هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Pr.Gh.ir تو کل فصل پرچم آذربایجان میبردن بعد پسر آقای پزشکیان برا توجیه این رفتار میگه ورزشگاه جای تخلیهی هیجان هوادارانه
-
-
Pr.Gh.ir نه صرفا بستگی داره البته چه درسی رو بیوفتی و کی بیوفتی و اینکه ارائه بشه یا نه
اما من از بچه های ورودی خودمون بودن که افتادن هم نیاز کردن وتونستن واحد اضافه بردارن الانم فارغ التحصیل میشن
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شد -
Pr.Gh.ir نه صرفا بستگی داره البته چه درسی رو بیوفتی و کی بیوفتی و اینکه ارائه بشه یا نه
اما من از بچه های ورودی خودمون بودن که افتادن هم نیاز کردن وتونستن واحد اضافه بردارن الانم فارغ التحصیل میشن
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شد -
Ramos9248
خب ، ولی
یچیزی رو بدون
قوم ترک رو با کسایی که برای تراکتور میان ورزشگاه یکی نکن
مردمش مثل این ورزشگاهیا نیستن
واقعا مسئول بودم اینو بگم -
Pr.Gh.ir تو کل فصل پرچم آذربایجان میبردن بعد پسر آقای پزشکیان برا توجیه این رفتار میگه ورزشگاه جای تخلیهی هیجان هوادارانه
-
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شدjahad.20
مثلا الان موازنه رو این ترم رو اگه ما بیفتیم
تا ترم چهار ارائه نمیشه داخل تابستون هم نمیشه برداشت
این میشه عقب افتادن
ولی یکی ریاضی دو میفته همون تابستون پاسش میکنه
کلا درسا پایه رو اگه بیفتی گویا میتونی راحتتر جبران کنی ولی درس تخصصی نه عقب میفتی -
jahad.20
مثلا الان موازنه رو این ترم رو اگه ما بیفتیم
تا ترم چهار ارائه نمیشه داخل تابستون هم نمیشه برداشت
این میشه عقب افتادن
ولی یکی ریاضی دو میفته همون تابستون پاسش میکنه
کلا درسا پایه رو اگه بیفتی گویا میتونی راحتتر جبران کنی ولی درس تخصصی نه عقب میفتی -
یادش بخیر یه زمانی اونایی که خیلی دور بودن اسامی شونو میگرفتم مینوشتم مینداختم توضریح
خیلی دوست دارم الان بگم اینجا هرکی دلش هوایی شد یه جمله بنویسه فردا میخونم تو حرم:))
اما میترسم نشه....
نبینم جمله هارو
یا حتی نطلبن (: -
خب..
بچه ها دارن برمیگردن...
امروز چیکار کردم؟
یه کم تمرین خطاطی کردم
وویس جلسه ۳رو کامل کردم
یه جلسه آزمایشگاه خوندم
همزمان با خوردن ناهار کلاس آنلاینمو رفتم و یادداشت برداری کردم و سوالم جواب دادم(فعال بودم...)
اتاق رو جا رو زدم و موگیری کردم
عصرم گریه هامو کردم...
و چقد به این خلوته نیاز داشتم...
اگه بچه ها بودن نمیتونستم هیچ کاری کنم...
شاید بهتره که سعی کنم با سالن مطالعه ارتباط بگیرم تا از این فضا کنده بشم...