هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Yuqi میانگین درصد ریاضی تجربی تو کنکور 1.1 درصده ...همه لاف میزنن پسر
کنتور که نمیندازه
-
@Yuqi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلیا بالان
اگه خیلیا بالا میبودن که الان همه دکتر بودن ...
-
با قطعیت حرف زد کنکور و درسه
قطعیت داره با یکم حالا پس و پیش ...بلاخره من همون روز کنکور اردیبهشتم فهمیدم باید یه سال بمونم (قطعیت داشت)
-
قطعیت داره با یکم حالا پس و پیش ...بلاخره من همون روز کنکور اردیبهشتم فهمیدم باید یه سال بمونم (قطعیت داشت)
-
-
@Yuqi نه پارسال عزیزم
-
@Yuqi
هنوز چیزی معلوم نیست
-
@Yuqi همچنین تو ...غصه هم نخور از این دوران لذت ببر ....
-
همه چیز اون جوری که باید و به صلاحتونه رو خدا خودش میچینه نگران نباشید(:
-
mr.vinyzo اصلا امیدی به خودم ندارم . تلاش میکنم در صورتی که میدونم فایده ای نداره . چطور لذت ببرم.......
@Yuqi امیدت به خدا باشه ...هر تلاشی هم نتیجه بخشه اندازه خودش هر چی نتیجه بهتری میخوای تلاش بیشتری هم میطلبه ...
لذت اونجاییه که وقتی یه تست سخت میزنی تستسترونت ترشح بشه و هی بری سراغ بعدی و بعدی و بعدی ...
-
میان ترم ارائه ارائه ارائه
وای همش داره میافته اون آخر باز -
یه هفته تقریبا فرجه میمونه
این همه رو چطوری جمع کنم.. -
mr.vinyzo راستی نظری یا توصیه ای داری بهم بکنی برای امتحان نهاییا؟ مثلا چیکار کنم بهتر نتیجه بده برام ؟اونقدری که میگن ترسناکه ؟
@Yuqi نهاییا از کنکور خیلی سبک تره به نظر من استرس نداشته باش ...والا برای من نهاییا از امتحانات داخلی راحت تر بودن...
-
@Yuqi نهاییا از کنکور خیلی سبک تره به نظر من استرس نداشته باش ...والا برای من نهاییا از امتحانات داخلی راحت تر بودن...
-
mr.vinyzo که اینطور . کار خاصی که نمیخواد براش بکنم ؟ تصحیح کردن چطوره اوکیه یا نه؟ تو همون نمره هایی که فکر میکردی بگیری رو گرفتی؟
کار خاصی که نمیخواد براش بکنم ؟
چرا اتفاقا کار زیادی میخواد و خب خیلی باید روی تشریحی نویسیت کار کنی و خوب بخونی بلاخره 60 درصده
تو همون نمره هایی که فکر میکردی بگیری رو گرفتی؟
اره حدودی ولی خب...یکم این غیر قابل پیشبینی تره