هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah
ترم یک کلا حس و حال متفاوتی داره
مخصوصا برا اونایی که کار عملی دارن
اما آره
کم کم تکراری میشه همه چی
و شایداینکه هدف درستی هم نباشه خسته کننده ترش کنه...
ولی ترم یک کلا متفاوته حال و هواش
برا ما هم خاص بود
هرچند من روزای اول اینقد ترسیده بودم حس میکردم از پس درسام برنمیام(اعتماد به نفس صفر
)
کم کم به جایی رسیدم که امتحانِ صبح امتحانیم دادم
️
خداشاهده صبح امتحانننن
یادمه به خاطر چه مسئلهی مضخرفی ذهنم درگیر بود
و این درگیری اینقد زیاد بود که به خودگویی رسیده بودم(یادم میفته برا چی اینقد حالن بد بود،اعصابم خورد میشه
)
یه جزوه بود۳۵صفحه
اینقد بد و زیاد بود که اون شب همونم تموم نکردم
فردا صبح کلاسمو پیچوندم خلاصهی یکی از بچه ها رو گرفتم و ۲ساعت خوندم رفتم امتحان دادم(به جز اون جزوه چندتای دیگه ام بود)
و پاس شدم
البته با ۱۱وخوردی
ولی امتحانش خیلیییی سخت بود
بالاترین نمره مون۱۴وخوردی شده بودزهرا بنده خدا 2 بازم خیلی خوب شده نمرهتون
-
Maaah ومایی که اولین بار همه چی رو روی مریض امتحان کردیم چون ترم یک مون مجازی بود و پراتیک نمیرفتیم
خدا شاهده من خودم لارنگوسکوپی رو کلا یه بار اونم ناموفق روی مولاژ رفتم و بعدش اولین بار روی یه مریض نود ساله بهم دادن و من اینطوری بودم که نمیتونمممم میگفتن برو تونستی باید شیرینی بدیjahad.20 یعنی هیچکس نیومد کمکتون؟
ما استادمون کنارمون بود، میخواستیم پانسمان عوض کنیم پنسو میگرفت، میگفت بالاشو تو بگیر با هم بتادین بزنیمیا میخواستیم چسب پانسمان بزنیم میگفت یه ورشو تو بگیر یه ورشو من
-
Anzw 18 ممنون آیناز لطف میکنی
.
-
اییییی.
هوفففف خیلی درد می کنه. -
jahad.20 یعنی هیچکس نیومد کمکتون؟
ما استادمون کنارمون بود، میخواستیم پانسمان عوض کنیم پنسو میگرفت، میگفت بالاشو تو بگیر با هم بتادین بزنیمیا میخواستیم چسب پانسمان بزنیم میگفت یه ورشو تو بگیر یه ورشو من
-
Maaah لارنگوسکوپی جوری نیست که بتونن کمکم کنن🥲
تنهایی باید انجام بدی اگه اپی گلوت و دیدی و لوله رو گذاشتی تو نای که درسته اگه نه باید بیای بیرون بدی یکی دیگه انجام بده
jahad.20 مثل انجیتیوپه؟
-
واقعا اگر ارتباط ما با جهان اطرافمون به مدت ۱ هفته قطع بشه و بریم تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی کنیم
و فقط با خودمون باشیم اتفاق خاصی میوفته؟
نیاز دارم به این کار
نیاز دارم به با خودم تنها بودن
این بار من باید یه فرش تو مغزم پهن کنم هر چی میخوامو بفرستم زیرش قایم بشه
بعد کنکور زمانیه که درشون میارم.
بعد کنکور. -
Maaah یخورده از ان جی سخت تر و تهاجمی تره
چون مری واضحه و اصلا ان جی رو از بینی رد میکنی میره داخل مری ولی انتوباسیون باید با لارنگوسکوپ اپی گلوت و بگیری بالا حنجره شو ببینی و داخل نای بذاری لوله رو
و به خاطر موقعیت اناتومی حنجره اپی گلوت و نای کار سخت تر میشه و تو بعضی افراد ممکنه اصلا اپی گلوت قابل رویت نباشه -
واقعا اگر ارتباط ما با جهان اطرافمون به مدت ۱ هفته قطع بشه و بریم تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی کنیم
نیاز دارم به این کار
این بار من باید یه فرش تو مغزم پهن کنم هر چی میخوامو بفرستم زیرش قایم بشه
بعد کنکور زمانیه که درشون میارم.
بعد کنکور.Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نیاز دارم به این کار
این بار من باید یه فرش تو مغزم پهن کنم هر چی میخوامو بفرستم زیرش قایم بشهمنم همینطور=.))
-
ثبتنام نمایشگاه کتاب احیانا نباید از طریق سایت باشه؟
یه ادمینی گقگفت باید به حساب من بزنی
ادمین گروه دانشگاهه ولی نمیدونم ادمین رسمیه یا نه
میشه بگین شما قبلا گطپری ثبت نام کردین -
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نیاز دارم به این کار
این بار من باید یه فرش تو مغزم پهن کنم هر چی میخوامو بفرستم زیرش قایم بشهمنم همینطور=.))
-
میشه بگین شما قبلا گطپری ثبت نام کردین -
میشه بگین شما قبلا گطپری ثبت نام کردیناگر قبلا ثبت نام نکردی با شماره همراهی که به اسم خودته ثبت نام کن
بعد که وارد سایت شدی از آیکون سمت راست یه قسمتی به نام یارانه اعتباری داره میری و دریافت رو میزنی اطلاعات دانشجویی از جمله کد ملی شماره دانشجویی رشته و دانشگاه و انتخاب میکنی ثبت میکنی و بهت تعلق میگیره بعد از تو سایت کتاب هایی که میخوای انتخاب میکنی در مرحله ی اخر قبل از رفتن به صفحه پرداخت تخفیف رو برات محاسبه میکنه
تا سقف یک ملیون تومن خرید پونصد هزار تومن تخفیف داره