هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
._.Zahra.K
من میگم تابستون میخوای ببینی بیشتر فیلم ببین تا این سریال از سرت بپره معتاد میشیGharibe Gomnam
آره آره فیلم بهتره
سریال مخصوصا اگه خوب باشه همش ذهنم درگیره و میخوام قسمت بعدیو ببینم🥲 -
ضمیر ناخودآگاه و بخش ناهشیار ذهن میتوانند به طور قابل توجهی بر احساسات و واکنشهای شما تأثیر بگذارند، از جمله استرس و اضطراب. بسیاری از احساسات و تجربیات ما به طور ناخودآگاه ذخیره میشوند و ممکن است بدون اینکه به طور آگاهانه به آنها فکر کنید، بر رفتار و احساسات شما تأثیر بگذارند.
برای مثال، اگر شما تجربهای منفی یا آسیبزا داشتهاید که هنوز به طور کامل پردازش نشده است، ممکن است این تجربه در ضمیر ناخودآگاه شما باقی بماند و در موقعیتهای مشابه یا حتی در شرایط غیرمرتبط باعث ایجاد احساس اضطراب یا استرس شود. این واکنشها میتوانند به صورت فیزیکی (مانند تپش قلب، تعریق) یا عاطفی (احساس ترس یا نگرانی) بروز کنند.
-
️
-
Gharibe Gomnam
آره آره فیلم بهتره
سریال مخصوصا اگه خوب باشه همش ذهنم درگیره و میخوام قسمت بعدیو ببینم🥲._.Zahra.K
دقیقا
میفهمم چی میگی
فرضا یه سریالی ساختن مثل لوسیفر بعد همکلاسیام درحال پخش میدیدن منم میدونستم امریکا اینجوریه که پنجاه تا فصل میسازه منتظر موندم تموم شه
بعد دیدمش ولی خوشم نیومد
بنظرم کره تو سریال خوبه ژاپن انیمه و امریکال فیلم
البته استثنا هست
مثل اخرین بازمانده از ما یا ویچر بد نبود یا چندتا دیگه
اما خیلی فصل میسازن اذیت کننده است -
ضمیر ناخودآگاه و بخش ناهشیار ذهن میتوانند به طور قابل توجهی بر احساسات و واکنشهای شما تأثیر بگذارند، از جمله استرس و اضطراب. بسیاری از احساسات و تجربیات ما به طور ناخودآگاه ذخیره میشوند و ممکن است بدون اینکه به طور آگاهانه به آنها فکر کنید، بر رفتار و احساسات شما تأثیر بگذارند.
برای مثال، اگر شما تجربهای منفی یا آسیبزا داشتهاید که هنوز به طور کامل پردازش نشده است، ممکن است این تجربه در ضمیر ناخودآگاه شما باقی بماند و در موقعیتهای مشابه یا حتی در شرایط غیرمرتبط باعث ایجاد احساس اضطراب یا استرس شود. این واکنشها میتوانند به صورت فیزیکی (مانند تپش قلب، تعریق) یا عاطفی (احساس ترس یا نگرانی) بروز کنند.
بابونــــه
دقیقا
منم چندتا مشکل حل نشده دارم
هر چیزی هر احساسی و هر حرفی که منو تو اون موقعیت قرار بده باعث تپش قلب تنگی نفس استرس اضطراب و عدم توانایی غذا خوردن میشه -
jahad.20
کاروتید شاهرگ دسته؟
یا گردن؟
من یه بار شنیده بودم ممکنه دست نبض نداشته باشه گردن داشته باشعGharibe Gomnam آره شریان کاروتید تو گردن
انگار آخرین نبضیه که اگه احساس نشه یعنی مریض قلبش نمیزنه
به اصطلاح میگیم اگر نبض رادیال(دست) روحس کردید که پر هم میزد فشار حداقل ۸
اگر نبض کاروتید فکر میکنم حداقل فشار ۶
اگر اشتباه نکنم البته -
بابونــــه
دقیقا
منم چندتا مشکل حل نشده دارم
هر چیزی هر احساسی و هر حرفی که منو تو اون موقعیت قرار بده باعث تپش قلب تنگی نفس استرس اضطراب و عدم توانایی غذا خوردن میشهGharibe Gomnam فکر می کنی برای اینکه دیگه اضطراب و استرس سراغت نیاد باید چیکار کنی؟!
من شنیدم نوشتن مشکلات روی برگه خیلی کمک کننده هست اما انجامش ندادم...
یا پذیرفتن و کنار اومدن باهاش... -
Gharibe Gomnam آره شریان کاروتید تو گردن
انگار آخرین نبضیه که اگه احساس نشه یعنی مریض قلبش نمیزنه
به اصطلاح میگیم اگر نبض رادیال(دست) روحس کردید که پر هم میزد فشار حداقل ۸
اگر نبض کاروتید فکر میکنم حداقل فشار ۶
اگر اشتباه نکنم البتهjahad.20
البته اینا دیگه خیلی تخصصی بود
من درحد کمک های اولیه و امداد بلدم
اما برای دوبار تنفس نمیدونمچرا بالا اومدن قفسه سینه طرف رو نمیبینم
ما رو مانکن انجام میدادیم
من تنفس میدادم ریهاش بالا نمیومد -
بچهها جون اگه یکیو تو تلگرام بلاک کنی، ایدی هم نداشته باشی، میتونه بازم بهت دسترسی داشته باشه؟ مثلا با یه اکانت دیگه
-
مثلا بخوام یه دلخوشی کوچیک بگم ..موی فر
کاش همیشه فر بودن موهام(= -
jahad.20
البته اینا دیگه خیلی تخصصی بود
من درحد کمک های اولیه و امداد بلدم
اما برای دوبار تنفس نمیدونمچرا بالا اومدن قفسه سینه طرف رو نمیبینم
ما رو مانکن انجام میدادیم
من تنفس میدادم ریهاش بالا نمیومدGharibe Gomnam تنفس دهان به دهان؟
چون راه هوایی پیشرفته نداره ممکنه بیشتر حجم هوا بره داخل معده
اما احتمال اینکه چشم هم عادت نداشته باشه هست
یا شایدم چون مولاژ بوده -
Gharibe Gomnam فکر می کنی برای اینکه دیگه اضطراب و استرس سراغت نیاد باید چیکار کنی؟!
یا پذیرفتن و کنار اومدن باهاش...بابونــــه البته دوست من از پرنده و گربه و هر حیوونی که ببینه میترسه، خیلی شدید هم می ترسه
ممکنه از نظر بقیه احمقانه باشه این ترس، اما خب فوبیاست و میترسه
به نظرم با نوشتن روی کاغذ این مشکل حل نمیشه
پذیرفتن هم که نمیشه -
Gharibe Gomnam فکر می کنی برای اینکه دیگه اضطراب و استرس سراغت نیاد باید چیکار کنی؟!
یا پذیرفتن و کنار اومدن باهاش...بابونــــه
هرکاار که فکرشو بکنی کردم همه این توصیه ها
نوشتن تا دلت بخواد
با یکی حرف زدن
احساس ارزشمند بودن
نفس عمیق
دور شدن از اون موقعیت
و...
تنها راه حلش اینه که با خود اون طرف که باعث این مشکلاتت شده حرف بزنی و بهش بگی اون رفتارش چیکار کرده
بعد ضمیر ناخوداگاه تا ۷ سالگی شکل میگیره
اغلب بچه هایی که میگن دچار این استرس اضطرابای یهوییمیشن و حتی بعد امتحان و بعد قرار گرفتن در شرایط اسوده بازم وضعشون همونه احتمالا تو تو اون ۳ تا ۷ سالگیشون یه چیزی شده
البته تا ۱۲ سال هم مهمه چون پایه یه سری صفات مثل کمالگرایی و... شکل میگیره -
._.Zahra.K
دقیقا
میفهمم چی میگی
فرضا یه سریالی ساختن مثل لوسیفر بعد همکلاسیام درحال پخش میدیدن منم میدونستم امریکا اینجوریه که پنجاه تا فصل میسازه منتظر موندم تموم شه
بعد دیدمش ولی خوشم نیومد
بنظرم کره تو سریال خوبه ژاپن انیمه و امریکال فیلم
البته استثنا هست
مثل اخرین بازمانده از ما یا ویچر بد نبود یا چندتا دیگه
اما خیلی فصل میسازن اذیت کننده استGharibe Gomnam
آره آره
ژاپن فقطط انیمهه من یکی دو تا فیلم خیلی گوگولی و ناز هم ازش دیدم
آمریکاییا تا هزارمین فصل هم میرن
من امسال from رو میدیدم و واقعا پدرم دراومد هر هفته یه قسمت سال دیگه فصل جدید و....