاده نمیکنم@هویججج
تو به وقتش ازش کار کشیدی ما موندیم -
Hhh Hh
اگر بخوام مشابه خودت جوابتو بدم باید بگم پس ما برای هر مقطعی باید یه کنکور میدادیم... ابتدایی راهنمایی و دبیرستان... چیزی خوبیه دیگه...______
فیلتر خوبیه ؛ نه صرفا آزمون خوبی باشه
ولی همونطور که پایین تر گفتم؛ تو کشور ما متاسفانه اهدافش به درستی محقق نمیشه ...
درباره ابتدایی و راهنمایی که گفتی:
این فرق میکنه
چون تعداد دانشگاه ها محدود هستن
که در اینجا برای ورود( دانشگاه های تاپ) ؛ همگی بایستی از فیلتری بگذرن
تا افراد شایسته تری(اگه سهمیه ها و ناعدالتی های دیگه رو فاکتور بگیریم ...) انتخاب بشن.
از طرف دیگه ؛ چون همین تحصیل در دانشگاه دولتی که رایگانه؛ برای خود دولت(و به صورت غیر مستقیم ؛ خودِ مردم) هزینه های زیادی(نه فقط تو کشور ما بلکه خیلی از کشور ها) رو در بر داره، پس منطقا افرادی بایستی انتخاب بشن که در درجه بالاتری(تحصیلی) قرار دارن تا در آینده بتونن در کشور خودشون یا کشور دیگه ؛ از لحاظ علمی ؛ به صورت کلی افتخاری باشن برای ماها. و اون هزینه(زمان. پول.امکانات و ...) به نوعی برگرده(درواقع برای این افراد احتمالش بیشتره)
ولی در کل:
مهم ترین علت کنکور؛ همون مورد اول؛ محدود بودن دانشگاه و امکاناته️
خلاصه اینطوری=))
پ.ن: بهت پیشنهاد میدم؛ علت وجود کنکور رو از chat gpt هم بپرسی. خیلی خوب و منطقی جواب میده