هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد من زشته ای می خواستم که بیشتر شیمی باشه
که خب شیمی کاربردی و محض این طوریهمهندسی شیمی همین طور که اشاره کردید زیاد شیمی نداره
-
راوی از هایده
اینو هم ب پیشنهاد هم اتاقیم دانلود کردم
خیلی خوبهه -
Ramos9248 والا مریم ندیدم من تو اون آلبوم
یه زن رو سنگسار میکنن بعد بچه ش هم ول میکنن تو بیابون
گرگا میوفتن دنبال اهالی روستایی که سنگسار گردن
پدر همشون در میارن -
بعد من زشته ای می خواستم که بیشتر شیمی باشه
که خب شیمی کاربردی و محض این طوریهمهندسی شیمی همین طور که اشاره کردید زیاد شیمی نداره
-
راوی از هایده
اینو هم ب پیشنهاد هم اتاقیم دانلود کردم
خیلی خوبههMichael Vey
آشیونه، نامه رو از کانابی میکس دانلود کن، عزیزترین، ای خدا، جادو، افسانه هستی رو از هایده گوش کن -
Michael Vey
نصف کیف دنیا رو از دست دادی
آهنگ حقیقت، زندگی، زنجیر عشق، طاقت، بیا بنویسیم رو خیلی از مهستی دوست دارمRamos9248 بیا بنویسیم رو هستم
ولی میگم دیگ نمیتونم متاسفانه
از بچگی گارد داشتم ب اهنگای قدیمی
دلیلشم صدای تیزشون بود و البته کیفیت پایین خود اهنگ چون قدیمین دیگ.. خراب شده صداشون
واسه همین سردرد میگرفتم و گریه میکردم ک عوضش کنییین
اما بزرگتر ک شدم و ب این سن رسیدم با هایده خیلی اوکی شدم. یکیم هست خیلی معروف نیست اما صداشو دوست دارم خیلی. الهه -
jahad_121 درسته منم برای فرار از سربازی مجبور شدم برم
اول که اجازه ترمیم ندادن رفتم برم برا ازمون لیسانس به پزشکی اماده بشم الان دوباره ترمیم رو اجازه دادن -
عطار
اگر می بینید خوشتون نمیاد از رشته یا چیز دیگه ای می خوایید
بهتره که تصمیم بگیرید
چون به هرحال بحث چند سال ه.
ممکنه اذیت بشید -
Michael Vey
آشیونه، نامه رو از کانابی میکس دانلود کن، عزیزترین، ای خدا، جادو، افسانه هستی رو از هایده گوش کنRamos9248 نشانک شدد
در اولین فرصت گوش میدمم -
-
Ramos9248 بیا بنویسیم رو هستم
ولی میگم دیگ نمیتونم متاسفانه
از بچگی گارد داشتم ب اهنگای قدیمی
دلیلشم صدای تیزشون بود و البته کیفیت پایین خود اهنگ چون قدیمین دیگ.. خراب شده صداشون
واسه همین سردرد میگرفتم و گریه میکردم ک عوضش کنییین
اما بزرگتر ک شدم و ب این سن رسیدم با هایده خیلی اوکی شدم. یکیم هست خیلی معروف نیست اما صداشو دوست دارم خیلی. الههMichael Vey
من کلا از لحاظ آهنگ تو دهه های بیست تا هفتاد هشتاد زندگی میکنم
شهلا سرشار، عماد رام( پیشنهاد میکنم آهنگ فرنگیسشو گوش کن)، احمد آزاد، داریوش رفیعی، حسن شماعی زاده، قمیشی، معین، هایده، مهستی، عهدیه، شکیلا و... رو خیلی دوسشون دارم