هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey هدف های بلند مدت مث همین اراده قوی رو برا خودت تبدیل کن به هدف های کوچیکتر
مثلا امروز میخوام فلان کار رو بکنم واسه بهتر شدن روحیه و کمک به خودم وقتی انجامش میدی حالت کلی خوب میشه
قدم قدم باید بری جلو
همونطور که گفتی اگه برات مقدور بود حتما از یه روانشناس کمک بگیر
هر وقت میگی بی اراده من یاد اکانت ماهور میفتم
نمیخوام باز عذاب وجدان همیشگی رو بهت بدم
ولی اراده اون زمان تو واقعا قابل تقدیر بود که بتونی جلوی خودتو بگیری و واسه رسیدن به هدفم تا اون حد تلاش کنی
الان هم میتونی به اون نقطه برسی و حتی چند برابر بیشتر از اون ارادتو قوی کنی
خودتو هم زیاد اذیت نکن سر این موضوع
هر کسی یه زمان هایی از یه قسمتی تو زندگیش رنج میبره و خب باید یه راه حل براش پیدا کنه، اگه غصه خوردن حلال مشکلات بود که دیگه هیچ مشکلی تو زندگیمون نداشتیمRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هدف های بلند مدت مث همین اراده قوی رو برا خودت تبدیل کن به هدف های کوچیکتر
مثلا امروز میخوام فلان کار رو بکنم واسه بهتر شدن روحیه و کمک به خودم وقتی انجامش میدی حالت کلی خوب میشه
قدم قدم باید بری جلو
همونطور که گفتی اگه برات مقدور بود حتما از یه روانشناس کمک بگیرپیشنهاد خیلی خوبیه
یادمه چن سال پیش از این کارا میکردم. مثلا یه هفته خودمو از پینترست و یا اهنگ گوش دادن محروم میکردم برای تقویت ارادهRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی اراده اون زمان تو واقعا قابل تقدیر بود که بتونی جلوی خودتو بگیری و واسه رسیدن به هدفم تا اون حد تلاش کنی
الان هم میتونی به اون نقطه برسی و حتی چند برابر بیشتر از اون ارادتو قوی کنیپیش به سوی ساختن کارکتری جدید
-
من ریدم تو همه چی
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ماهی
این ماهی رو از این ماهیا
خوندم... هی پیامتو می خوندم خوندم باز نمی فهمیدم چی گفتی
-
رنگ سبز رو زیاد دوست داره...
کاش اندازشو داشتم براش پارچه سفارش میدادم... -
دوزتان یه سوال
اگه از اون بخش هایلایت استوریای قبلی کسی رو چک کنی، تو ویو ها اکانتت نشون داده می شه که تو اینو سین زدی؟ -
از خدا تشکر میکنم بابت آفریدن طاهر قریشی و فریدون فرخزاد.
-
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هدف های بلند مدت مث همین اراده قوی رو برا خودت تبدیل کن به هدف های کوچیکتر
قدم قدم باید بری جلو
همونطور که گفتی اگه برات مقدور بود حتما از یه روانشناس کمک بگیرپیشنهاد خیلی خوبیه
یادمه چن سال پیش از این کارا میکردم. مثلا یه هفته خودمو از پینترست و یا اهنگ گوش دادن محروم میکردم برای تقویت ارادهRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الان هم میتونی به اون نقطه برسی و حتی چند برابر بیشتر از اون ارادتو قوی کنیپیش به سوی ساختن کارکتری جدید
Michael Vey پتانسیلش رو داری
فقط باید خودتو باور کنی و بتونی از مشکلاتی که سر راهت هست بربیایی
امیدوارم که موفق باشی -
آهای زمونه این گردونتو کی داره میچرخونه؟
-
این آهنگ آهنگ من و تو بود.برا هیچ کس نفرستادمش.
-
چرا دایم بخوابی ای دل ای دل
ز غم در اضطرابی ای دل ای دلبوره کنجی نشین شکر خدا کن
که شاید کام یابی ای دل ای دل -
خدایا خسته و زارم ازین دل
شو و روزان در آزارم ازین دلمُو از دل نالم و دل نالد از مو
ز مو بستان که بیزارم ازین دل