هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما انگار اونا به چشم رقیب بهم نگاه می کنند و دوست دارند شکست و.. این ا رو ببسند وقتی این طور باهام حرف می زنند
این مشکل شما نیست که بابتش ناراحت باشین بلکه مشکل اوناست و اونا باید بابتش ناراحت باشن
اگر بخوام بگم شانسیه از نظر اونا من خیلی درس خونم وو.. قبول ندارن
اینقدر بگین تا ملکه ذهنشون بشه
منم اومدم دنبال علاقه ام پس برام مهمه و ارزش قائلم براش
خب این رشته مورد علاقه شماست و شاید رشته مورد علاقه یکی دیگه نباشه و حتی بهش توهین کنه اما مگه مهمه ؟؟بزارین بگن ...مهم الان دوران دانشگاه نیست مهم بعد از دانشگاهه ...اینکه شما این حرفا براتون مهم نبود و یه جهاد سرزنده وشاد و موفق باشین یا با حرف بقیه نشستین غصه خوردین و جوش زدین و مریض شدین خدای نکرده و سطح خودتونو در حد این حرفا پایین اوردین و شدین خدانکرده یه جهاد سرخورده و بی انگیزه و غمگین که پیشرفتی هم نکرده ...
mr.vinyzo درستههه
️
کاملا همین طور که گفتید
نباید اهمیت بدم به حرف هاشون
مهم اینه که توی مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برمحتما سعی می کنم دیگه با حرف هاشون خودمو ناراحت نکنم چون ارزش نداره
از اینکه کمکم کردید خیلی ممنونم
امروز اذیت شده بودم چون چندین دفعه از ادم ها مختلف (هم کلاسیام) اینا رو شنیدم
و نتونستم تمرکز کنم و برای امتحانم بخونمخیلی ممنونم ان شاء الله همیشه سلامت و موفق باشید
-
jahad_121
خواهشمیکنم کاری نکردم که
یه خودکار و کاغذم کنارتون باشه فک کنم یه سری سوال محاسباتی هم داشت
باز فک میکنم اگه چیزی بخواد خودشون اولش میگن که در دسترستون باشهزهرا بنده خدا 2 اها حتما
خیلی ممنونم لطف کردید️
-
زهرا بنده خدا 2 اها حتما
خیلی ممنونم لطف کردید️
jahad_121
خواهش میکنم عزیزم -
mr.vinyzo
اره
چیزی از من کم نمیشه
ولی همین طور پیش بره حسادت بیشتر میشه و من نمی خوام با هم کلاسیام و کسی ها که شیمی می خونند این طوری بینمون رفتار بشهبیشتر از من اونااسیت می ببیند
و خب اینکه من به این فکر می کنم که یادبگیریم و رشد کنم نمی خوام باکسی رقابت کنم و یا مورد مقایسه قرار بگیرمهمیشه از مقایسه خوشم نمیومد تو راهنمایی هم یک هم کلاسی داشتم که نمره ها منو بهتر از خودم می دونست و این رفتارش اذیتم می کرد اینکه همش بخواد مقایسه کنه و حسادته و...
شاید باید بی تفاوت باشم هعی
ولی کاش ادما کاری به کار هم تو زمینه ها یی که واقعا اثری روی زندگی شون نداره نداشته باشند
اینکه من نمر م خوب شده باعث نمیشه که اونا ضعیف بشند کههمه باید به فکر یادگرفتن باشیم
+++
شاید این حرفایی که به من زدین رو به اونا هم به طور غیر مستقیم بفهمونین خیلی تاثیر داشته باشه ...به نظرم بیشتر باهاشون تعامل کنین
مثلن شما هم میتونین بعضی جاها ازشون کمک بخواین با اینکه بلدین یا بگین بچه ها فلان همایش هست بیاین با هم بریم یا فلان کلاسو من شرکت میخوام بکنم شما هم میاین ؟اینطوری شاید بتونه تاثیر مثبتی هم برای شما و هم برای رفتار های اونا داشته باشه
-
ولی خدایا
هرچی با برنامه ریزیهات سورپرایزم کردی
این دفعه رو کمک کن فرجه ها بتونم درس بخونم که محرم رو با امتحانا از دست ندم...
لطفا....... -
mr.vinyzo درستههه
️
کاملا همین طور که گفتید
نباید اهمیت بدم به حرف هاشون
مهم اینه که توی مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برمحتما سعی می کنم دیگه با حرف هاشون خودمو ناراحت نکنم چون ارزش نداره
از اینکه کمکم کردید خیلی ممنونم
امروز اذیت شده بودم چون چندین دفعه از ادم ها مختلف (هم کلاسیام) اینا رو شنیدم
و نتونستم تمرکز کنم و برای امتحانم بخونمخیلی ممنونم ان شاء الله همیشه سلامت و موفق باشید
-
نوحه های محمود کریمی>>>>
-
mr.vinyzo
اره
چیزی از من کم نمیشه
ولی همین طور پیش بره حسادت بیشتر میشه و من نمی خوام با هم کلاسیام و کسی ها که شیمی می خونند این طوری بینمون رفتار بشهبیشتر از من اونااسیت می ببیند
و خب اینکه من به این فکر می کنم که یادبگیریم و رشد کنم نمی خوام باکسی رقابت کنم و یا مورد مقایسه قرار بگیرمهمیشه از مقایسه خوشم نمیومد تو راهنمایی هم یک هم کلاسی داشتم که نمره ها منو بهتر از خودم می دونست و این رفتارش اذیتم می کرد اینکه همش بخواد مقایسه کنه و حسادته و...
ولی کاش ادما کاری به کار هم تو زمینه ها یی که واقعا اثری روی زندگی شون نداره نداشته باشند
اینکه من نمر م خوب شده باعث نمیشه که اونا ضعیف بشند کههمه باید به فکر یادگرفتن باشیم
-
یادمه یه تایمی اومدم اینجا و گفتم که
یه پیرغلامامام حسین داریم که هرکی ببرتش کربلا بزرگ ترین ثواب رو کرده...
فک کنم تو حال و هوای محرم و اربعین پارسال بود...
و یه ماجرایی پیشاومد و مابابت چیزی ازکسی شکایت کردیم
و شاهد لازمبود...
همین ایشون
برعلیه ما
و به ناحق
شهادتدادن...
به نفع اون آدمی که شهادت دادن
برا اینبود که کارشون پیشاونگیر بود
ولی...
حقیقتا توقع دیگه ای داشتم...
عموم گلهکرده بود و خانمش گفته بود
دیگه پیرشده و چیزی یادش نیست اومده یه چیزی گفته( :
عمومم گفتهبوده آفرین! پس اون پیر شده و چیزی یادش نیست
پس شما بهش گفتید بیاد و بگه...(عموم زبون انتقادِ تندی داره...همون که به منم گفته بود سر امام حسینمنت نذار...)
و الان عمیقا از خدا میخوام که خدا کمکش کنه...
حیفه این همه عشقِ حسینه که آخر عمری اینجوری فروخته شه...
پن: اینکه دادگاه تا اینجا به نفع مابوده هم در این حسم بی تاثیر نیست...ان شاءالله که آخرشم حق به حق دار برسه تا بقیه ام ببخشنش...
به خاطر غلامِ حسینِ فاطمه بودنش... -
+++
شاید این حرفایی که به من زدین رو به اونا هم به طور غیر مستقیم بفهمونین خیلی تاثیر داشته باشه ...به نظرم بیشتر باهاشون تعامل کنین
مثلن شما هم میتونین بعضی جاها ازشون کمک بخواین با اینکه بلدین یا بگین بچه ها فلان همایش هست بیاین با هم بریم یا فلان کلاسو من شرکت میخوام بکنم شما هم میاین ؟اینطوری شاید بتونه تاثیر مثبتی هم برای شما و هم برای رفتار های اونا داشته باشه
mr.vinyzo اره درسته
من از این نظر باهاشون خیلی خوبم
هم بهشون کمک می کنم هم اگر جای مشکل داشته باشم ازشون کمک می گیرم
یکی از مدیر ها گروه مونم که باید مطالب و نکات و اطلاعیه ها جزوه ای و... و چیزای که نیاز در اختیار بچه ها بزارم
با این حال بعضیاشون این طور برخورد می کنند
ترم قبل بهتر بودیم ولی هرچی بیشتر زمان می گذره متوجه شدم به چشم رقیب بهم نگاه می کنند
انگار کسی که نخواد پیشرفت کسی رو ببینند
(اینطور که اگر من قرار خراب کنم اونم باید خوب نده)
تو آزمایشگاه هام متاسفانه چنین برخوردی دیدم ازشون
یکی شون به سرعت اومد محاسبات رو ازمن گرفت و تحویل استاد داد
که من نتونم از روشون بخونم چون بدون اطلاع استاد گفت می خواد از محاسبات ازمایش امتحان بگیره و گزارش دست من بود.
(درصورتی که همشو خودم محاسبه کرده بودم)
این طور رفتار هاشون برام عجیبهحالا اینا درصوتی بود که برای محاسبات همه مون به گزارش کار و نمونه هاشون دسترسی داشتیم ولی هم گروهیم چون خودش بلد نبود می خواست که منم خوب ندم.
واقعا این رفتار ها دیگه تو دانشگاه بچه بازیه ولی انگار ادامه داره
منم بدم میاد یکی با این دید بخواد درس بخونه و چشم دیدن موفقیت هم رشته ای هاشو نداشته باشه
اتفاقا باید به هم کمک کنیم همه مون ادم ها قوی تو این رشته باشیم حالا هرچقدر می خواد سخت باشهمن از نظر که با بچه ها تعامل داشته باشم اوکیم و مغرور نبودم که بگم من که بلدم به من چه که بقیه متوجه نشدن که نخوام کممشون کنم. چون درس هامون سنگینه واقعا و نیاز که هرکس تو هر زمینه اش که می تونه کمک کنه.
ببخشید زیاد صحبت کردم و وقتتون گرفتم -
این حسرتی که هرازچندگاهی میاد و میره؛ بازم دردناکه=.)
کاش میشد برگشت عقب ...
ولی
حقمه ...
#تودلی