هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 ساعت راه افتادنتون رو میدونی؟
شاید دیدمت مریم خانمبابونــــه گفتن ۷ونیم
حژصنجژپصحدس -
وای مریم وای مریم وای مریم
دانشکاه ما هم 5 شنبه میبرد
من جا موندم از ثبت نام
یعنی میتونستیم همدیگه رو ببینیم؟
Blue28هویججج وای سارااساسحدبجقپزجپ
-
Reza-H
درسته
یکمی سرچ کردم...
تستوسترون و دوپامین هر دو نقش مهمی در رفتار و احساسات دارند، اما تأثیرات آنها متفاوت است. بیایید به تفکیک به این موضوع بپردازیم:▎تستوسترون و احساسات
• تستوسترون: این هورمون بیشتر به رفتارهای جنسی، رقابتی و اجتماعی مرتبط است. در موشها، تزریق تستوسترون میتواند باعث افزایش رفتارهای خاصی شود، مانند جستجوی جفت یا نشان دادن رفتارهای سلطهطلبانه.
• لذت: در مورد تستوسترون، احساس "لذت" ممکن است به معنای افزایش انگیزه برای انجام فعالیتهای خاص باشد، اما این لذت به طور مستقیم شبیه به احساس لذت ناشی از دوپامین نیست.
▎دوپامین و احساسات
• دوپامین: این ماده شیمیایی بیشتر به عنوان "هورمون پاداش" شناخته میشود و نقش مهمی در احساس خوشحالی و لذت دارد. وقتی دوپامین آزاد میشود، احساس خوشحالی و رضایت بیشتری داریم.
▎آیا تستوسترون لذت را ایجاد میکند؟
• تستوسترون میتواند به نوعی احساس "انگیزه" و "تمایل" را ایجاد کند، اما لذت و شادی به طور مستقیم مرتبط با دوپامین هستند. بنابراین، احساساتی که ناشی از تستوسترون هستند ممکن است بیشتر به افزایش انگیزه و رفتارهای خاص مربوط باشند تا احساس لذت خالص.
▎درباره امتحان
• اگر شما امتحان خود را خوب بدهید، ممکن است احساس رضایت و شادی کنید که این احساسات به دلیل آزاد شدن دوپامین در مغز شما است. موفقیت در امتحان میتواند منجر به افزایش اعتماد به نفس و احساس خوشحالی شود.
خیلی خیلی خیلی جالب شد
-
-
بابونــــه گفتن ۷ونیم
حژصنجژپصحدسBlue28
پس ۱۰ میرسی
شاید پنجشنبه حوالی همین ساعت من هم برای خرید کتاب برم. -
لعنت به هم اتاقی ها مزخرفم
دختریکه پرو
میگه من حق دارم با گوشی بلند بلند حرف بزنم تو حق نداری اینجا درس بخونی جای درس خوندن تو اتاق نیست.جای چرت و پرت گفتن شما هست جای درس خوندن نیست!؟؟!
یک مشت ادم بی کار علاف
-
متنفرم از همتون
متنفرم
متنفر -
برم درس بخونم
اینجا نمیشه خونددددد -
هعی :))
-
استاد احمدی معلم ریاضیم توی وزارت نیرو مهندس برقه
تو بخش توزیع توانیره
میگه برق تهران تا هفته پیش نمیرفت
الانم میره بخاطر شکایت نماینده شهرای دیگست
اونم حداکثر دو ساعت میره
حالا چیکار میکنن
هیچی فشار شبکه رو میندازن رو شهرای اطراف مثل کرج و قم :///
برق اینجاها خیلی بیشتر میره
حالا تابستون حداقل چهار ساعت میره
اراکی نشدیم
میگه برق اراک بخاطر تاسیسات هسته ای نمیره -
ماها بعد ۲۰ واقعا بزرگ میشیم
و هر سال اونقدر ی چیزاییو بهت یاد میده
که در نهایت وقتی از بالا نگاه میکنی به خودت و زندگی میفهمی چقد عوض شدی
میتونی برای خودت از کلمه « بالغ» استفاده کنی
چیزی که سال پیش تا مدت ها عذابم داد
دوباره تکرار شد
ولی حس میکنم حتی در اندازه ای نیست که بخواد دلگیرم کنه -
لعنت به هم اتاقی ها مزخرفم
دختریکه پرو
میگه من حق دارم با گوشی بلند بلند حرف بزنم تو حق نداری اینجا درس بخونی جای درس خوندن تو اتاق نیست.جای چرت و پرت گفتن شما هست جای درس خوندن نیست!؟؟!
یک مشت ادم بی کار علاف
jahad_121
مگه سالن مطالعه ندارین؟ -
jahad.20
اوو مرسی ازت بابت توضیح
ترم ۲ عم فعلا در حد پراتیک و مولاژ و فیلمپرستو بابایی خیلی نگران نباااااش انقدر انتوبه کنی خودت خسته شی
پس اتاق عمل هنوز نرفتید نه؟