هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به شدت پر مدعا...
-
دوستم بعد از یک ترم توی علوم پزشکی بودن از همه چیز زده شده
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهش بگو سال اول مخصوصا ترم اول خیلیییی مباحث تئوری و ناجذابه. درسایی میخونیم که اصلن لازم نمیشه و خیلی هم سنگینه
ترم دوم کارآموزی داره، تا حالا رفته بیمارستان ببینه واقعن علاقه نداره یا مسئله چیز دیگهایه؟ -
این پست پاک شده!
پرستو بابایی نقل قول نزن
-
چرا همتون دنبال لفظ دکترین؟
کاری کنین بهتون بگن آدم اگه دکترم بودین چ بهتر -
پرستو بابایی
نه محیطش عالیه
شهر کوچیک نیس دانشگاش محشره
علوم پزشکی ارومیه
ولی خیلی دلسرد شده میترسم پشیمون بشه نگرانشم@د-ژ-م
نه محیط دانشگاه منظورم نبود
محیط بیمارستان و اتاق عمل رو میگم -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این باعث میشه طرف فرق اینکه مثلا تخصص گرفته یا صفر کیلومتره رو حس نکنه
مثلاً تیکه نبود
همین دو دقیقه پیش به من گفتید آقای حاتمیپرستو بابایی
ای بابا. بد شد که
نه. با خودم بودم بیشتر
#البته_منم_نگم_فرقی_نمیکنه -
-
واقعن نمیدونم برای یه واحد انگل چرا باید ۱۰۰ صفحه تکیاخته شناسی پزشکی رو میانترم بدم
-
وای من خیلی استقلالی بودم تا چند سال پیش ولی مسئله اینه که تا این اواخر اصلا دیگه بازیا رو نگاه نمی کردم
ببین دیگه آخرین باری که من بازیا رو می دیدم وقتی بود که ووریا هم بازی می کرد هنوز(البته که حتی نمی دونم چند ساله که رفته!) به خاطر همون حس می کنم حتی نمی تونم هم بگم استقلالیم ولی واقعیت آره هنوز آیناز استقلالیِ درونم زندهس و دوستشم دارم چون برام خاطرات خیلی خوبی رو یادم میاره....
ببین نمی خوام پیچیدهش کنم ولی منو استقلالی ای در نظر بگیر که استقلالیه ولی مثل قبب دیگه پیگیر نیست و از یه طرفم تراختورو دوست داره هرچندددد نمی دونم امکانش هست یا نه ولی خب اینجوریم دیگه
توضیح زیاد دادم و حس می کنم واقعا لازم و مهم نبود:]]]]]]نهایی رو قوی شروع کن که امیدوارم اون حتی از انتظارت هم بهتر بشه
-
Reza-H بله درسته حرفتون...
خواستم بگم خانم مرادی هم اگه تحصیلات عالیه رو طی کنن و به مقطع دکترا برسن دکتر صداشون میکنن احتمالاًبابونــــه
بله. شاید. من جزئیات هوشبری رو دقیق نمیدونم. ولی در کل منظورم این بود خیلی استفاده این کلمه توی علوم پزشکی مرز مشخص نداره -
پرستو بابایی
ای بابا. بد شد که
نه. با خودم بودم بیشتر
#البته_منم_نگم_فرقی_نمیکنهReza-H
نه دیگه درست نمیشه گفتید
جدای از شوخی همینه واقعا درست میگید -
بابونــــه شما تهرانی؟ مشهد اومدی تا حالا؟ چقدر شبیه مشهده؟ 🦦
-
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بهش بگو سال اول مخصوصا ترم اول خیلیییی مباحث تئوری و ناجذابه. درسایی میخونیم که اصلن لازم نمیشه و خیلی هم سنگینه
ترم دوم کارآموزی داره، تا حالا رفته بیمارستان ببینه واقعن علاقه نداره یا مسئله چیز دیگهایه؟Maaah
آره رفته بیمارستان
بیشتر بخاطر اینه احتمالن این ترم مشروط میشه ولی بخاطر کم کاری خودش نیست و بیشتر عقب میوفته میگه درگیری ذهنی رو نمیتونم تحمل کنم -
@د-ژ-م
نه محیط دانشگاه منظورم نبود
محیط بیمارستان و اتاق عمل رو میگمپرستو بابایی
اره اره رفته
میگه مناسب روحیاتم نیس -
Maaah
از انگل و میکروب سخت تر خودشونه
بعد از اون فارمااا -
بابونــــه شما تهرانی؟ مشهد اومدی تا حالا؟ چقدر شبیه مشهده؟ 🦦
Maaah سلام
برای اینکه بدونم مشهد چطوره باید حداقل یه بازه چند هفته ای در مشهد سکونت داشته باشم
اومدم اما خب چند روز بیشتر نبوده...
تفاوت چندانی ندارن بنظرم... -
بابونــــه
بله. شاید. من جزئیات هوشبری رو دقیق نمیدونم. ولی در کل منظورم این بود خیلی استفاده این کلمه توی علوم پزشکی مرز مشخص ندارهReza-H بله متوجه شدم منظورتون رو
-
نمیدونم چیکار کنم
بگم انصراف بده پشیمونیش رو ببینم دیوانه میشم
بگم انصراف نده میگه روحم میمیره اینجا