هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعضی وقتا هم صرفا قرار نیست بشه اونی که دلت میخواد.
-
Aqua
اوضاع خوبه الآن؟ -
حتی به حس اون روز توام غبطه خوردم :))))
-
الان باید بگم، این قسمت از زندگیام جالبهها :)))
-
Aqua
اوضاع خوبه الآن؟S.daniyal hosseiny آره خوبه خیلی کوتاه میاد از شانس خوبمون طولانی نیست
-
Maaah
با منی؟ -
S.daniyal hosseiny آره خوبه خیلی کوتاه میاد از شانس خوبمون طولانی نیست
Aqua
خب... بازم خوبه که اوضاع خوبه الآن... -
Maaah
با منی؟ -
Maaah خوبه
-
Maaah خوبه
S.daniyal hosseiny آره بابا، با شما بخوام حرف بزنم، از فعلای دوم شخص جمع استفاده میکنم
-
S.daniyal hosseiny آره بابا، با شما بخوام حرف بزنم، از فعلای دوم شخص جمع استفاده میکنم
Maaah
احترام یا ترس؟ مسئله این است. -
Maaah
احترام یا ترس؟ مسئله این است.S.daniyal hosseiny نمیدونم
بیشترش احترامه قطعا
من با آدمایی که ازم بزرگترن اینجوری حرف میزنم، مگر اینکه خیلی با هم اوکی باشیم دیگه -
سلام وقت بخیر
ببخشید من دوازدهم هستم خواستم بدونم که خوبه بعد از هر امتحان پاسخنامه تشریحی رو چک کنم ببینم چکار کردم؟
آخه خیلی ها نه میگن -
بابونــــه یه سری مسائل توی زندگی پیش میان که خودمون هیچ نقشی در به وجود اومدن اونا نداشتیم و با خواست خدا این اتفاق افتاده. معمولا پذیرش این دسته مشکلات به شدت سخته و حتی بعضیا تا آخر عمر هم نمیتونن باهاش کنار بیان. مثل خوره میوفته به جونت که چرا من؟ من مگه چکار کردم؟ چرا بقیه نه؟ هی بهش فکر میکنی هی فکر میکنی و در نهایت هم قرار نیست به جواب مشخصی برسی فقط داری درجا میزنی. همه اینا روی هم جمع میشن یهو سر یه اتفاق ساده مثل زخم شدن میزنی زیر گریه. اون گریه در واقع به خاطر اون زخم کوچیک نیست، به خاطر تخلیه اون کوهی از احساسات خفه شده هست، بهترین بهانه برای آزاد کردن هرچی که توی سینه ات حبس شده.
چیزایی که حتی برای خودت هم نمیتونی توضیحشون بدی چه برسه به بقیه.E.B.BUTTERFLY ++++
-
سلام وقت بخیر
ببخشید من دوازدهم هستم خواستم بدونم که خوبه بعد از هر امتحان پاسخنامه تشریحی رو چک کنم ببینم چکار کردم؟
آخه خیلی ها نه میگنمیلاد محمدی 0 نه چک بکن نمره رو بدونی اگه یه وقت درست تصحیح نکردن اعتراض بزنی بعدا
-
._.Zahra.K
ببین اینا تهش مسابقه رو میبرن ولی دیگه تو کشوری معلومه نمیشه
اهان سوباسا ۲۰۱۸ هم دیده بودم
ببین من اینجوریم که هرچی بگم یهو انبوهی از فیلم و سریال و انیمیشنی که دیدم میاد تو ذهنم
ولی از یازدهم کلا فیلم و سریال رو کم و در نهایت قطع کردمGharibe Gomnam
آره منم نهایت امسال تابستون آخر هفته ها فیلم یا انیمه ببینم
دیگه توی سال قطع کنم یا مثلاً جمعه ها بعد آزمونم ببینم -
._.Zahra.K
اینی که میگم ژانرش فانتزیه
ولی میفهمم چی میگی
انگار دارن خاله بازی میکننGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انگار دارن خاله بازی میکنن
دقیقا
قربون این کره ایا و امریکاییا برم واقعا از جون و دل مایه میزارن