هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
باز فردا باید برم خوابگاه
-
کاش میشد خونه بمونم
️
-
سلااااااااااام سلاااااااااااام
من که عددی نیستم
ولی به عنوان کسی که دوسال کنکور رو تجربه کرده و کسی که خیلی دوست داره موفقیتتون رو ببینه و باشماها از شدت شوق گریه کنه....امروز در حالی که برای تو روز مهمی هست، برای خیلی از افراد روز عادی و یکی از روزهای معمولی است. صبح زودتر مثلا ساعت ۶ بیدار باش، آماده شو و یک لباس راحت ترجیحا لباس فرم مدرسه ات را بپوش. اگر دختر هستی، ترجیحا مقنعه بپوش چون وصل کردن کارت به مقنعه راحت تر است.
صبحانه ای معمولی داشته باش. سعی کن سنگین نباشد.
وسایلت را آماده کن، سعی کن چند نفس عمیق بکشی و در برابر استرس زیاد، از خودت محافظت کنی. حسرت روزهای گذشته که شاید تلاش نکرده باشی یا کمتر تلاش کرده باشی را نخور. به خودت قول بده با در نظر گرفتن شرایط، عملکرد واقعی ات را سر جلسه کنکور داشته باشی.
به حوزه که برسی؛ افراد زیادی را می بینی. نگران نباش. خیلی از این ها داوطلب رشته دیگری هستند، بسیاری نیز هدف زندگی شان را در کنکور تعریف نکرده اند، خیلی ها هم برای کنکور فعلا آماده نیستند و ... .
داخل سالن که شدی، از یک نفر مسئول یا مراقب کمک بگیر که صندلی ات را پیدا کنی.
تا شروع کنکور یک فاصله زمانی نه چندان کوتاهی هست. اگر نیاز داری کاری انجام بدهی، سرویس بهداشتی، یا هرچیز دیگر انجامش بده.
سوالات که منتشر شوند احتمالا استرس زیادی را تجربه خواهی کرد. نگران نباش. این استرس کمی بعد از شروع به حل سوالات، کمتر می شود. به شرط اینکه با تمرکز، تمام حواست را به حل سوال بدهی. قبل از شروع به حل سوالات نیز پاسخنامه ات را با دفترچه و مشخصات خودت تطبیق بده.
لطفا زمانت را مدیریت کن. برای حل سوال صبر نکن. به هرچیزی که بلدی، باید پاسخ داده شود و حتی اگر ده سوال هم بلد نبودی، سریع بگذر. سوالات سخت، معمولا برای اکثریت سخت هستند.
با گذشت زمان شاید متوجه شوی که افراد زیادی در حال ترک جلسه هستند. نگران نباش و حواست را روی کار خودت بگذار.
زمانی که مراقبین اعلام کردند که قرار است شناسنامه و مشخصلات را بررسی کنند، از همان لحظه آماده این فرایند باش تا زمان زیادی صرف این کار نکنی.
بعد از تمام شدن کنکور، لطفا برای سالم ماندن روحیه ات و نباختن خودت، پاسخ های احتمالی که افراد به سوالات کنکور میدهند را بررسی نکن. لطفا جواب سوالات را با دوستانت بررسی نکن. لطفا پاسخی که سنجش در سایت بارگذاری میکند را هم دانلود نکن که این کار جز دو برابر کردن استرست اثر دیگری ندارد.
حالا وقت این هست که مدتی استراحت کنی. در این مدت استرس و کلافگی زیادی تجربه میکنی چون منتظر نتیجه هستی. اما باز هم تلاش کن اوضاع را کنترل کنی. درباره رشته یا رشته های مد نظرت، دانشگاه یا دانشگاه های مطلوبت، توانایی های خودت مثل اینکه واقعا این قابلیت را داری که در شهر دیگری زندگی کنی؟ قابلیت زندگی با فلان نوع آب و هوا را داری؟ زندگی در خوابگاه برای آدمی با شخصیت تو مناسب هست؟ فلان رشته با شخصیت و علایقت همخوانی دارد؟ و ... فکر کن.
در آخر تو حق داری که بابت کنکور و نتیجه آن استرس داشته باشی اما مهم است بدانی تا زمانی که نتیجه ای را دریافت نکرده ای، به خصوص قبل از کنکور، آنقدر مضطرب نشوی که این نگرانی عملکردت را تحت تاثیر قرار دهد. فرصت بده. اگر نتیجه ای را که باب میلت نبود دریافت کردی، آن وقت به اینکه چکار باید انجام بدهی هم فکر می کنی اما الان صرفا به بهترین عملکرد خودت در جلسه کنکور فکر کن. امیدوارم همه شما، بهترین نتیجه را که درخور تلاشتان بوده دریافت کنید.
باحترام دوست دار شما سارا
هویججج
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:منشنتون رو دیدم بچه ها... خیلی ممنونم ازتون و بدونید که خیلی برام ارزشمنده
-
سلام :))
امیدوارم همگی خوب باشید.بعد از گذشتن مدتی از عدم حضور من، تصمیم گرفتم امشب، سری به اینجا بزنم :))
چراکه ادب و معرفت حکم میکنه که همونطور که عزیزانی بودند که برای من و ما در روزهای منتهی به کنکور آرزوی موفقیت کردند، من هم به نوبه خودم این آرزو رو برای همه بچههایی که قصد شکست کنکور رو دارند بکنم.
امیدوارم همه شما، در کنکور ۲ یا ۳ روز دیگه، بهترینِ خودتون باشید و اونچه که براش مدتها تلاش کردید رو به دست بیارید
M.Shajarian
mr.vinyzo
Narges_
_ Reza _
دُژَم
Aqua
Ramos9248
ari_14
Anzw 18
Nasrinsani
اینها، بچههایی بودن که من حضور ذهن داشتم یا الان دیدم و یادآوری شد. اگر عزیزی رو فراموش کردم، من رو ببخشید.
آرزوی توفیق برای همگی دارم
@دوازدهمسال نو رو هم به همتون تبریک میگم.
ان شاء الله سال خیلی خوب، همراه با آرامش و موفقیت و عافیت در پیش داشته باشیددوباره سرزدن به اینجا و یادآوری خاطرات زیبایی که با دوستان اینجا داشتم، حقیقتا باعث خوشحالیه :))
-
هویججج
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:منشنتون رو دیدم بچه ها... خیلی ممنونم ازتون و بدونید که خیلی برام ارزشمنده
-
دوست دارم بدونم اینا خودشون میرن کلی میخونن و یهو اینقدر کارشون درسته
یا نه از اول بدون خوندن اینقدر بلدن
اگه اینجوری باشه واقعا یه ذهن مهندسی دارن برا خودشون
هیچ وقت فکر نکنم واقعیت رو بفهمم
ولی همیشه بخاطر این چیزا اعتماد به نفسم رو پایین آوردم
دوست داشتم بدون تمرین ریاضی ریاضیم در حد خیلی آدما باشه
ولی بدون تمرین به پای اونا نمیرسیدم
حالا یسریا واقعا هوش ریاضیشونو دارن یچیزی رو برای اولین بار میبینن خلاقانه حلش میکنن ولی خب ما هم اینطوری آفریده شدیم ما از این نعمتا نداریم خنگیم اصلا ، ولی کاش میفهمیدم این آدما باهوشن یا در خفا تلاش میکنن ...
بگذریمPr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی کاش میفهمیدم این آدما باهوشن یا در خفا تلاش میکنن ...
من از نزدیک دیدم
دوستم المپیاد ریاضی مدال داره
اینا ذاتا نسبت به ریاضی عجوبه ان
ایده های جدید میدن
ولی این ذهن نیاز به تغذیه داره
برای همین علاوه بر استعداد مادرزادی شون واقعاااااا تلاش میکنن
درس میخونن
تمرین حل میکنن و...
هوش و استعداد بدون تلاش کافی نیست
تلاش بدون هوش هم کافی نیست
ایتا دوتا مکمل همدیگه ان -
Pr.Gh.ir در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی کاش میفهمیدم این آدما باهوشن یا در خفا تلاش میکنن ...
من از نزدیک دیدم
دوستم المپیاد ریاضی مدال داره
اینا ذاتا نسبت به ریاضی عجوبه ان
ایده های جدید میدن
ولی این ذهن نیاز به تغذیه داره
برای همین علاوه بر استعداد مادرزادی شون واقعاااااا تلاش میکنن
درس میخونن
تمرین حل میکنن و...
هوش و استعداد بدون تلاش کافی نیست
تلاش بدون هوش هم کافی نیست
ایتا دوتا مکمل همدیگه ان -
______ گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود
اشکال ما آدما اینه که هیچوقت نمیتونیم از زاویه دید درست به یه مسئله نگاه کنیم
امیدوارم همون بالاسری خودش حواسش به این موضوع باشه و راهنمای ما باشه و لحظه ای ما رو به حال خودمون نذاره