هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _
سلام یه سوال داشتم
یعنی
TiCl2 و TiCl4 هردو مولکولی ان؟
چرا پس کتاب تو تمرینات دوره ای واسه TiCl4 عدد رومی در نظر گرفتهاین پست پاک شده! -
_ Reza _
سلام یه سوال داشتم
یعنی
TiCl2 و TiCl4 هردو مولکولی ان؟
چرا پس کتاب تو تمرینات دوره ای واسه TiCl4 عدد رومی در نظر گرفتهGharibe Gomnam سلام آره مولکولین تاجایی که میدونم ولی بعیده کنکور دست بزاره روش ... همونطور که Tio2 رو میشه دو اسمه گفت هم آی وی اکسید و هم دی اکسید ticl4 هم میشه تیتانیوم تتراکلرید و تیتانیوم آی وی کلرید نوشت جفتش درستن
خودتو درگیرش نکن مهم نیست -
من تقریبا قاطی کردم
مگه اینجوری نبود چون تیتانیم IV اکسید هست و چون قیافش TiO2 اینجوریه یعنی زیروند ها ساده شدن درواقع موقع تشکیل اینجوری بوده Ti2O4 بعد زیروندها ساده شدنGharibe Gomnam اره اکسیژن ۲ منفی بوده تیتانیوم ۴+ و چون چندظرفیتیه رومی آی وی نوشتیم
چرا پس دو حالت داریم میگیم ؟ چون جفتش رو انگار میتونن درست بگیرن ... دقیقا مثل همون آب خارج شده از کاتد در سلول هیدروژن اکسیژن که حالت فیزیکی شو هرچی بنویسه گیر نمیدیم ... یه جا دیگ هم داشتیم الان یادم نمیاد چی بود -
چ شب افتضاحی بود
دیشب نمیدونم 3 بود 4 بود چن بود تو همون حالت خوابم برده برقا روشن لپ تاپ روشن الان از خواب پریدم -
پرتو اجسام نزدیک واگرا
پرتو اجسام دور موازی
اینو صدبار مرور میکنم بازم اشتبا میکنم -
لکه زرد چشم جپ ، چپ عصبه
لکه زرد چشم راست ، راست عصبه -
Gharibe Gomnam سلام آره مولکولین تاجایی که میدونم ولی بعیده کنکور دست بزاره روش ... همونطور که Tio2 رو میشه دو اسمه گفت هم آی وی اکسید و هم دی اکسید ticl4 هم میشه تیتانیوم تتراکلرید و تیتانیوم آی وی کلرید نوشت جفتش درستن
خودتو درگیرش نکن مهم نیستمنم فکر نمیکنم کنکور دست رو همچین چیزی بزاره
یه ذره پیچیده است -
Gharibe Gomnam اره اکسیژن ۲ منفی بوده تیتانیوم ۴+ و چون چندظرفیتیه رومی آی وی نوشتیم
چرا پس دو حالت داریم میگیم ؟ چون جفتش رو انگار میتونن درست بگیرن ... دقیقا مثل همون آب خارج شده از کاتد در سلول هیدروژن اکسیژن که حالت فیزیکی شو هرچی بنویسه گیر نمیدیم ... یه جا دیگ هم داشتیم الان یادم نمیاد چی بود_ Reza _
ولی کتاب فکرکنم یون در نظر میگیره
چون تو شیمی یازدهم تمرینات دوره ای نوشته بود تیتانیم (IV) کلرید
خب اگه میخواست مولکول بگیره میگفت تتراکلرید دیگه
کلا فکرمیکنم در کنکور ما باید اینطور نظر بگیریم که فلز و نافلز یون هستن -
منم فکر نمیکنم کنکور دست رو همچین چیزی بزاره
یه ذره پیچیده استGharibe Gomnam کنکور تیر ۱۴۰۳ TIO2 رو اورده
-
_ Reza _
ولی کتاب فکرکنم یون در نظر میگیره
چون تو شیمی یازدهم تمرینات دوره ای نوشته بود تیتانیم (IV) کلرید
خب اگه میخواست مولکول بگیره میگفت تتراکلرید دیگه
کلا فکرمیکنم در کنکور ما باید اینطور نظر بگیریم که فلز و نافلز یون هستنGharibe Gomnam اوم دیگ گوشه ذهنت باشه اینم
-
Gharibe Gomnam کنکور تیر ۱۴۰۳ TIO2 رو اورده
_ Reza _
میدونم خیلی کش دار شد
ولی آره الان جلومه
سوال ۹۶ گزاره داده بودن رنگ دانه های معدنی TiO2 و Fe2O3 به عنوان نوعی کلویید برای رنگ پوششی سطوح استفاده میشوند
اما خب اصلا جوابش ربطی به تیتنایم دو اکسید نداشت
خیلی ریز بود سوالش