هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش ی تهویه درست حسابی میذاشتن
اینهمه بوی فرمالین خفه میکنه ادمو -
پنیرک علاقه مجازی با واقعی فرق داره
من فکر میکردم عاشق برنامه نویسی ام در حالی که یه خط هم کد ننوشته بودم همین ترم پیش یه واحد برنامه نویسی داشتیم که زیاد برام جذاب نبود ولی در حد یه مهارت دوستش داشتم ، این برام تکراریه
من کلا خون میدیدم تمرکزم بهم میریخت اصلا بدرد علوم پزشکی نمیخوردم این در حالی بود که با پستا انگیزشی پزشکی یه حس هدف میگرفتم ! سطحی نباید نگاه کنی وگرنه به همه چی علاقه پیدا میکنی@Pr.Gh.ir
درست میگی. علاقه مجازی. علاقه کاذب.
ولی .. اگرم مسیری رو اشتباه رفتی .. بابتش نباید خودتو سرزنش کنی. تجربس. فرصت تغییر مسیر هم زیاد داری. چون هنوز جوونی و تغییر کردن سادهاس برات.
چون یه جورایی دو طرفس. بالاخره از دور یه چیزی (پزشکی، صنعتی شریف، اون پسره قد بلند جذابه، اون دختر چشم خوشگله) رو میبینی و خوشت میاد بری سمتش. ولی، کامل نمیشناسیش. نمیدونی بری بیشتر باهاش آشنا شی واقعا اونقدرا بهت میخوره یا نه.
تنها راه فهمیدنش اینه که بری بیشتر باهاش آشنا شی. بعد هرچقدر بیشتر آشنا شی، بیشتر جوابت رو میگیری که میخوای بیشتر اون چیزی که از اول جذاب به نظر میومد تو زندگیت باشه یا نه.
حالا فکر و نظری هم در مورد تغییر مسیر داری؟ -
@Pr.Gh.ir
درست میگی. علاقه مجازی. علاقه کاذب.
ولی .. اگرم مسیری رو اشتباه رفتی .. بابتش نباید خودتو سرزنش کنی. تجربس. فرصت تغییر مسیر هم زیاد داری. چون هنوز جوونی و تغییر کردن سادهاس برات.
چون یه جورایی دو طرفس. بالاخره از دور یه چیزی (پزشکی، صنعتی شریف، اون پسره قد بلند جذابه، اون دختر چشم خوشگله) رو میبینی و خوشت میاد بری سمتش. ولی، کامل نمیشناسیش. نمیدونی بری بیشتر باهاش آشنا شی واقعا اونقدرا بهت میخوره یا نه.
تنها راه فهمیدنش اینه که بری بیشتر باهاش آشنا شی. بعد هرچقدر بیشتر آشنا شی، بیشتر جوابت رو میگیری که میخوای بیشتر اون چیزی که از اول جذاب به نظر میومد تو زندگیت باشه یا نه.
حالا فکر و نظری هم در مورد تغییر مسیر داری؟ -
@Pr.Gh.ir
print(chr(103), end="") print(chr(111), end="") print(chr(111), end="") print(chr(100), end="") print(chr(32), end="") print(chr(108), end="") print(chr(117), end="") print(chr(99), end="") print(chr(107), end="") print(chr(0x1F60A), end="")
-
یه کانال هستم الان ۴ تا جزوه فرستاده که یعنی سوالای کنکوره و یه اسکرین شات از تاریخ
بعد زیرش نوشته سوالات فقط در کانال ما هستند و این حرفا.
این ادم فردا بهد کنکور این فایلارو ویرایش میزنه و اسکرین میگیره و میگه دیدید پخش کردم و هزار نفر اسکل میشت میخرنیعنی دانش،اموز مقصر نیستا مشکل از مادر این کانالاست
-
یه کانال هستم الان ۴ تا جزوه فرستاده که یعنی سوالای کنکوره و یه اسکرین شات از تاریخ
بعد زیرش نوشته سوالات فقط در کانال ما هستند و این حرفا.
این ادم فردا بهد کنکور این فایلارو ویرایش میزنه و اسکرین میگیره و میگه دیدید پخش کردم و هزار نفر اسکل میشت میخرنیعنی دانش،اموز مقصر نیستا مشکل از مادر این کانالاست
-
ma.a
ما جنین عمومی توی بلوک بافت بود
جنین تخصصی بلوک آناتومی
ترم اول واقعا پاره شدیم
فکر کن دیر رفتیم دانشگاه ۱۰ فصل جنین هم باید میخوندیم
من تولید مواد دبیرستان رو حذف کرده بودم در این حد نمیفهمیدمش
واقعا نمیدونم جطورب توی یه دو روز ۱۰ فصل خوندم از روی لانگمن -
@Pr.Gh.ir
print(chr(103), end="") print(chr(111), end="") print(chr(111), end="") print(chr(100), end="") print(chr(32), end="") print(chr(108), end="") print(chr(117), end="") print(chr(99), end="") print(chr(107), end="") print(chr(0x1F60A), end="")
-
@Pr.Gh.ir اها
نمی دونستم
-
@Pr.Gh.ir روش درسته عجیبه
-
تو محاسبات مگر اشتباه شده باشه
-
مرسی ایشالا توهم ترکوندی دیگه
-
بچه ها واقعیتش پارسال هیچکسی آرزوی موفقیت نکرد
امسال اومدم پیاماتونو دیدم
حتی نمادین
ولی احساس جدیدی بود
مرسی بچه ها ممنونم
Michael Vey
Ramos9248
Hhh Hh
Blue28Gharibe Gomnam منم گفتم🥺
اما منشنت نکردم خانم خانمااا
ببخشید کلی زدم برای ریاضی و یکی دوتا بچه ها
شما چون تغییر رشته دادی یادم رفت که ریاضی هستی
ببخشید
🩵
ولی حالا امیدوارم به خوبی گذشته باشه و ابمیوه ای کنکور خوشمزه باشهالبته برای ما که اب معدنی و ویفر می دادن و..