هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121
آره عزیزم
باید مراحل ثبت نام رو کامل انجام بدین(تاجایی که دیگه نره مرحلهی بعدفک کنم تا پرداخت هزینهی اولیه ثبت نام و درخواست مصاحبه(اگر بود))
زودتر شروع کنید که وقتشو داشته باشید
یا مشکلی بود بشه حلش کردزهرا بنده خدا 2 ای وای نمی دونستم
خیلی ممنونم خدا کنه برسم
فعلا که امتحان دارم بعدشم کوییز شیمی دارم
برام دعا کنید
مامانم خیلی دوست داره شرکت کنم ولی من فرصت نکردم انجامشون بدم -
mr.vinyzo
اره
چیزی که هست من دیدگاه با اونا فرق داره من دوست دارم همه باهم رشد کنیم و تو شیمی قوی باشیم
و اونا فکر می کنند من یک خروخونم و شاید مغرور
که باهاشون رقابت داره
با اینکه کمکی از دستم بربیاد بهشون می کنم
و وقتی می گم نخوندم واقعا تموم کردم اما بعد نمرهم که خوب میشه احتمالا فکر می کنند از دستی این طور گفتم و..و اگر بخوام بگم شانسیه از نظر اونا من خیلی درس خونم وو.. قبول ندارن
اما من تنها کار که می کنم اینه سر کلاس ها خیلی خوب گوش میدم و واقعا دوست دارم یادبگیرم و برای نمره و امتحان نمی خونم
و تا بتونم همون روز بعد کلاس درس ها رو سریع مرور می کنم
الان که فردا امتحان من اصلا اندازه بقیه نخوندم حتی جزومم نخوندم کامل چه برسه حل تمرین ها و..چطور بگم من می خوام که همه رشد کنند واقعا وقتی بچه ها قوی باشند تو رشتمون خوشحال می شم
اما انگار اونا به چشم رقیب بهم نگاه می کنند و دوست دارند شکست م و.. این ا رو ببنند وقتی این طور باهام حرف می زنند
بعد باید قبول کرد هرکس تو یک چیزا استعداد داره و بهشون علاقه داره
منم اومدم دنبال علاقه ام پس برام مهمه و ارزش قائلم براش.jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما انگار اونا به چشم رقیب بهم نگاه می کنند و دوست دارند شکست و.. این ا رو ببسند وقتی این طور باهام حرف می زنند
این مشکل شما نیست که بابتش ناراحت باشین بلکه مشکل اوناست و اونا باید بابتش ناراحت باشن
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگر بخوام بگم شانسیه از نظر اونا من خیلی درس خونم وو.. قبول ندارن
اینقدر بگین تا ملکه ذهنشون بشه
منم اومدم دنبال علاقه ام پس برام مهمه و ارزش قائلم براش
خب این رشته مورد علاقه شماست و شاید رشته مورد علاقه یکی دیگه نباشه و حتی بهش توهین کنه اما مگه مهمه ؟؟بزارین بگن ...مهم الان دوران دانشگاه نیست مهم بعد از دانشگاهه ...اینکه شما این حرفا براتون مهم نبود و یه جهاد سرزنده وشاد و موفق باشین یا با حرف بقیه نشستین غصه خوردین و جوش زدین و مریض شدین خدای نکرده و سطح خودتونو در حد این حرفا پایین اوردین و شدین خدانکرده یه جهاد سرخورده و بی انگیزه و غمگین که پیشرفتی هم نکرده ...
-
زهرا بنده خدا 2 ای وای نمی دونستم
خیلی ممنونم خدا کنه برسم
فعلا که امتحان دارم بعدشم کوییز شیمی دارم
برام دعا کنید
مامانم خیلی دوست داره شرکت کنم ولی من فرصت نکردم انجامشون بدمjahad_121
چه مامان پایه ای
بین تایمای استراحتتون کم کم انجام بدین
بچه های اونجا هم اگر کسی رفته
برا تکمیل مراحل اگه مشکلی بود ازش کمکبگیرید
البته که معمولا مشکل خاصی نیست
و اگر هم بود
بچه های اینجا هم هستیم و بلد باشیم راهنمایی میکنیم -
تازه با احترام ولی خب ناراحت می شم از این برخودشون
اینطوری خودتون صدمه میبینین و به قول معروف زود پیر میشین
دلم نمی خواد خودشون با من مقایسه کنند
اگه اونا خودشونو با شما مقایسه کنن چه چیزی از شما کم و به اونا اضافه میشه ؟؟
mr.vinyzo
اره
چیزی از من کم نمیشه
ولی همین طور پیش بره حسادت بیشتر میشه و من نمی خوام با هم کلاسیام و کسی ها که شیمی می خونند این طوری بینمون رفتار بشهبیشتر از من اونااسیت می ببیند
و خب اینکه من به این فکر می کنم که یادبگیریم و رشد کنم نمی خوام باکسی رقابت کنم و یا مورد مقایسه قرار بگیرمهمیشه از مقایسه خوشم نمیومد تو راهنمایی هم یک هم کلاسی داشتم که نمره ها منو بهتر از خودم می دونست و این رفتارش اذیتم می کرد اینکه همش بخواد مقایسه کنه و حسادته و...
شاید باید بی تفاوت باشم هعی
ولی کاش ادما کاری به کار هم تو زمینه ها یی که واقعا اثری روی زندگی شون نداره نداشته باشند
اینکه من نمر م خوب شده باعث نمیشه که اونا ضعیف بشند کههمه باید به فکر یادگرفتن باشیم
-
jahad_121
چه مامان پایه ای
بین تایمای استراحتتون کم کم انجام بدین
بچه های اونجا هم اگر کسی رفته
برا تکمیل مراحل اگه مشکلی بود ازش کمکبگیرید
البته که معمولا مشکل خاصی نیست
و اگر هم بود
بچه های اینجا هم هستیم و بلد باشیم راهنمایی میکنیمخیلی خیلی ازتون ممنونم فرصت کنم حتما انجامشون می دم
شاید فردا بعد امتحان بتونماول اون جزوه ها رو بخونم و امتحان بدم
اون ازمون هوشه نیاز به چیز خاصی نداره؟!
فقط تمرکز داشته باشم؟ -
خیلی خیلی ازتون ممنونم فرصت کنم حتما انجامشون می دم
شاید فردا بعد امتحان بتونماول اون جزوه ها رو بخونم و امتحان بدم
اون ازمون هوشه نیاز به چیز خاصی نداره؟!
فقط تمرکز داشته باشم؟jahad_121
خواهشمیکنم کاری نکردم که
یه خودکار و کاغذم کنارتون باشه فک کنم یه سری سوال محاسباتی هم داشت
باز فک میکنم اگه چیزی بخواد خودشون اولش میگن که در دسترستون باشه -
اما انگار اونا به چشم رقیب بهم نگاه می کنند و دوست دارند شکست و.. این ا رو ببسند وقتی این طور باهام حرف می زنند
این مشکل شما نیست که بابتش ناراحت باشین بلکه مشکل اوناست و اونا باید بابتش ناراحت باشن
اگر بخوام بگم شانسیه از نظر اونا من خیلی درس خونم وو.. قبول ندارن
اینقدر بگین تا ملکه ذهنشون بشه
منم اومدم دنبال علاقه ام پس برام مهمه و ارزش قائلم براش
خب این رشته مورد علاقه شماست و شاید رشته مورد علاقه یکی دیگه نباشه و حتی بهش توهین کنه اما مگه مهمه ؟؟بزارین بگن ...مهم الان دوران دانشگاه نیست مهم بعد از دانشگاهه ...اینکه شما این حرفا براتون مهم نبود و یه جهاد سرزنده وشاد و موفق باشین یا با حرف بقیه نشستین غصه خوردین و جوش زدین و مریض شدین خدای نکرده و سطح خودتونو در حد این حرفا پایین اوردین و شدین خدانکرده یه جهاد سرخورده و بی انگیزه و غمگین که پیشرفتی هم نکرده ...
mr.vinyzo درستههه
️
کاملا همین طور که گفتید
نباید اهمیت بدم به حرف هاشون
مهم اینه که توی مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برمحتما سعی می کنم دیگه با حرف هاشون خودمو ناراحت نکنم چون ارزش نداره
از اینکه کمکم کردید خیلی ممنونم
امروز اذیت شده بودم چون چندین دفعه از ادم ها مختلف (هم کلاسیام) اینا رو شنیدم
و نتونستم تمرکز کنم و برای امتحانم بخونمخیلی ممنونم ان شاء الله همیشه سلامت و موفق باشید
-
jahad_121
خواهشمیکنم کاری نکردم که
یه خودکار و کاغذم کنارتون باشه فک کنم یه سری سوال محاسباتی هم داشت
باز فک میکنم اگه چیزی بخواد خودشون اولش میگن که در دسترستون باشهزهرا بنده خدا 2 اها حتما
خیلی ممنونم لطف کردید️
-
زهرا بنده خدا 2 اها حتما
خیلی ممنونم لطف کردید️
jahad_121
خواهش میکنم عزیزم -
mr.vinyzo
اره
چیزی از من کم نمیشه
ولی همین طور پیش بره حسادت بیشتر میشه و من نمی خوام با هم کلاسیام و کسی ها که شیمی می خونند این طوری بینمون رفتار بشهبیشتر از من اونااسیت می ببیند
و خب اینکه من به این فکر می کنم که یادبگیریم و رشد کنم نمی خوام باکسی رقابت کنم و یا مورد مقایسه قرار بگیرمهمیشه از مقایسه خوشم نمیومد تو راهنمایی هم یک هم کلاسی داشتم که نمره ها منو بهتر از خودم می دونست و این رفتارش اذیتم می کرد اینکه همش بخواد مقایسه کنه و حسادته و...
ولی کاش ادما کاری به کار هم تو زمینه ها یی که واقعا اثری روی زندگی شون نداره نداشته باشند
اینکه من نمر م خوب شده باعث نمیشه که اونا ضعیف بشند کههمه باید به فکر یادگرفتن باشیم
+++
شاید این حرفایی که به من زدین رو به اونا هم به طور غیر مستقیم بفهمونین خیلی تاثیر داشته باشه ...به نظرم بیشتر باهاشون تعامل کنین
مثلن شما هم میتونین بعضی جاها ازشون کمک بخواین با اینکه بلدین یا بگین بچه ها فلان همایش هست بیاین با هم بریم یا فلان کلاسو من شرکت میخوام بکنم شما هم میاین ؟اینطوری شاید بتونه تاثیر مثبتی هم برای شما و هم برای رفتار های اونا داشته باشه
-
ولی خدایا
هرچی با برنامه ریزیهات سورپرایزم کردی
این دفعه رو کمک کن فرجه ها بتونم درس بخونم که محرم رو با امتحانا از دست ندم...
لطفا....... -
mr.vinyzo درستههه
️
کاملا همین طور که گفتید
نباید اهمیت بدم به حرف هاشون
مهم اینه که توی مسیری که انتخاب کردم به خوبی پیش برمحتما سعی می کنم دیگه با حرف هاشون خودمو ناراحت نکنم چون ارزش نداره
از اینکه کمکم کردید خیلی ممنونم
امروز اذیت شده بودم چون چندین دفعه از ادم ها مختلف (هم کلاسیام) اینا رو شنیدم
و نتونستم تمرکز کنم و برای امتحانم بخونمخیلی ممنونم ان شاء الله همیشه سلامت و موفق باشید
-
نوحه های محمود کریمی>>>>