هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به نظرتون ماز ثبت نام کنم یا قلم ؟
یا موسسه دیگه ای اگه میشناسین بگید .
بستههای حرف آخرو بگیرم ؟Jaana در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بستههای حرف آخرو بگیرم ؟
هعی یادش نبخیر دوسال عمرمو پای اینا گذاشتم
یکی میگف اگه کل کنکورو موسسه هاشو ی ساختمون در نظر بگیری حرف اخر دسشوی ساختمون بحساب میاد
دیگه خودت تصمیم بگیر -
دخترخالم ک ی سال ازم کوچیکتره با نامزدش رفته سفر من دارم له میشم از اینکه کنکور نزدیکه
-
خدایا ی نگاهی به ما بفرما
-
S.daniyal hosseiny
سلام. با تاخیر روز معمار مبارک🏎️⚡✨ -
خدایا کمک...
-
S.daniyal hosseiny
سلام. با تاخیر روز معمار مبارک🏎️⚡✨jahad_121
سلااام. متشکرممم 🥹♥ -
-
در اردیبهشت، همه چیز میچسبد!
قهوه میچسبد، چای میچسبد، شعر میچسبد، شور میچسبد، خانواده میچسبد، رفیق میچسبد، سفر میچسبد، قرار میچسبد، عشق میچسبد، آغوش میچسبد، های میچسبد، هوی میچسبد...
تو خیال کن مشغلههات را بگذاری زمین، خودت را برداری ببری وسط دنجترین نقطهی اردیبهشت و با عطر شکوفههای سفید و صورتی و زرد مست شدهباشی و آفتاب ملایم اردیبهشت، گونههات را نواختهباشد و باران نمنم اردیبهشت روی موهات ریختهباشد و وسط خیابان اردیبهشت دویدهباشی و عاشقی کردهباشی و صدای بلبلان و پرندهها را شنیدهباشی و روی سبزی درختان و گلها دست کشیدهباشی و عزیزانت را وسط حال و هوای اردیبهشت مستانه به آغوشت کشیدهباشی و تا خاطرهانگیزترین کتابفروشیها و کافهها رسیدهباشی و از بوی ناب کتاب و قهوه کیفور شدهباشی و خودت را تا باغ گلهای سرخ رساندهباشی و مشامت را با عطر گلها پر کردهباشی و چشمهات را بستهباشی و شادانه دویدهباشی و چرخیدهباشی و خندیدهباشی و... به تجربه دریافتهباشی که اردی بهشت است، ماهی که زمین، بهشت میشود برای آدمها...بانو طوفان
-
Aqua
اره دهم واقعا هر چی هستو نیستو از مثلث و چهارضلعی داره
ولی یازدهمم همچنان برام سخته:face_with_tears_of_joy:._.Zahra.K 😂😂واقعا مزخرفه . هر چند گاها میشه زد
یازدهم راه میاد اگه بخونیش -
jahad_121
سلااام. متشکرممم 🥹♥S.daniyal hosseiny
🙏🏻❄️ خواهش میکنم سلامت باشید همیشه 👌🏻 -
هر دو:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy:
M.Shajarian تحلیل و تورق هم زمان میخوام امروز😂
تازه ساعتمم دم کنکور خوابش برده باید ببرم درست کنم