هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
توی اکسپلور یهو رسیدم به کلیپ حرم امام رضا
تو دلم گفتم کاش میشد برم
چند دقیقه بعدش دوستم زنگ زد گف من الان رو به روی حرمم گوشی و میگیریم هرچی میخوای بگو
خودم نرفتم ولی خب صدام رفت 🥲 -
______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه ما دانشگاه کم داریم پس باید یه ازمون سخت برای بچه های مردم بزاریم که ورودی کم بشه دلیل منطقی نیست.... چرا؟
چون اولا همه حق تحصیل دارن کسی حق نداره با گذاشتن یه مانع بخاطر کمبود امکانات کسی رو منع بکنه از داشتن اون چیز...
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.نگفتم بقیه حق تحصیل ندارن . حرف من درباره دانشگاه های تاپ بود. همچنین درباره محدود بودن؛ این غربال فرق میکنه(که بخوام توضیح بدم؛ خیلی طولانی میشه)
ما با هزار بدبختی و مشقت کنکور رو رد میکنیم اما وقتی وارد دانشگاه میشم دریغ از یه جو یادگیری علم...
درسته متاسفانه
پایین تر هم اشاره کردم؛ متاسفانه اینجا برگزاری کنکور و به صورت کلی سیستم آموزش متمرکزی که وجود داره؛ باگ کم نداره ...خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
موافقم
البته درستش اینه رو هردو مورد تمرکز کنن نه صرفا کنکور یا فقط سطح آموزش ...آلمان
خودش میگفت اونا چیزی به نام ورودی دانشگاه ندارن هر کسی با توجه به نمراتش وارد دانشگاه میشه و رشته مورد علاقشو میخونه
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن...چه خوووب
مشکل امکانات و دانشگاه رو پرچم نمیکنن جای توجیحاتشونو پر بکنه...
واقع بین باشیم لطفا
کشور آلمان با کشور ما فرق میکنه ...
از لحاظ منابع مالی و ... ما محدودیت های بیشتری داریم ...
که خواه ناخواه شرایط ایجاب میکنه؛ در ابتدای مسیر دست به غربال بزنیم(برای عدم ایجاد مخارج اضافی در این شرایط و بحرانی ...)
نه فقط مالی؛ بلکه مدیریتی هم متاسفانه باگ بسیاره ...
پس هر کشور نمیتونه دقیقا عین کشور دیگه باشه
مثلا نمیتونیم بگیم چرا آلمان نظام آموزشیش دقیقااا مثل فنلاند(رتبه بهترین نظام آموزشی رو در جهان داره) نیست
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
بله متاسفانه
اینم میتونه از دید دیگه ای درست باشه ولی حقیق محض نیست.نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
درسته
ولی اینکه بهصورت کلی بگیم اصلا کنکوری ندارن و ... درست نیست
بلکه نحوه برگزاری آموزهای ورودی دانشگاه(که تو کشور ما اسمش کنکوره و در کشور های دیگه اسامی مختلفی داره) فرق میکنه.
هنوز داریم با طرز فکر قدیمی در دنیای حال زندگی میکنیم.
درسته متاسفانه
بایستس شیوه ها اصلاح بشه ...
این موارد رو گفتم؛ ولی بازم میگم؛ دلیل بر این نبود که با کنکور کاملاً موافق باشم
نظر من بر اینه که اگه جایگزین خوبی براش بود ؛ خیلی خوب میشد که برداشته بشه.
ولی متاسفانه فعلا جایگزینی (به منظور حذف کامل) وجود نداره.
همونطور که این چند سال با اعمال تاثیر معدل داریم میبینیم نظام آموزشی؛ در اجرای این مصوبه به خوبی موفق نبوده ...
مشکل زیربنایی هم وجود داره ...
موفق باشی
️
مثلا نمیتونیم بگیم چرا آلمان نظام آموزشیش دقیقااا مثل فنلاند(رتبه بهترین نظام آموزشی رو در جهان داره) نیست
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.نه نمیتونه مثل بقیه کشورا باشه
ولی پیشرفت فردی اجتماعی اقتصادی یعنی از تجارب دیگران استفاده کرد و از اشتباهاتی که بقیه کردن و به خطا رفت جلو گیری کرد
نه اینکه انجامشون بدیم و با اینکه میدونیم اشتباهه اما بازم ادامش بدیم....
اینا همش بهونست برای اینکه مردم و کشور ما حاضر به تغییر نیستن
تغییر سخته و ما میترسیم ازش. -
اینکه ما دانشگاه کم داریم پس باید یه ازمون سخت برای بچه های مردم بزاریم که ورودی کم بشه دلیل منطقی نیست.... چرا؟
چون اولا همه حق تحصیل دارن کسی حق نداره با گذاشتن یه مانع بخاطر کمبود امکانات کسی رو منع بکنه از داشتن اون چیز...
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.نگفتم بقیه حق تحصیل ندارن . حرف من درباره دانشگاه های تاپ بود. همچنین درباره محدود بودن؛ این غربال فرق میکنه(که بخوام توضیح بدم؛ خیلی طولانی میشه)
ما با هزار بدبختی و مشقت کنکور رو رد میکنیم اما وقتی وارد دانشگاه میشم دریغ از یه جو یادگیری علم...
درسته متاسفانه
پایین تر هم اشاره کردم؛ متاسفانه اینجا برگزاری کنکور و به صورت کلی سیستم آموزش متمرکزی که وجود داره؛ باگ کم نداره ...خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
موافقم
خودش میگفت اونا چیزی به نام ورودی دانشگاه ندارن هر کسی با توجه به نمراتش وارد دانشگاه میشه و رشته مورد علاقشو میخونه
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن...چه خوووب
واقع بین باشیم لطفا
که خواه ناخواه شرایط ایجاب میکنه؛ در ابتدای مسیر دست به غربال بزنیم(برای عدم ایجاد مخارج اضافی در این شرایط و بحرانی ...)
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
بله متاسفانه
اینم میتونه از دید دیگه ای درست باشه ولی حقیق محض نیست.نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
درسته
بلکه نحوه برگزاری آموزهای ورودی دانشگاه(که تو کشور ما اسمش کنکوره و در کشور های دیگه اسامی مختلفی داره) فرق میکنه.
درسته متاسفانه
این موارد رو گفتم؛ ولی بازم میگم؛ دلیل بر این نبود که با کنکور کاملاً موافق باشم
همونطور که این چند سال با اعمال تاثیر معدل داریم میبینیم نظام آموزشی؛ در اجرای این مصوبه به خوبی موفق نبوده ...
موفق باشی
️
درسته
بلکه نحوه برگزاری آموزهای ورودی دانشگاه(که تو کشور ما اسمش کنکوره و در کشور های دیگه اسامی مختلفی داره) فرق میکنه.درمورد این مفصل باید صحبت کنیم
با دو تا خط نمیشه جواب داد بهش -
درسته متاسفانه
موافقم
واقع بین باشیم لطفا
و ...
بله متاسفانه
درسته
درسته متاسفانه
موفق باشی
️
-
______
سلام
خیر
کجای حرفم گفتم حذف بشن؟!
بازم میگم
حرف من درباره دانشگاه های تاپ و دولتی هست که رقابت داخلشون بیشتره (وگرنه دانشگاه های بسیاری هست که بدون تلاش زیاد میشه واردش شد ...)
درباره محدودیت که گفتم؛ حرف من نبود(بلکه علمی و منطقیه)
و این چیزی نیست که دست ماها باشه
همونطور که میدونیم انسان دوست داره انتخاب های بی نهایتی داشته باشه(بی نهایت طلبه) ولی چون زمان و مکان محدوده پس بایستی دست به انتخاب بزنه؛ حتی خودش دست به انتخاب نزنه، طبیعت(یا رقابت و ...) این کار رو انجام میده ...
درباره هوش مصنوعی که گفتم
وقتی ازش پرسیدی؛ بگو که با منبع بهت جواب بده
اینجور قابل قبول تره
هوش مصنوعی رو هم انسان ها ساختن و اون داده هایی که داره؛ بی اساس نیست
اگه خواستی بگو تا درباره همین موضوع ازش بپرسم و نتیجه رو بهت اعلام کنم.
-
______
سلام
خیر
کجای حرفم گفتم حذف بشن؟!
بازم میگم
حرف من درباره دانشگاه های تاپ و دولتی هست که رقابت داخلشون بیشتره (وگرنه دانشگاه های بسیاری هست که بدون تلاش زیاد میشه واردش شد ...)
درباره محدودیت که گفتم؛ حرف من نبود(بلکه علمی و منطقیه)
و این چیزی نیست که دست ماها باشه
همونطور که میدونیم انسان دوست داره انتخاب های بی نهایتی داشته باشه(بی نهایت طلبه) ولی چون زمان و مکان محدوده پس بایستی دست به انتخاب بزنه؛ حتی خودش دست به انتخاب نزنه، طبیعت(یا رقابت و ...) این کار رو انجام میده ...
درباره هوش مصنوعی که گفتم
وقتی ازش پرسیدی؛ بگو که با منبع بهت جواب بده
اینجور قابل قبول تره
هوش مصنوعی رو هم انسان ها ساختن و اون داده هایی که داره؛ بی اساس نیست
اگه خواستی بگو تا درباره همین موضوع ازش بپرسم و نتیجه رو بهت اعلام کنم.
-
موافقم
البته درستش اینه رو هردو مورد تمرکز کنن نه صرفا کنکور یا فقط سطح آموزش ...نه دیگه... میوه ای که خرابه رو باید از درخت بکنی به سه دلیل اول بقیه رو هم خراب میکنه نمیشه اون میوه رو به شکل شمایل درست و سالم اول برگردوند
دوم کرم هایی که درون اون میوه ان رو هر چقدرم تلاش بکنی در بیاری فایده ای نداره چون از خود میوه دارن تولید میشن و به وجود میان
و سوم باید از درخت کنده باشه تا فصل بعد درخت بتونه جای اون یه میوه سالم تحویل بده!
و من باب کنکور هم این مسئله صدق میکنه نه؟!______
نه
مثال جالبی نیست
مسئله اینجاست که اگه بخوای به میوه خراب تشبیه کنی
پس باید حتی آموزش رو هم درنظر بگیری ...
چون ریشه خرابه
هم عدم برگزاری کنکور مناسب
هم عدم آموزش مناسب
پسبهترین کار؛ اصلاح شیوه آموزشی و کنکوره
مثلا همین برگزاری کنکور شیوه های مختلفی داره؛ نه لزوما به شکل امروزی و ...
به قول خودت؛ بایستی نوآوری صورت بگیره -
موافقم
البته درستش اینه رو هردو مورد تمرکز کنن نه صرفا کنکور یا فقط سطح آموزش ...نه دیگه... میوه ای که خرابه رو باید از درخت بکنی به سه دلیل اول بقیه رو هم خراب میکنه نمیشه اون میوه رو به شکل شمایل درست و سالم اول برگردوند
دوم کرم هایی که درون اون میوه ان رو هر چقدرم تلاش بکنی در بیاری فایده ای نداره چون از خود میوه دارن تولید میشن و به وجود میان
و سوم باید از درخت کنده باشه تا فصل بعد درخت بتونه جای اون یه میوه سالم تحویل بده!
و من باب کنکور هم این مسئله صدق میکنه نه؟! -
واقع بین باشیم لطفا
از لحاظ منابع مالی و ... ما محدودیت های بیشتری داریم ...فکر کنم من اینو باید بگم...
نه ما از لحاظ مالی مشکلی ندارم اینو از جایی دارم میگم که دانشگاه آزاد هر ترم از دانشجو ها شهریه میگیره و حقوق اساتید رو نمیدن
این پولا کجا داره میره؟!!!!
این پولا میرن برای ساخت مسکن به نام مدیران و دانشگاه آزاد....
آره دوست من...
میدونستی با این پولا چقدر دانشگاه بسازن؟!
اونقدری که حتی یه سری از دانشگاه های ما بخاطر نداشتن دانشجو یا کم بود دانشجو بسته بشن -
توی اکسپلور یهو رسیدم به کلیپ حرم امام رضا
تو دلم گفتم کاش میشد برم
چند دقیقه بعدش دوستم زنگ زد گف من الان رو به روی حرمم گوشی و میگیریم هرچی میخوای بگو
خودم نرفتم ولی خب صدام رفت 🥲Masoumeh.sh
چه قشنگ🥲️
یا امام رضا جان
-
و ...
چون هر کشور متفاوته(چه مردمی. چه سیاست . چه قوانین و ... ) و باتوجه به شرایطش بهترین شیوه رو انتخاب میکنه.نه نمیتونه مثل بقیه کشورا باشه
ولی پیشرفت فردی اجتماعی اقتصادی یعنی از تجارب دیگران استفاده کرد و از اشتباهاتی که بقیه کردن و به خطا رفت جلو گیری کرد
نه اینکه انجامشون بدیم و با اینکه میدونیم اشتباهه اما بازم ادامش بدیم....
اینا همش بهونست برای اینکه مردم و کشور ما حاضر به تغییر نیستن
تغییر سخته و ما میترسیم ازش.اینا همش بهونست برای اینکه مردم و کشور ما حاضر به تغییر نیستن
که اینطور
️
درباره این موضوعی که داریم صحبت میکنیم(کنکور و نظام آموزشی)
لطفا برو دربارش بیشتر تحقیق کن
و اینقدر کلی دربارش صحبت نکن
ریشه یابی کن مسائل رو️
درستش اینه -
Masoumeh.sh
چه قشنگ🥲️
یا امام رضا جان
Hhh Hh اره هیچوقت بی جواب نمیزاره🥲
-
میبینی چه بساطی داریم زهرا ؟! =))
هعییییی
️
-
من و داداشام خونه بودیم مامان بابام بیرون مهمون اومد داداشم گفت در و باز نکنیم بعد اینا ماشینشون خراب شد دم در مونده بودن یهو مامانمینا رسیدن
خب دیگه اونا الان میدونن ما خونه بودیم در و باز نکردیم
من الان روم نمیشه برم پیششون تو اتاق موندم
️
-
اگه ناهار بمونن دیگه من باید اینجا از گشنگی بمیرم
️
-
هعی به این دوتا میگم خب در و باز میکردید چی میشد مگه
-
Hhh Hh اره هیچوقت بی جواب نمیزاره🥲
Masoumeh.sh
🥲️