هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
البته که تمام این مدت کارم دعا بود...
خونواده ها هم...
خودش هم...
و هرچی بشه باهاش کنار میام...
دعا کردم خیر و صلاحمون اتفاق بیفته...
هرچی که هست...
#تودلیزهرا بنده خدا 2
مث خودت مذهبیه؟ -
زهرا بنده خدا 2
مث خودت مذهبیه؟@د-ژ-م
آره...تقریبا... -
همه چی دعا نیستا
اما دلیلش این بود که به هردری میزدیمنمیشد...
اونم خیلی به خاطرم کوتاه اومد اما من نه...
درواقع هرچی که حل شد اون کوتاه اومد...
و نهایتا هم نشد... -
mr.vinyzo
خب بگید...
چی؟...زهرا بنده خدا 2 ادما اکثرا واسه یه چیزی میجنگن میجنگن زخمی میشن باز میجنگن زمین میخورن میجنگن ولی به هر حال اوناهم ادمن هر زمین خوردن باعث میشه دردشون بیاد هر درد باعث میشه خسته شن و این خستگی ها هی روی هم جمع میشه یبار خانم JuDi یه پیام راجع به خستگی و فشار گذاشت اونم این بود که ممکنه یک سد یا هر سازه ای که براش یه مقدار استقامتی تعریف شده یک بار یا دوبار بیشتر از اون استقامت دووم بیاره ولی بعد از چند بار بلاخره میشکنه و فرو میریزه و این میشه معنای علمی و اصلی خستگی دروغ چرا من فکر میکنم دیگه براش تموم شدی...از زیاد جگید و از جنگیدن خسته شد و بهتره بگیم دیگه کلا خواسته فراموشت کنه شاید
-
Hhh Hh
بله تک بعدی بودن توی جهانی که باید هزاران بعد رو مدیریت کنی بده اما توی جهانی که همه ابعاد مدیریت شده ست و فقط یک بعد مونده(که اونهم باز ماشین ها خواهند تونست شبیه سازی کنند) نه تنها بد نیست بلکه آخرین حد پیشرفت محسوب میشه. مثلا یه یوکاریوت تک سلولی باید تمام مواردی که نیاز داره رو به تنهایی هندل کنه ولی وقتی همین تک سلولی ها در کنار هم قرار میگیرن هر بخش از کار به یکی اختصاص پیدا میکنه و روی همون یک کار فوکوس میکنه موجودی حاصل میشه به نام انسان بسیار قدرتمند و آگاه تر.
از نظر من انتهای پیشرفت تکنولوژی به این حد میرسه که تمام آگاهی انسان ها در یک نقطه جمع میشه و تبدیل به یک آگاهی واحد و هماهنگ میشه و این وجود در یک بدن سیلیکونی یا کوانتومی یا هر چی به حیات خودش ادامه میده -
jahad_121 آفرین دقیقا همینه
درخت هم موجود زنده هست بدون داشتن عواطف انسانیبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درخت هم موجود زنده هست بدون داشتن عواطف انسانیما سلول های جانوری و سلول های گیاهی مثل دو تا معده هستیم که داریم هم دیگه رو هضم میکنیم. ما از مواد آلی که اونا سنتز میکنن تغذیه میکنیم و رشد میکنیم و اونا هم از مواد آلی ناشی از دفعیات و جسد ما استفاده میکنن و رشد میکنن. دنیای بی رحمیه نازنین
-
همه چی دعا نیستا
و نهایتا هم نشد...زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونم خیلی به خاطرم کوتاه اومد اما من نه..
این جملت میتونه یه دلیل برای متنی که گفتم باشه
-
زهرا بنده خدا 2 ادما اکثرا واسه یه چیزی میجنگن میجنگن زخمی میشن باز میجنگن زمین میخورن میجنگن ولی به هر حال اوناهم ادمن هر زمین خوردن باعث میشه دردشون بیاد هر درد باعث میشه خسته شن و این خستگی ها هی روی هم جمع میشه یبار خانم JuDi یه پیام راجع به خستگی و فشار گذاشت اونم این بود که ممکنه یک سد یا هر سازه ای که براش یه مقدار استقامتی تعریف شده یک بار یا دوبار بیشتر از اون استقامت دووم بیاره ولی بعد از چند بار بلاخره میشکنه و فرو میریزه و این میشه معنای علمی و اصلی خستگی دروغ چرا من فکر میکنم دیگه براش تموم شدی...از زیاد جگید و از جنگیدن خسته شد و بهتره بگیم دیگه کلا خواسته فراموشت کنه شاید
mr.vinyzo
اره حق ولی در مورد پسر عاشق قبول ندارم -
البته مردای چن دهه قبل نه پرنسسعلی های امروزی
-
Love Fist
به عقیده من:اگه بخوایم فقط از نظر پیشرفت تکنولوژی بهش نگاه کنیم ؛ خیلی خوب و جالبه
ولی از لحاظ انسانی و فلسفی ؛ نه
-
mr.vinyzo
اره حق ولی در مورد پسر عاشق قبول ندارم -
همه چی دعا نیستا
و نهایتا هم نشد...زهرا بنده خدا 2 خب شاید چیزی پشت این نشدن هست که هنوز متوجهش نشدین..
-
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درخت هم موجود زنده هست بدون داشتن عواطف انسانیما سلول های جانوری و سلول های گیاهی مثل دو تا معده هستیم که داریم هم دیگه رو هضم میکنیم. ما از مواد آلی که اونا سنتز میکنن تغذیه میکنیم و رشد میکنیم و اونا هم از مواد آلی ناشی از دفعیات و جسد ما استفاده میکنن و رشد میکنن. دنیای بی رحمیه نازنین
-
@د-ژ-م اونم ادمه و هیچ چیز از هیچکس بعید نیست....بلاخره اونم میگه بلاخره من وقتی دارم به هر دری میزنم نمیشه ینی شاید مزاحمم پس بهتره نباشم..
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مزاحمم پس بهتره نباشم..
اون از عشق کور شده اینا رو نمیبینه حاجی
-
زهرا بنده خدا 2 ادما اکثرا واسه یه چیزی میجنگن میجنگن زخمی میشن باز میجنگن زمین میخورن میجنگن ولی به هر حال اوناهم ادمن هر زمین خوردن باعث میشه دردشون بیاد هر درد باعث میشه خسته شن و این خستگی ها هی روی هم جمع میشه یبار خانم JuDi یه پیام راجع به خستگی و فشار گذاشت اونم این بود که ممکنه یک سد یا هر سازه ای که براش یه مقدار استقامتی تعریف شده یک بار یا دوبار بیشتر از اون استقامت دووم بیاره ولی بعد از چند بار بلاخره میشکنه و فرو میریزه و این میشه معنای علمی و اصلی خستگی دروغ چرا من فکر میکنم دیگه براش تموم شدی...از زیاد جگید و از جنگیدن خسته شد و بهتره بگیم دیگه کلا خواسته فراموشت کنه شاید
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2 ادما اکثرا واسه یه چیزی میجنگن میجنگن زخمی میشن باز میجنگن زمین میخورن میجنگن ولی به هر حال اوناهم ادمن هر زمین خوردن باعث میشه دردشون بیاد هر درد باعث میشه خسته شن و این خستگی ها هی روی هم جمع میشه یبار خانم JuDi یه پیام راجع به خستگی و فشار گذاشت اونم این بود که ممکنه یک سد یا هر سازه ای که براش یه مقدار استقامتی تعریف شده یک بار یا دوبار بیشتر از اون استقامت دووم بیاره ولی بعد از چند بار بلاخره میشکنه و فرو میریزه
آره...
و این میشه معنای علمی و اصلی خستگی دروغ چرا من فکر میکنم دیگه براش تموم شدی...از زیاد جگید و از جنگیدن خسته شد و بهتره بگیم دیگه کلا خواسته فراموشت کنه شاید
فک میکنم همین بوده...
شاید واقعا منم جاشون بودم همینکار میکردم...
وقتی همش من کوتاه بیام
و فک کنم طرف مقابلم هم دوسم نداشته باشه
همین کارُ میکردم...
(اون به مامانشم اینو گفته بود...که زهرا دلش نمیخواسته...) -
یکی پاسخنامه سنجشو قلمچی هرکدومو دارین بفرستینننننننننن