هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@د-ژ-م اسماتون خیلی قشنگه
اسامی کُردی...بابونــــه
ممنونم -
ولی بچه ها اسم اکانتتونو عوض میکنید
تو بیو اسم قبلی اکانتتونو بنویسید -
خدایا
نمیشه یه ذره بیشتر مراقب پدر مادر باشی
اونا خیلی جوون نیستن هنوز؟
این همه بیماری و مشکل؟ -
آلنی لبخند زنان به خود میگفت:
... من، مرغ خانگی، دارِ قالی، دیرک چادر نیستم تا دشمن نداشته باشم. من رذل و موذی و حیلهگر نیستم تا دشمن نداشته باشم. اگر بیدشمن بمانم، تنها دلیلش این است که هدفم را از یاد بردهام؛ چراکه هیچ هدف بزرگی وجود ندارد که دشمنان حقیری نداشته باشد...+نادر.ا :))
-
-
الان درصد گرفتم و اصلا نمیتونم جلوی گریمو بگیرم.
زیست :۵۰
فیزیک :۵۵
شیمی :۳۵
ریاضی :۲۸
زمین :۵۷
نمیدونم چمه.
می دونما خوبه ولی خب انتظاراتم بالاتر بود.
Michael Vey
Blue28
هویججج
بچه ها ببخشید فقط می خواهم بدونم نزدیک درصدهای شما هست یا نه؟@Estelle در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الان درصد گرفتم و اصلا نمیتونم جلوی گریمو بگیرم.
زیست :۵۰
فیزیک :۵۵
شیمی :۳۵
ریاضی :۲۸
زمین :۵۷
نمیدونم چمه.
می دونما خوبه ولی خب انتظاراتم بالاتر بود.
Michael Vey
Blue28
هویججج
بچه ها ببخشید فقط می خواهم بدونم نزدیک درصدهای شما هست یا نه؟ببین بستگی به سطح آزمون داره من نمیدونم سطح آزمون چطور بوده
ولی یادمه درصدای اردیبهشتم اومدنی لیترالی افسرده بودم و همچیم ۵۰ درصد بود، برگام ریخته بود
بنظرم درصدات درصدای بدی نیست، خوب هم هست گریه نکن🥲️
و مهم تر از همه نهاییاته
من تراز نهاییم تراز کلمو کشید بالا -
آلنی لبخند زنان به خود میگفت:
... من، مرغ خانگی، دارِ قالی، دیرک چادر نیستم تا دشمن نداشته باشم. من رذل و موذی و حیلهگر نیستم تا دشمن نداشته باشم. اگر بیدشمن بمانم، تنها دلیلش این است که هدفم را از یاد بردهام؛ چراکه هیچ هدف بزرگی وجود ندارد که دشمنان حقیری نداشته باشد...+نادر.ا :))
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیشب ناراحت بودم
عصبانی بودم
خشمگین بودم
همه حس های بد رو با هم داشتم
خونواده هنوز نمیدونست تراز اومده
بهم میگفتن چرا انقد بی رنگی رنگت پریده=)
داشتم فکر میکردم تموم شه همچی ای کاش بمیرم
یهو خواهرم اومد گفت تو نمیدونی و هیچ وقت نمیفهمی من چقد دوستت دارم و چقد دعا کردم تا خدا تو رو بهم داد=))))دیشب کلی جلوی خودمو گرفتم که کفر نگم.
حس کردم خدا نمیبینتم
تلاشمو نمیبینه.
حس کردم زده زیر قولاش
حس کردم اینکه میگه هرکس اندازه تلاشش نتیجه میگیره همش الکیه
حس کردم اختیار انسان با قضا و قدر سازگار نیست=)با این حال شب آرزو کردم بمیرم و صبح پانشم=)
دعام برآورده شد و صبح من ناامید دیروز مُرده بود=)
ت.داز ۳۱/خرداد/۱۴۰۳
برایِ ۳۱/خرداد/۱۴۰۴وای اینجا خیلی حالوم خراب بود
-
ولی خب اسم رشتشون دقیقا اون چیزی که می شند نیست
اونا ویژگی ها شون بیشتر می خوند و فرایند تولید وو.. اینا بچه ها گرایش شیمی دارو می تونند انجام بدن سنتز ها و.. البته اونا هم می تونند اما ورودشون به کارخونه ها داروسازی سخت تر تا بچه ها شیمی و..
چون کمتر اونا آزمایشگاه و فرایند تولید و.. اینا کار می کنند.و واقعا همون دکتر داروسازی که بدونند هر دواری چه خوصصااتی داره و..
البته این درحد اطلاعاتی که من شنیدم